nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ شهریور، ۱۳۹۵ دستت درد نکنه خیلی گردگیری نیاز داره:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): Farzaaneh گفته است: واستون لوازم گردگیری آوردم 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ شهریور، ۱۳۹۵ Lean گفته است: از گردگیری گذشته باید دوباره ساختش 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۵ nazfar گفته است: سلام نازنین خانم خوب هستید؟ دراین گردگیری منم شریک خواهم بود و سکان را دراختیارشما خواهم گذاشت همیشه باید سکان در اختیار باتجربه ها در هرعرصه گذاشته شود و باکمال میل اینکار راخواهم کرد درحال حاضر مجله هم خوابیده و تالارنیز خوابیده 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ شهریور، ۱۳۹۵ Hamid Mehrazin گفته است: سلام نازنین خانمخوب هستید؟ دراین گردگیری منم شریک خواهم بود و سکان را دراختیارشما خواهم گذاشت همیشه باید سکان در اختیار باتجربه ها در هرعرصه گذاشته شود و باکمال میل اینکار راخواهم کرد درحال حاضر مجله هم خوابیده و تالارنیز خوابیده مرسی از شما. ولی سکان رو نمیخواد من بگیرم، دستتون باشه باهم دیگه درستش میکنیم ایشالا 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ شهریور، ۱۳۹۵ nazfar گفته است: مرسی از شما. ولی سکان رو نمیخواد من بگیرم، دستتون باشه باهم دیگه درستش میکنیم ایشالا هرطور صلاح میدونید من همه جوره همکاری خواهم کرد چه سکان دارباشم و چه نباشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده