Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 مهدی ببین یه حافظ منافع داره پررو شده مارو بیچاره کرده پاتوق ادبیاتی ها شده خونه این حاج خانم من این میلاد را از بالای برج میلاد پرتش میکنم پایین ایشونو راه داداینجا 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 ی کاربر هم که جذب اینجا شده میخوای ردش کنی علی واسه چی طرفداری کردی؟:vahidrk: ایشونو همین طوریشم نمیشه بیرون کرد تازه اگر پرروترم بشه دیگه هیچی 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 کاربر صنایع نه کاربر شهرسازیتازه اونم مدیر روابط عمومیش آخه اینجا چیکار داره؟ اشکال نداره اولش باید جذب حداکثری باشه بعدش میره تغییر رشته میده الان مهم اینه که تعدادمون از چندتا به چندتا+1 رسید، هوراااااااااااااا 3
Lean 56968 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 مهدی ببین یه حافظ منافع داره پررو شده مارو بیچاره کردهپاتوق ادبیاتی ها شده خونه این حاج خانم من این میلاد را از بالای برج میلاد پرتش میکنم پایین ایشونو راه داداینجا فک کنم میلاد به عنوان خائن صلاحیت نداره دیگه:icon_razz: 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 اشکال نداره اولش باید جذب حداکثری باشه بعدش میره تغییر رشته میده الان مهم اینه که تعدادمون از چندتا به چندتا+1 رسید، هوراااااااااااااا فک کنم میلاد به عنوان خائن صلاحیت نداره دیگه:icon_razz: دقیقا 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 سلام به همه.خوبین؟؟ اومدم که تنها نباشین. سلام خوبید؟ لطف کردید 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 بچه ها ببینید خودش کم بود رفیقش هم اومده که ما تنها نباشیم من اگه این میلادو ببینم ازوسط به 10قسمت مساوی تقسیمش میکنم 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 علی بااین حرفت یه نفردیگه ام جذب پاتوق ماشد جالبیش به اینه که پاتوق فقط پرکاربر میشه ولی واسه بقیه قسمت ها خودمون چند نفریم 3
Lean 56968 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 بچه ها ببینید خودش کم بود رفیقش هم اومده که ما تنها نباشیممن اگه این میلادو ببینم ازوسط به 10قسمت مساوی تقسیمش میکنم به نظر من چرخش کنیم بهتره 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 سلام خوبید؟لطف کردید مرسی خوبم.خواهش میکنم بچه ها ببینید خودش کم بود رفیقش هم اومده که ما تنها نباشیممن اگه این میلادو ببینم ازوسط به 10قسمت مساوی تقسیمش میکنم پسر خوب حرفات باهم تضاد داره.خوب نیس آدم دو رو باشه. 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 مرسی خوبم.خواهش میکنم پسر خوب حرفات باهم تضاد داره.خوب نیس آدم دو رو باشه. ای خدا تازه منو به تقوای الهی دعوت میکنه:vahidrk: مگه شماها شبستانه ندارید؟ اینجا چیکار میکنید؟شما دونفراینجا چه کار میکنید؟اینو گفتم که تاکید بیشتری بکنم 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 بچه ها ببینید خودش کم بود رفیقش هم اومده که ما تنها نباشیممن اگه این میلادو ببینم ازوسط به 10قسمت مساوی تقسیمش میکنم واسه اون برج میلاد خودم پایین بغلمش میگیرم:(87): واسه 10 قسمتم خودم با اب دهن مث پفک به هم میچسبونمش :2525s: 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 به نظر من چرخش کنیم بهتره نه بابا قبض برق زیاد میشه باید اقتصادی فکر کنیم 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 علی بااین حرفت یه نفردیگه ام جذب پاتوق ماشدجالبیش به اینه که پاتوق فقط پرکاربر میشه ولی واسه بقیه قسمت ها خودمون چند نفریم خبــــــــــ باشین.یعنی نمیتونین چند نفری از پس کارا بر بیاین؟؟ 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 واسه اون برج میلاد خودم پایین بغلمش میگیرم:(87): واسه 10 قسمتم خودم با اب دهن مث پفک به هم میچسبونمش :2525s: ببین روکه نیست سنگ پای قزوینه یه شکلکم تازه دیده حال میکنه باهاش فکر کنم قیافه خودشم همین طوره زبونشم دراز این علی آقاهم از تشریف فرمایی شون تعریف کرد دیگه نمیشه بیرونش کرد 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 ای خدا تازه منو به تقوای الهی دعوت میکنه:vahidrk:مگه شماها شبستانه ندارید؟ اینجا چیکار میکنید؟شما دونفراینجا چه کار میکنید؟اینو گفتم که تاکید بیشتری بکنم امر به معروف و نهی از منکر واجبه. آدم که همش خونه خودش باشه حوصله اش سر میره.اومدیم مهمونی. 1
ارسال های توصیه شده