fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ خاله جون فک کنم عاشق شده یا اینکه عشقش ترکش کرده شایدم مهتاد شده شایدم ادم کشته دقیق نیدونم اما محمد حسین برگرد و توضیح بده حتما يكي از ايناست كا تو مي گي :banel_smiley_4::JC_thinking: نمي دونم خوب عشقش ولش كرده به ما چه مربوط ما كه ولش نكرديم هان؟:girl_yes2::girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ خب دیگه چی؟ همینجوری میبرینو میدوزین؟؟؟!!! عشق فرقونی چنده؟ حالا که من میخوام آشتی کنم فانوسی ناز میکنه!!!! بچه ها به خدا خیلی کار داریم برا دانشگاه. اگه نمیام جواب بدم ناراحت نشین. واقعا سرمون شلوغخه خیلی زیاد. محمد جون سروری!!! فقط من جالی میدما!! بپا بهت نخوره گوله ها!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ ولی باید تعهد بیدن که دیگه حرف تنبیهو ازین جور حرفا نیاد وسط!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ نه خاله جووون برگشته انگاری مشغوله مشخ نبشتنه باشه محمد حسین تو به مشخ نبشتنت ادامه بده ما اینجا واست مراسم خواستگاری هم میگیریم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ نه چون داری دوماد میشی دیگه کاری بهت ندارم داری سر عقل میای انگار 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ خب دیگه چی؟ همینجوری میبرینو میدوزین؟؟؟!!! عشق فرقونی چنده؟حالا که من میخوام آشتی کنم فانوسی ناز میکنه!!!! بچه ها به خدا خیلی کار داریم برا دانشگاه. اگه نمیام جواب بدم ناراحت نشین. واقعا سرمون شلوغخه خیلی زیاد. محمد جون سروری!!! فقط من جالی میدما!! بپا بهت نخوره گوله ها!! خب تو نيامدي ديگهههههههههههههههههههههه:167::167: باشه كم كم بيا اما وقتي مي اي خوش اخلاق باش درسته خاله راحله؟:girl_yes2::girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ نه خاله جووون برگشته انگاری مشغوله مشخ نبشتنه باشه محمد حسین تو به مشخ نبشتنت ادامه بده ما اینجا واست مراسم خواستگاری هم میگیریم خاله كي رو براش در نظر گرفتي؟ خودت كسي رو زير سر نگذاشتي محمد حسين؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ خب تو نيامدي ديگهههههههههههههههههههههه:167::167: باشه كم كم بيا اما وقتي مي اي خوش اخلاق باش درسته خاله راحله؟:girl_yes2::girl_yes2: اره راست میگه سمیرا جوونم خوش اخلاق باش داری دوماد میشی دیگه منم قول میدم دیگه دنبالت نکنم واسه تنبیه کردنت خوش اخلاق باش ما هم شاد شیم 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ خاله كي رو براش در نظر گرفتي؟خودت كسي رو زير سر نگذاشتي محمد حسين؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v پیدا میشه نگران نباش خاله ایی خودش از ما بیتر بلده 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ خواستگاری چیه بابا!! مگه عقلم کمه!! من میرم مشخ بنویسم!! فعلا... :icon_pf (44): (خوش اخلاق شدم) 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ بارریکلا به بچه درس خوووون بسلامت شبتون خوش سمیرای گلم منم میرم خاله ایی شبت خوش 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ شب همتون خوش گلهاي بهاري منم مي رم كم كم مواظب خودتون باشين بعد مي بينمتون:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ همتون که رفتین!! الکی سر من خراب نکنیدااااا!!! بچه درس خونااااا!! واقعا که!! 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلام منم اومدم بچه ها اینجا پیشتون :ws3: منم بازیییییییی فعلا که همه لالاین منم میلم لالا تا فلدا بابای 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام مهتابی جان!!! یه معرفی کوچیک میکنی خودتو؟ من محمّد حسینم. 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلاممنم اومدم بچه ها اینجا پیشتون :ws3: منم بازیییییییی فعلا که همه لالاین منم میلم لالا تا فلدا بابای سلام مهتاب جون خوش آمدي:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام مهتابی جان!!!یه معرفی کوچیک میکنی خودتو؟ من محمّد حسینم. :girl_yes2::girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلاممنم اومدم بچه ها اینجا پیشتون :ws3: منم بازیییییییی فعلا که همه لالاین منم میلم لالا تا فلدا بابای سلام عسل خیلی خوش اومدی خیلی اینجا جات خالی بود بیا اینجا رو بترکونیم:w31::w31::w31: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده