Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ مامانی لفته برای من قاقا بخله مامیه منه اونوخت لفته بلا تو بخله:ws44: باچه من دیده بلم بمیلم 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها سمیرا انگاری یوشکی در رفته آآآآ امم آره انگاری مامیه منه اونوخت لفته بلا تو بخله:ws44:باچه من دیده بلم بمیلم مامانیه منم هستتتتتتتتتت غصه منم دیگه میرم بچه ها شب میام خوش باشین:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ مامانیه منم هستتتتتتتتتت غصه منم دیگه میرم بچه ها شب میام خوش باشین:icon_gol: نخیرررررررررررررررر فقز مامانیه منه(زبون درازی) فک کردی تو بری من میمونم؟! منم رفتم شب میام خوش باشین(3 تا گل) 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ همه که رفتن.... ولی من هستم فعلا... سمیرا چون بدون خداحافظی رفت باید جریمه بشه. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ واسه منم میشه. اولش میره تو سایت پرشین گیگ بعد از لینک اونجا دانلود میشه. 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به همه محمد جونم با من قهر نكنياااااااااااااااااااااااا تو عزيزمي بچه ها اذيت محمد حسين من نكنياااااااااااااااااااااااااااا همدم و هم صحبت روزاي تنهاييم بوده:ws44: 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ همه که رفتن....ولی من هستم فعلا... سمیرا چون بدون خداحافظی رفت باید جریمه بشه. ببخشين من بي خداحافظي رفتم سرم مي درديد:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ پس چرا واسه نازفر نمي شه!!!!!!:ws52: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ ما هم که اینجا هویج انگار نه انگار که من میخواستم حال زمونه رو بگیرم 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ ما هم که اینجا هویجانگار نه انگار که من میخواستم حال زمونه رو بگیرم تو كه عزيز دلي:girl_yes2: گل مني:girl_yes2: خوشگل مشگل مني:girl_yes2: بيا يه ماچ بده فانوسي ببينم چه مزه اييه:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ تو كه عزيز دلي:girl_yes2:گل مني:girl_yes2: خوشگل مشگل مني:girl_yes2: بيا يه ماچ بده فانوسي ببينم چه مزه اييه:girl_yes2: گیجالت میکشم آخه ولی خوب باشه اومممممممممممممماچ :w31: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آخيشششششششششششششششششش چه چسبيد اوووووووووووووووووووووم ماچ يكي اينور يكي اون ور آخيش نبينم عشخم ناراحت باشه هااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آخيششششششششششششششششششچه چسبيد اوووووووووووووووووووووم ماچ يكي اينور يكي اون ور آخيش نبينم عشخم ناراحت باشه هااااااااااااااااااااا ووووووووووووووش فداااااااااااااات عسل بوس بوس:w31::w31: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سمام نیییییییییییییییییخوام.نیخواااااااام من نبودم چه ماچ و بوسه ای راه انداختین دههه. زشته نامحلم هست(الان رگ گردنم یهویی قلمبه شد) من بوسسسسسسسسسسسسس 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ واي واي ببين كي اينجاست راحله ي مننننننننننننننننننننننننن فدات نازگلكم خوبي؟ توام بيا اووووووووووووووووووووم ماچ بازم اووووووووووووووووووووووووم ماچ بازم اووووووووووووووووووووووووووم ماچ كسي نيست غيرتي نشو 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ واي واي ببين كي اينجاستراحله ي مننننننننننننننننننننننننن فدات نازگلكم خوبي؟ توام بيا اووووووووووووووووووووم ماچ بازم اووووووووووووووووووووووووم ماچ بازم اووووووووووووووووووووووووووم ماچ كسي نيست غيرتي نشو واییییییییییییییی مامانی؟ من نازنینم.راحله اینجا نیست که میدونستم دوسم نداری.میدونستم همیشه که نگام میکنی چهره ی راحله جون میاد توی نظرت:ws44: میرم قهل اصلا 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سمیرای من خوبی خاله جوون؟ سلام بر نازنین گلم تو چطوری عسلم؟ نازی جووونم ناراحن نشو من خاله سمیرا هستم ولی اون مامی تو اشتباه لپی صورت گرفت اگه هم نیومدم سلام کنم چون کمی اشفته بودم نخواستم به جمع انتقال بدم ایشالا فردا بر میگردم توپه توپ 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ واییییییییییییییی مامانی؟من نازنینم.راحله اینجا نیست که میدونستم دوسم نداری.میدونستم همیشه که نگام میکنی چهره ی راحله جون میاد توی نظرت:ws44: میرم قهل اصلا واي خدا مرگم بده چرا من راحله ديدم چطور دوست ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلت مي اد با من قهر كني نازگل خاتون:aghosh::aghosh: بپر بغلم بينم تا اشكاتو پاك كنم شيرينم:girl_yes2::girl_yes2::aghosh: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سمیرای من خوبی خاله جوون؟ سلام بر نازنین گلم تو چطوری عسلم؟ نازی جووونم ناراحن نشو من خاله سمیرا هستم ولی اون مامی تو اشتباه لپی صورت گرفت اگه هم نیومدم سلام کنم چون کمی اشفته بودم نخواستم به جمع انتقال بدم ایشالا فردا بر میگردم توپه توپ سلام من اشتباهي نازي رو تو ديدم دلم برات تنگ شده مي دوني چقده نيامدي اينجا خاله؟؟؟؟!!!!!!!! بيا ببينم كجا؟؟؟؟؟؟؟؟/ حق نداري مي اي ببينم چي شده اين دستوره خاله جونم نبينم ناراحت باشي كه دلم مي گيره:ws44: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده