nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ نازفر الان باشگاه مدير هستي؟ نه عزیزم یکماهی هست باز نشست کردم خودمو 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ نخنددددددددددددددددددد:167::167: ما جداش مي كنيم كافيه اراده كنيم:girl_yes2::girl_yes2: نخند:w00:چرا اینجا جداست! توی دانشکده علوم پایه طبقه پایینش یه سلف هست یدونه هم اون پایین مایینا هست برا بچه های فنی مهندسی و ادبیات و اقتصاد و پزشکی و ایناااااااااااااااا ولی ما با بوفه و ساندویچ هاش بیشتر حال میکنیم:w31: چقد بد اخلاق!!!! خب سلفش کنید... خرجش پای خودتون... 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ عليك سلام محمدحسين اي خدا اينجا بزرگي كوچيكي نمونده 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ نه عزیزم یکماهی هست باز نشست کردم خودمو چراعزيزم؟خسته شدي؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ عليك سلام محمدحسيناي خدا اينجا بزرگي كوچيكي نمونده همینو بگوووووو سلام محمد حسین جان میگما خوف منلو دعوا میکنی میایم خونتونااااااااااا(پاتوق خونتون رو میگم) سمیرا جونی دعواش کن 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ چراعزيزم؟خسته شدي؟:JC_thinking: دقیقا. حوصله ادیت کردن/حذف/پاک/منتقل و تذکر دادن رو نداشتم دیگه.اما خوب همه بچه های اونجارو دوست دارم.همشون گل بودن مثل شمادلم بلاشون تنگ شده 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ همینو بگووووووسلام محمد حسین جان میگما خوف منلو دعوا میکنی میایم خونتونااااااااااا(پاتوق خونتون رو میگم) سمیرا جونی دعواش کن جدي مي گي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهمان نواز نبودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاك وچوك چه جسارتااااااااااااااااااااا:167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ چند نفر به یه نفر آخه؟؟؟!!!! راستی سلام به همتون خانما...! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ دقیقا.حوصله ادیت کردن/حذف/پاک/منتقل و تذکر دادن رو نداشتم دیگه.اما خوب همه بچه های اونجارو دوست دارم.همشون گل بودن مثل شمادلم بلاشون تنگ شده مگه ديگه نمي ري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنونم نظر لطفته عزيزم معلومه كه آدم دلش تنگ مي شه:ws44: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ جدي مي گي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مهمان نواز نبودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاك وچوك چه جسارتااااااااااااااااااااا:167::167::167: آله آله دعوام کلد گفت بچه های شهرسازی اسپم نمیتنن ازینا دفت.منم کلی گلیه کلدم و گفتم اصلا نمیام خونتوننننننن هیشیم دوستون ندالم دیده. (آخ ژونننننن منو اذیت میکنی محمد حسین؟!:gnugghender:) 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ مگه ديگه نمي ري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنونم نظر لطفته عزيزم معلومه كه آدم دلش تنگ مي شه:ws44: چرا میرم اما نمدونم چم شده اصلا انگیزه فعالیت کردن اونجارو ندارم.چون تقریبا تالارش تکمیل شده و فقط نظمش مهمه که منم دیگه کاری نمتونم انجام بدم.نمدونم یجوری شدم خودمم نمدون چه جوری!!! 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ نام فایل : کتاب آموزشی پریماورا ♦ نویسنده :.... ♦ منبع:سایت تخصصی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد قزوین ♦ آدرس منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ♦ آدرس دوم منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ♦ پسورد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ♦ فرمت فایل : پی دی اف ♦ برنامه مورد نیاز : برنامه adobe reader برای اجرا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عزیزم منهر کاری می کنم دان نمیشه.یه چک کن ببین کار میکنه لینکش برای خودت؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آله آله دعوام کلد گفت بچه های شهرسازی اسپم نمیتنن ازینا دفت.منم کلی گلیه کلدم و گفتم اصلا نمیام خونتوننننننن هیشیم دوستون ندالم دیده.(آخ ژونننننن منو اذیت میکنی محمد حسین؟!:gnugghender:) خب؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آله آله دعوام کلد گفت بچه های شهرسازی اسپم نمیتنن ازینا دفت.منم کلی گلیه کلدم و گفتم اصلا نمیام خونتوننننننن هیشیم دوستون ندالم دیده.(آخ ژونننننن منو اذیت میکنی محمد حسین؟!:gnugghender:) مححححححححححححححححححححححححمدددددددددددددددددددد حسسسسسسسسسسسسسسسسسين يعني چي ناز دونه ي منو اذيت كردي هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (95)::icon_pf (95)::167: 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ خب؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! اممم. الان که دعوا شدی دیگه نمتونی خ خوب هم بگی 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ چرا میرم اما نمدونم چم شده اصلا انگیزه فعالیت کردن اونجارو ندارم.چون تقریبا تالارش تکمیل شده و فقط نظمش مهمه که منم دیگه کاری نمتونم انجام بدم.نمدونم یجوری شدم خودمم نمدون چه جوری!!! پس بايد كمك ما بكني كه اينجا رو راه بندازيم:girl_yes2::girl_yes2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ خب؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! بيا توضيح بده ببينم چرا نازفر و اذيت كردي با اون پاتوق در پيتتون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:ws28: حال كردي نازفر جونم؟:girl_yes2::girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ مححححححححححححححححححححححححمدددددددددددددددددددد حسسسسسسسسسسسسسسسسسين يعني چي ناز دونه ي منو اذيت كردي هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (95)::icon_pf (95)::167: یعنی اذیت کردم دیگه!!! معنی دیگه ای هم مگه میده؟؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ مححححححححححححححححححححححححمدددددددددددددددددددد حسسسسسسسسسسسسسسسسسين يعني چي ناز دونه ي منو اذيت كردي هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (95)::icon_pf (95)::167: الهی فدات بشم مامانیی جون مامانی زیاد نزنیشا کوشولوه گناه داله پس بايد كمك ما بكني كه اينجا رو راه بندازيم:girl_yes2::girl_yes2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v وای نه ساختن خیلی سخته!شهرساز البته زیاد داریماا چشم در خدمتم.منتها فکر نکنم به این زودی حس داشته باشم.راستش روزای خوبی ندارم و اگه زیاد نتم واسه اینه که ذهنم ازشون دور بمونه کمی. اما هر وقت سر حال بیام در خدمتم. 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ اذيت كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 ساعت از پاتوق اخراجي اووووووووووووووووووووووووووهم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده