rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من اشتباهي نازي رو تو ديدمدلم برات تنگ شده مي دوني چقده نيامدي اينجا خاله؟؟؟؟!!!!!!!! بيا ببينم كجا؟؟؟؟؟؟؟؟/ حق نداري مي اي ببينم چي شده اين دستوره خاله جونم نبينم ناراحت باشي كه دلم مي گيره:ws44: الهی قربونت بره خاله چیز خاصی نیست قول میدم فردا خوبه خوب بر گردم خاله جووووون با اجازت میرم اما میام قول میدم عزیز دلم سمیرای گلم 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ الهی قربونت بره خاله چیز خاصی نیست قول میدم فردا خوبه خوب بر گردم خاله جووووون با اجازت میرم اا میام قول میدم عزیز دلم سمیرای گلم نرووووووووووووووووووووووووووووو :viannen_38: اخه چي شده كه حوصله ي ما رو نداري؟هان؟:ws44::ws44: بيا نمي زارم تو فكر بري:girl_yes2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ نرووووووووووووووووووووووووووووو :viannen_38:اخه چي شده كه حوصله ي ما رو نداري؟هان؟:ws44::ws44: بيا نمي زارم تو فكر بري:girl_yes2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v این حرف رو نزن خاله قربونت بره مگه میشه حوصله عزیز دلمو نداشته باشم اما تا 7 دانشگاه بودم کمی خسته بودم دلم نمیخواد برم اما باور کن هم خیلی خسته هستم هم کمی اشفته اما قول میدم فردا خوبه خوب بر گردم خاله جوون 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ فانوسیه من قهرکه نکردی خاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ نه فدات بشم باش من كه دوست ندارم بري اما مي گي خسته ايي باش برو عزيزكم 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سمامنیییییییییییییییییخوام.نیخواااااااام من نبودم چه ماچ و بوسه ای راه انداختین دههه. زشته نامحلم هست(الان رگ گردنم یهویی قلمبه شد) من بوسسسسسسسسسسسسس :ws47: نازنین بیا اوومممااااااااااااچ:w31: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها من آپلود سنتر مي خوامممممممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها من آژلود سنتر مي خوامممممممممممممممممممممم چی چی سنتر؟؟؟؟؟؟/:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ آپلود سنترررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ آپلود سنترررررررررررررررررررر :ws47: :there: :rose: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ ایول چه خبره اینجا!!! امیدوارم خوش بگذره!! فانوسی یه تنوعی ایجاد کن برا بچه ها!! سلام به همهمحمد جونم با من قهر نكنياااااااااااااااااااااااا تو عزيزمي بچه ها اذيت محمد حسين من نكنياااااااااااااااااااااااااااا همدم و هم صحبت روزاي تنهاييم بوده:ws44: ای جان!!! :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممم خوفی سمیرای گلم؟ نازنین جانم شما خوبی؟ یوحنای گلم چیطوریییییییییی؟ همه خوبین؟ کسی نیست که؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ فقط حال منو نپرسید ببخشید یادم رفت خوفی تو محمد حسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ ایول چه خبره اینجا!!!امیدوارم خوش بگذره!! فانوسی یه تنوعی ایجاد کن برا بچه ها!! ای جان!!! :icon_pf (44): سلام به محمد حسين جون جوني يار هميشه در صحنه ي خودم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:icon_redface: خوفي داداشي؟ محمد چي كار كنم مراسم بزن و بكوب بزاريم؟:ws28: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به راحله جونم خوبي عزيزكم؟حالت بهتر شد؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به راحله جونمخوبي عزيزكم؟حالت بهتر شد؟ اره خاله جوووون داشتم خوب میشدم که این پسرای بیتربیت انجمن دوباره حالمو گرفتن خودم میکشمشون:ws44: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ اره خاله جوووون داشتم خوب میشدم که این پسرای بیتربیت انجمن دوباره حالمو گرفتن خودم میکشمشون:ws44: كدامشون؟نشوني بده جنازه تحويل بگير:167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام به هر چی عخشه خوبین نفسای من؟؟؟؟؟:w31: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده