Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ يوحنا آشناس هستن؟ آره گلم نفس منه خیلی ماههههههههههههههههههههههههههههههه بذار بیاد یکم بیشتر باهاش آشنا شین خودتون میبینین چه جیگلیه خانم مهندس بیده:w31::w31: مثل خودت دوسش دارم یه زمانی همین عقشه من مدیر من بود تویه جا دیگه 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ كه اين طور خوش آمده در جمع ما 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ خب یه معرفی بکن ازش تا بشناسیمشون... 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام مهتابی جان!!!یه معرفی کوچیک میکنی خودتو؟ من محمّد حسینم. سلام بله حتما. من نازنینم. این اسم کاربریم رو به زودی عوض م یکنم.فقط واسه بچه هایی گذاشتم که از قبل میشناسنم. از آشناییتون خوشوقتم. سلام مهتاب جونخوش آمدي:wubpink: سلام عزیز دلم خوبی؟ فکر کنم توی فرهیختگان هم دیدمت نه؟ توی باشگاه نیستی؟ 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام عسلخیلی خوش اومدی خیلی اینجا جات خالی بود بیا اینجا رو بترکونیم:w31::w31::w31: سلام گلممم خوفی؟ باشهههه يوحنا آشناس هستن؟ یوحی گل فانوس جان لطف داره. آره گلمنفس منه خیلی ماههههههههههههههههههههههههههههههه بذار بیاد یکم بیشتر باهاش آشنا شین خودتون میبینین چه جیگلیه خانم مهندس بیده:w31::w31: مثل خودت دوسش دارم یه زمانی همین عقشه من مدیر من بود تویه جا دیگه الهی فدات بشم.خوب دیگه اونجا مدیریتم به سر اومد.هر کسی تا یه جایی میتونه مدیریت کنه. مهم اینه که بازم توی جمع شماهام و هنوزم دوسم دارین. برام خیلیه:icon_gol: خودت ماهی عزیز دلم كه اين طورخوش آمده در جمع ما میسی فاونس جونم خیلی بچه های اینجا مهربونن. از همتون ممنون:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ ممنون.... اینجا همه دخترن... کم کم باید بندو بساطو جم کنیم بریم... سمیرا و راحله و یوحنّا و نازنین!!! 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ ممنون....اینجا همه دخترن... کم کم باید بندو بساطو جم کنیم بریم... سمیرا و راحله و یوحنّا و نازنین!!! واه چرا؟ عوضش همهشون گلنا.البته به غیر از من خوشحالم توی این جمع خوبم 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ همینجوری!! در این که شکی نیس!! هممون گلیم!!! فقط بعضیا که خودشون میدونن کین، کاکتوسن!! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ منم به نازنین تازه وارد این تالار خوش آمد میگم. این پاتوق بچه های صنایعی چه گرم شده. محمدحسینم کلاً از شهرسازی دل کنده اومده اینجا. 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ منم به نازنین تازه وارد این تالار خوش آمد میگم. این پاتوق بچه های صنایعی چه گرم شده. محمدحسینم کلاً از شهرسازی دل کنده اومده اینجا. بسکه ما خوبیم همه میان اینجا حتی مدیر کل 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ به به سلام دوستان عزیزم خوبین؟؟؟؟؟ میبینم که این محمد حسین دوباره دلش شیکست و قهر کرد و رفت بیا واسه تو هم جا داریم گریه نکن تو از پیشکسوتان هستی کلی موهاتو اینجا سیفید کردی 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ همینجوری!!در این که شکی نیس!! هممون گلیم!!! فقط بعضیا که خودشون میدونن کین، کاکتوسن!! کیا؟ ازاون کاکتوس خوکشلا؟ منم به نازنین تازه وارد این تالار خوش آمد میگم. این پاتوق بچه های صنایعی چه گرم شده. محمدحسینم کلاً از شهرسازی دل کنده اومده اینجا. مرسی لطف دارین. آره ایشون خیلی به بچه های صنایع لطف دارن.ما هم خوشحالیم از حضورشون. بسکه ما خوبیم همه میان اینجا حتی مدیر کل به به سلام دوستان عزیزمخوبین؟؟؟؟؟ میبینم که این محمد حسین دوباره دلش شیکست و قهر کرد و رفت بیا واسه تو هم جا داریم گریه نکن تو از پیشکسوتان هستی کلی موهاتو اینجا سیفید کردی سلام راحله جون 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ سلامبله حتما. من نازنینم. این اسم کاربریم رو به زودی عوض م یکنم.فقط واسه بچه هایی گذاشتم که از قبل میشناسنم. از آشناییتون خوشوقتم. سلام عزیز دلم خوبی؟ فکر کنم توی فرهیختگان هم دیدمت نه؟ توی باشگاه نیستی؟ سلام عزيزم خيلي خوش ْآمدي كم كم داره تبديل مي شه به يه پاتوق درست و حسابي آره فرهيختگان هستم باشگاهم گاهي مي رم خيلي خوشحالم كه پيشموني:wubpink: 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ منم به نازنین تازه وارد این تالار خوش آمد میگم. این پاتوق بچه های صنایعی چه گرم شده. محمدحسینم کلاً از شهرسازی دل کنده اومده اینجا. آخه ما خونگرميم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مگه نه يوحنا؟:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ سیلامشبتون بخیر:w31: سلام گلكم خوفي؟:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ بسکه ما خوبیم همه میان اینجا حتی مدیر کل تاييد مي شود:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ به به سلام دوستان عزیزمخوبین؟؟؟؟؟ میبینم که این محمد حسین دوباره دلش شیکست و قهر کرد و رفت بیا واسه تو هم جا داریم گریه نکن تو از پیشکسوتان هستی کلی موهاتو اینجا سیفید کردی سلام عزيز دل خاله خوبي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده