Yuhana 12780 ارسال شده در 8 تیر، 2010 مامانی لفته برای من قاقا بخله مامیه منه اونوخت لفته بلا تو بخله:ws44: باچه من دیده بلم بمیلم 2
nazfar 8746 ارسال شده در 8 تیر، 2010 بچه ها سمیرا انگاری یوشکی در رفته آآآآ امم آره انگاری مامیه منه اونوخت لفته بلا تو بخله:ws44:باچه من دیده بلم بمیلم مامانیه منم هستتتتتتتتتت غصه منم دیگه میرم بچه ها شب میام خوش باشین:icon_gol: 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 8 تیر، 2010 مامانیه منم هستتتتتتتتتت غصه منم دیگه میرم بچه ها شب میام خوش باشین:icon_gol: نخیرررررررررررررررر فقز مامانیه منه(زبون درازی) فک کردی تو بری من میمونم؟! منم رفتم شب میام خوش باشین(3 تا گل) 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 8 تیر، 2010 همه که رفتن.... ولی من هستم فعلا... سمیرا چون بدون خداحافظی رفت باید جریمه بشه. 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 تیر، 2010 واسه منم میشه. اولش میره تو سایت پرشین گیگ بعد از لینک اونجا دانلود میشه. 3
fanous 11130 ارسال شده در 8 تیر، 2010 سلام به همه محمد جونم با من قهر نكنياااااااااااااااااااااااا تو عزيزمي بچه ها اذيت محمد حسين من نكنياااااااااااااااااااااااااااا همدم و هم صحبت روزاي تنهاييم بوده:ws44: 4
fanous 11130 ارسال شده در 8 تیر، 2010 همه که رفتن....ولی من هستم فعلا... سمیرا چون بدون خداحافظی رفت باید جریمه بشه. ببخشين من بي خداحافظي رفتم سرم مي درديد:girl_yes2: 4
Yuhana 12780 ارسال شده در 8 تیر، 2010 ما هم که اینجا هویج انگار نه انگار که من میخواستم حال زمونه رو بگیرم 2
fanous 11130 ارسال شده در 8 تیر، 2010 ما هم که اینجا هویجانگار نه انگار که من میخواستم حال زمونه رو بگیرم تو كه عزيز دلي:girl_yes2: گل مني:girl_yes2: خوشگل مشگل مني:girl_yes2: بيا يه ماچ بده فانوسي ببينم چه مزه اييه:girl_yes2: 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 8 تیر، 2010 تو كه عزيز دلي:girl_yes2:گل مني:girl_yes2: خوشگل مشگل مني:girl_yes2: بيا يه ماچ بده فانوسي ببينم چه مزه اييه:girl_yes2: گیجالت میکشم آخه ولی خوب باشه اومممممممممممممماچ :w31: 1
fanous 11130 ارسال شده در 8 تیر، 2010 آخيشششششششششششششششششش چه چسبيد اوووووووووووووووووووووم ماچ يكي اينور يكي اون ور آخيش نبينم عشخم ناراحت باشه هااااااااااااااااااااا 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 8 تیر، 2010 آخيششششششششششششششششششچه چسبيد اوووووووووووووووووووووم ماچ يكي اينور يكي اون ور آخيش نبينم عشخم ناراحت باشه هااااااااااااااااااااا ووووووووووووووش فداااااااااااااات عسل بوس بوس:w31::w31: 2
nazfar 8746 ارسال شده در 8 تیر، 2010 سمام نیییییییییییییییییخوام.نیخواااااااام من نبودم چه ماچ و بوسه ای راه انداختین دههه. زشته نامحلم هست(الان رگ گردنم یهویی قلمبه شد) من بوسسسسسسسسسسسسس 2
fanous 11130 ارسال شده در 8 تیر، 2010 واي واي ببين كي اينجاست راحله ي مننننننننننننننننننننننننن فدات نازگلكم خوبي؟ توام بيا اووووووووووووووووووووم ماچ بازم اووووووووووووووووووووووووم ماچ بازم اووووووووووووووووووووووووووم ماچ كسي نيست غيرتي نشو 3
nazfar 8746 ارسال شده در 8 تیر، 2010 واي واي ببين كي اينجاستراحله ي مننننننننننننننننننننننننن فدات نازگلكم خوبي؟ توام بيا اووووووووووووووووووووم ماچ بازم اووووووووووووووووووووووووم ماچ بازم اووووووووووووووووووووووووووم ماچ كسي نيست غيرتي نشو واییییییییییییییی مامانی؟ من نازنینم.راحله اینجا نیست که میدونستم دوسم نداری.میدونستم همیشه که نگام میکنی چهره ی راحله جون میاد توی نظرت:ws44: میرم قهل اصلا 3
rahele_s 6472 ارسال شده در 8 تیر، 2010 سلام سمیرای من خوبی خاله جوون؟ سلام بر نازنین گلم تو چطوری عسلم؟ نازی جووونم ناراحن نشو من خاله سمیرا هستم ولی اون مامی تو اشتباه لپی صورت گرفت اگه هم نیومدم سلام کنم چون کمی اشفته بودم نخواستم به جمع انتقال بدم ایشالا فردا بر میگردم توپه توپ 3
fanous 11130 ارسال شده در 8 تیر، 2010 واییییییییییییییی مامانی؟من نازنینم.راحله اینجا نیست که میدونستم دوسم نداری.میدونستم همیشه که نگام میکنی چهره ی راحله جون میاد توی نظرت:ws44: میرم قهل اصلا واي خدا مرگم بده چرا من راحله ديدم چطور دوست ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلت مي اد با من قهر كني نازگل خاتون:aghosh::aghosh: بپر بغلم بينم تا اشكاتو پاك كنم شيرينم:girl_yes2::girl_yes2::aghosh: 3
fanous 11130 ارسال شده در 8 تیر، 2010 سلام سمیرای من خوبی خاله جوون؟ سلام بر نازنین گلم تو چطوری عسلم؟ نازی جووونم ناراحن نشو من خاله سمیرا هستم ولی اون مامی تو اشتباه لپی صورت گرفت اگه هم نیومدم سلام کنم چون کمی اشفته بودم نخواستم به جمع انتقال بدم ایشالا فردا بر میگردم توپه توپ سلام من اشتباهي نازي رو تو ديدم دلم برات تنگ شده مي دوني چقده نيامدي اينجا خاله؟؟؟؟!!!!!!!! بيا ببينم كجا؟؟؟؟؟؟؟؟/ حق نداري مي اي ببينم چي شده اين دستوره خاله جونم نبينم ناراحت باشي كه دلم مي گيره:ws44: 3
ارسال های توصیه شده