fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ ایشالا راحله و محمدحسینم بهتر میشن. ايشا... محمد حواست باشه مريض نشي مي اي اينجا :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ مرسی محمد جان اما دور بایست مریض نشی خاله جوون یه سوپ به من نمیدی؟؟؟؟؟؟ گلوم خیلی درد میکنه 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ چرا عزيزم الان واست مي ارم:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ چه خوش رنگ به نظر خیلی خوشمزه میاد دستت درد نکنه سمیرای گلم 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ خاله اينم هست بيا از اينم بخور فدات شم 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ مرسی خاله جوون خدا خیرت بده کمی گلوم بهتر شدا 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سمیرا اون اولیه که سوپ نبود...!! یه چی شبیه شله زرده...!! سمیرا این هفته خیلی کار داریم. کارامون مثلا گروهیه ولی.... بعدا جبران میکنم. میخواستم ADSL بگیرم، آخه امروز پورت های جدید از طرف مخابرات شنیده بودم اعلام میشه ولی هرجا زنگیدم گفتن نداریم. کلی ضد حال خوردم... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ فانوسی کجایی؟ چه مدیری هستی تو؟؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ چرا اینجا انقد خلوته... وقت خوابه الان همه خوابن! فانوسی کجایی؟چه مدیری هستی تو؟؟؟!! :w00::w00:با مدیر جون منی؟؟؟؟:w00::167: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سمیرا اون اولیه که سوپ نبود...!! یه چی شبیه شله زرده...!!سمیرا این هفته خیلی کار داریم. کارامون مثلا گروهیه ولی.... بعدا جبران میکنم. میخواستم ADSL بگیرم، آخه امروز پورت های جدید از طرف مخابرات شنیده بودم اعلام میشه ولی هرجا زنگیدم گفتن نداریم. کلی ضد حال خوردم... خب تا باشه از اين كارا عزيزم به كارو بارت برس منم بعد از اين كم مي ام نت چون مي خوام درس بخونم ايشا... adsl هم گيرت مي اد چون با دايل آپ خيلي سخته جدي اون سوپ نبود؟سوپه هاااااااااااااااااااااااااا:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ فانوسی کجایی؟چه مدیری هستی تو؟؟؟!! من كه از بس هستم تو بهم مي گي چرا اين همه مي اي؟ حالا مي گي چرا نيستم:ws44: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ وقت خوابه الان همه خوابن! :w00::w00:با مدیر جون منی؟؟؟؟:w00::167: فداي يوحناي خودم بشم من:aghosh::aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ فداي يوحناي خودم بشم من:aghosh::aghosh: خدا نکنه عسلم دیگه من که یه مدیر فانوسی بیشتر ندارم که:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ توام يوحناي خودمي:wubpink::aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ این دوتا چه از همدیگه تعریف میکنن 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ این دوتا چه از همدیگه تعریف میکنن :banel_smiley_4: دیگه دیگه وقتی یه تالار دوتا کاربر داشته باشه میشه همین دیگه این از اون تعریف میکنه اون از این:ws3: گرچه منو سمیرا خیلی همو دوست داریم:rose::girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده