MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ ممنون!! چه خبر از کار وبار؟ 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ همگی برید یه اتاق دیگه گردو غبار اذیتتون نکنه داریم تمیز کاری میکنیم 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ ممنون!!چه خبر از کار وبار؟ سلامتي فعلا بي كاريم:ws6::ws6: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ همگی برید یه اتاق دیگه گردو غبار اذیتتون نکنهداریم تمیز کاری میکنیم آخي زحمت نكش:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ برا بر و بچس فارغ التحصیل صنایع که کار ریخته میگن!! دروغه؟ همگی برید یه اتاق دیگه گردو غبار اذیتتون نکنهداریم تمیز کاری میکنیم تو داری کار میکنی؟؟!!! بعیده!! 2 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ همگی برید یه اتاق دیگه گردو غبار اذیتتون نکنهداریم تمیز کاری میکنیم دستت درد نکنه تموم که کردی جارو رو بده سپیده می خواد چهار دیواری رو تمیز کنه 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ برا بر و بچس فارغ التحصیل صنایع که کار ریخته میگن!! دروغه؟ برا فارغ التحصیلای پارتی دار آره کار فتو فراوونه!! تو داری کار میکنی؟؟!!! بعیده!! این برا ظاهر سازیه وگرنه من دست به سیاهو سفید نمیزنم 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ دستت درد نکنه تموم که کردی جارو رو بده سپیده می خواد چهار دیواری رو تمیز کنه هاهاهاها مي خواي به دختر من كار بدي؟گناه داره چي كارش داري برا بر و بچس فارغ التحصیل صنایع که کار ریخته میگن!! دروغه؟ آره كار هست اما چه كاري با ماهي 250تا 300 تومن اين مي شه بيگاري 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ مشکل ما اینه که از همون اول دنبال حقوق 700و 800 تومن به بالا هستیم!! گاماس گاماس!! پارتی هم که دیگه اصل کاره! ولی اگه سر به تن آدم بیرزه رو زمین نمیمونه. گرچه از همون هم همش میخوان بیگاری بکشن...!! برا فارغ التحصیلای پارتی دار آره کار فتو فراوونه!! این برا ظاهر سازیه وگرنه من دست به سیاهو سفید نمیزنم بعد یه عمر دیگه میشناسمت... 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ مشکل ما اینه که از همون اول دنبال حقوق 700و 800 تومن به بالا هستیم!! گاماس گاماس!!پارتی هم که دیگه اصل کاره! ولی اگه سر به تن آدم بیرزه رو زمین نمیمونه. گرچه از همون هم همش میخوان بیگاری بکشن...!! آره خب راست مي گي اما باور كن اگه به اداره صنايع بري اول كار ماهي 180 تومن هت مي دن اونم از صبح تا ساعت 4 عصر نصفشو اداره صنايع مي ده نصفشو خود اون شركت اما من هنوز دنبال كار نرفتم تا ببينم وضعيت رشدم چي مي شه بعد دنبالش مي رم:ws2: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ اوکی!! ولی سخت نگیر... کار و بار طول میکشه تا بگیره. نون خونواده گردن شما زنا نیس که!! بیچاره مردا باید خرجی بدن...!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ اوکی!! ولی سخت نگیر... کار و بار طول میکشه تا بگیره.نون خونواده گردن شما زنا نیس که!! بیچاره مردا باید خرجی بدن...!![/quote هاهاهاهاهاها آره شما گناه دارين ما اگه هم سر كار بريم واسه سرگرميه:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ آره دیگه!! شما میرین سر کار...!! حقوق اگه بهتون کم هم بدن اعتراضی ندارین چون نیازی ندارین به بیشترش. برا همین همه کارا رو میدن دست خانم ها!!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ آره دیگه!!شما میرین سر کار...!! حقوق اگه بهتون کم هم بدن اعتراضی ندارین چون نیازی ندارین به بیشترش. برا همین همه کارا رو میدن دست خانم ها!!! اوهم ولي ما كارمون بهتر از شما آقايونه شما بي دقتين 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ نه خدا شاهده اگه بی دقت باشم من....!!! همه میدونن کار آقایون یک هست. به من بگو تو چه زمینه ای کار خان ها بالاتر از کار آقایون هست؟ بجز بچه داری و کارای مربوط به بچه...!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ نه خدا شاهده اگه بی دقت باشم من....!!!همه میدونن کار آقایون یک هست. به من بگو تو چه زمینه ای کار خان ها بالاتر از کار آقایون هست؟ بجز بچه داری و کارای مربوط به بچه...!! هاهاهاها آخي مگه خودتون از خودتون تعريف كنين در همه ي زمينه ها خانوما كارشون بيسته شماها اصلاكار بلدين هه هه هه هه هه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ دیدی نتونستی!!! نه بگو دیگه...!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ دیدی نتونستی!!!نه بگو دیگه...!! اونقدر زياده كه يكي دوتا نيست تو امر مديريت تو امر كنترل در امر سياست در امر پژوهش همه و همه زنا اولن :ws3: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ واقعا تو اینایی که گفتی هیچ زنی به خاطرم نمیاد...!! فقط ماری کوری یادم اومد. که اونم یه کمی به پژوهش ربط داره...!! :ws6: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ واقعا تو اینایی که گفتی هیچ زنی به خاطرم نمیاد...!!فقط ماری کوری یادم اومد. که اونم یه کمی به پژوهش ربط داره...!! :ws6: پس من چي؟منو نمي بيني؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده