fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ الهی فدات بشم مامانیی جون مامانی زیاد نزنیشا کوشولوه گناه داله وای نه ساختن خیلی سخته!شهرساز البته زیاد داریماا چشم در خدمتم.منتها فکر نکنم به این زودی حس داشته باشم.راستش روزای خوبی ندارم و اگه زیاد نتم واسه اینه که ذهنم ازشون دور بمونه کمی. اما هر وقت سر حال بیام در خدمتم. خدا بد نده؟چرا گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهشون فكر نكن بخواي نخواي مي گذره با فكر كردن خودتو اذيت مي كني:ws44: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آره عزيزم واسه من باز شد الان رو سيستمم سيوش كردم واسه تو نمي شه؟ 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ بيا توضيح بده ببينم چرا نازفر و اذيت كردي با اون پاتوق در پيتتون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:ws28:حال كردي نازفر جونم؟:girl_yes2::girl_yes2: آله آله:girl_yes2: یعنی اذیت کردم دیگه!!! معنی دیگه ای هم مگه میده؟؟؟!! مامان حرفمو پس میگیرم اصلا هم کوشولو نیست خوف دعواش کن اذيت كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1 ساعت از پاتوق اخراجي اووووووووووووووووووووووووووهم:ws28: خدا بد نده؟چرا گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهشون فكر نكن بخواي نخواي مي گذره با فكر كردن خودتو اذيت مي كني:ws44: بیخیالشون :ws2: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ بيا توضيح بده ببينم چرا نازفر و اذيت كردي با اون پاتوق در پيتتون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:ws28:حال كردي نازفر جونم؟:girl_yes2::girl_yes2: واقعا که........ حالا خوبه این باغچه رو ما توش گل کاشتیم الان یکیشون نازنین شده!!! ای روزگار... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ حالا كه 1 ساعت اخراج شد ديگه تو رو اذيت نمي كنه بعدم باهاش قهر مي كنم بچه ي بدي شده نازفر نيم دونم چيز خورش كردن نمي دونم والا 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ اذيت كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1 ساعت از پاتوق اخراجي اووووووووووووووووووووووووووهم:ws28: توام شادیا...!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ واقعا که........حالا خوبه این باغچه رو ما توش گل کاشتیم الان یکیشون نازنین شده!!! ای روزگار... اينو راست مي گه:wubpink: اينجا پاتوق منو محمد حسين بود نه پاتوق بچه صنايعي ها:girl_yes2::girl_yes2: محمد دددددددددددددددددددددددددددددددد:viannen_38::viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ توام شادیا...!! يعني چي؟:167::167: 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ واقعا که........حالا خوبه این باغچه رو ما توش گل کاشتیم الان یکیشون نازنین شده!!! ای روزگار... ووخش میگما گل ناز داریما ... گلاتون رو پیوند زدین با چیز دیگه شده نازنین؟اخه نداریم به این اسم حالا كه 1 ساعت اخراج شد ديگه تو رو اذيت نمي كنه بعدم باهاش قهر مي كنمبچه ي بدي شده نازفر نيم دونم چيز خورش كردن نمي دونم والا آره مامانی.فکر کنم دوایی چیزی بهش دادن بچه ی خوفی بوداااااااا از دست رفت:ws44: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ توام شادیا...!! جونم؟به مامانیم چی گفتی؟:167: اينو راست مي گه:wubpink:اينجا پاتوق منو محمد حسين بود نه پاتوق بچه صنايعي ها:girl_yes2::girl_yes2: محمد دددددددددددددددددددددددددددددددد:viannen_38::viannen_38: آخی.وجب وجب آجراشو با همین دوتا دستاتون گذاشتین:ws44: الهی.میسی از دوتاتون:icon_gol: يعني چي؟:167::167: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آره عزيزم واسه من از شد الان رو سيستمم سيوش كردم واسه تو نمي شه؟ نه:ws44: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ اينو راست مي گه:wubpink:اينجا پاتوق منو محمد حسين بود نه پاتوق بچه صنايعي ها:girl_yes2::girl_yes2: محمد دددددددددددددددددددددددددددددددد:viannen_38::viannen_38: بی معرفت... فوری فراموش کردی دیگه... :ws44: يعني چي؟:167::167: یعنی هیچی. ووخشمیگما گل ناز داریما ... گلاتون رو پیوند زدین با چیز دیگه شده نازنین؟اخه نداریم به این اسم آره مامانی.فکر کنم دوایی چیزی بهش دادن بچه ی خوفی بوداااااااا از دست رفت:ws44: مگه اسمت نازنین نیست؟ نخیرم. همش تخسیر فانوسی هست... 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ بی معرفت... فوری فراموش کردی دیگه... :ws44: یعنی هیچی. مگه اسمت نازنین نیست؟ نخیرم. همش تخسیر فانوسی هست... ام چرا اسمم نازنین هست اما اسم گل فکر نکنم نازنین داشته باشیم.داریم؟ فانوسی که این هوا دوست داله چلا لفتی چیز خول شدی هان؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آره! تا حالا گل نازنین نشنیدی؟؟!!! نخیرم. اصلا من با فانوسی قهرم. همش توطئه میکنه که منو دعوا کنه. بازم MediaFire ف ی ل ت ر شد.:w00: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ يوحنا بيا جواب بده ببينيم!!!!!!!!!!!چرا وقتي نازفر توي باشگاه مدير بود تو دفترش نمي رفتي اينجا مي اي دفتر من هان؟ خوب اونجا هنوز راه نیافتاده بودم:ws44: علیک سلام:icon_gol:یوحی من میدونم و تو ها.اینجا خوب میای چشم در اومده ی من نازی من از اونجا خوشم نیمیاد اینجا رو بیشتر دوست دارم:w31: نه عزیزم یکماهی هست باز نشست کردم خودمو :ws44: چند نفر به یه نفر آخه؟؟؟!!!!راستی سلام به همتون خانما...! سیلام آقا:w31: 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آره! تا حالا گل نازنین نشنیدی؟؟!!!نخیرم. اصلا من با فانوسی قهرم. همش توطئه میکنه که منو دعوا کنه. بازم MediaFire ف ی ل ت ر شد.:w00: نچ نشنیدم این کجاست؟ خوب اونجا هنوز راه نیافتاده بودم:ws44: نازی من از اونجا خوشم نیمیاد اینجا رو بیشتر دوست دارم:w31: :ws44: سیلام آقا:w31: آره؟؟؟؟؟؟؟ من تورو وکشم لیز لیزت میتنم میخولمتتتتتتتتتتتت:w00: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ نچ نشنیدماین کجاست؟ آره؟؟؟؟؟؟؟ من تورو وکشم لیز لیزت میتنم میخولمتتتتتتتتتتتت:w00: وای من مامانمو میخواممممممممممممممممممممممم میخوان منو بکشن کمکککککککککککککککککککککککککککک 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام لطفا این هم منتقل بشود به آن مکان لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ وای من مامانمو میخواممممممممممممممممممممممممیخوان منو بکشن کمکککککککککککککککککککککککککککک مامانی لفته برای من قاقا بخله 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها سمیرا انگاری یوشکی در رفته آآآآ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده