fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ چشم شلوخ بازی هم میکنم اما قول نمیدم بتونم جای یوحنا جوونم رو بگیرم :w42:سمیرایی بیا بغل خاله اوووووووووووووووووووووووووووومدم:aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ :w14::w14::ws49::ws17::icon_pf (17)::icon_pf (17):اخ جووون شلوخ بازی 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ :w14::w14::ws49::ws17::icon_pf (17)::icon_pf (17):اخ جووون شلوخ بازی اوووووووووووووووووووووووووووووووم ماچ عزيز دل من:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ ااااااااااااااااااااااااخ میسی خاله جوووووووووووون خیلی چبسید 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ شب سقوط ميكند بي هيچ صدايي مه اي از اندوه چشمانم را ازار ميدهد اشك براي مرگ شب و امدن روزي كه به هيچ دليلي روشن است 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ شعرت خیلی غمگین بود اشک منم در اوردی خاله ای نمیدونم چی بگم خاله جوون درکت میکنم کسی که دلش گرفته رو نمیشه به زور خندوند حداقل من اینجوریم باید تو حال و هوای خودم باشم تا درست بشم اما مواظب خودت باش نبینم خودتو اذیت کنی گل خاله لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ ای واییییییییییییییییی یا خدا چی شده بوده اینجا؟؟؟؟ من که میدونم همش زیر سر این مدیر کل شولوخه!:167: اومده اینجا سمیرای منو اذیت کرده!:167: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه راحله. ایشالا حال سمیرا هم زودتر خوب بشه 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ بابا من کاری نکردم :there::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ چه خبره اینجا.... اگه پس فردا اینجا آتیش گرفت بدونین که جرقه ی اولشو من زده بودم.... 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه راحله. ایشالا حال سمیرا هم زودتر خوب بشه خواهش میکنم من که کاری نتونستم واسه سمیرای گلم کنم امیدوارم که خوب شده باشه 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ چه خبره اینجا....اگه پس فردا اینجا آتیش گرفت بدونین که جرقه ی اولشو من زده بودم.... همش تخصیره توئه :w00: ببین سمیرای منو اذیت کردی دلش شیکست اگه گذاشته بود تنبیه کنم تو رو الان اینجور گل منو اذیت نمیکردی:brodkavelarg: حسابتو میرسم:167: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به بهترينهاي انجمن خوبين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با اين دوست ضد حالتون چه مي كنين؟ راحله ي من چطوري؟خوبي؟ 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سمیرای گلم خوبی خاله جون؟ بهتر شدی انشالا خاله؟ کلی نگران حالت بودم خوب شدی عزیزم؟ اومدی منو بی خبر از حالت نذار گلم 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام فدات شم آره خوبم خدايا شكر ببخش ديشب ناراحتت كردم شرمندم به خدا ممنونم كه برات مهمم و به فكر بودي نازنينم:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ ضد حال کیه؟؟!!! محمده؟ کی میخواد منو تنبیه کنه؟؟؟!!! مگه سمیرا میذاره؟؟! (فانوسی ضد حال نزنیا) بهتری فانوس؟ فیتیلت روشنه؟ چی شده بودی؟ نفتت تمومیده بود؟ 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام آره گويا فيلترم خراب شده بود هنوز عوضش نكردم آتيش مي زنه زير خوب نمي سوزه 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام گل خاله خدا رو شکر که حالت خوبه عزیزم خیلی خوشحال شدم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده