Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ مهدی ببین یه حافظ منافع داره پررو شده مارو بیچاره کرده پاتوق ادبیاتی ها شده خونه این حاج خانم من این میلاد را از بالای برج میلاد پرتش میکنم پایین ایشونو راه داداینجا 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ ی کاربر هم که جذب اینجا شده میخوای ردش کنی علی واسه چی طرفداری کردی؟:vahidrk: ایشونو همین طوریشم نمیشه بیرون کرد تازه اگر پرروترم بشه دیگه هیچی 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ کاربر صنایع نه کاربر شهرسازیتازه اونم مدیر روابط عمومیش آخه اینجا چیکار داره؟ اشکال نداره اولش باید جذب حداکثری باشه بعدش میره تغییر رشته میده الان مهم اینه که تعدادمون از چندتا به چندتا+1 رسید، هوراااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ مهدی ببین یه حافظ منافع داره پررو شده مارو بیچاره کردهپاتوق ادبیاتی ها شده خونه این حاج خانم من این میلاد را از بالای برج میلاد پرتش میکنم پایین ایشونو راه داداینجا فک کنم میلاد به عنوان خائن صلاحیت نداره دیگه:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ اشکال نداره اولش باید جذب حداکثری باشه بعدش میره تغییر رشته میده الان مهم اینه که تعدادمون از چندتا به چندتا+1 رسید، هوراااااااااااااا فک کنم میلاد به عنوان خائن صلاحیت نداره دیگه:icon_razz: دقیقا 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه.خوبین؟؟ اومدم که تنها نباشین. 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه.خوبین؟؟ اومدم که تنها نباشین. سلام خوبید؟ لطف کردید 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها ببینید خودش کم بود رفیقش هم اومده که ما تنها نباشیم من اگه این میلادو ببینم ازوسط به 10قسمت مساوی تقسیمش میکنم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ علی بشمار یه نفر دیگه اضافه شد شدیم. چندتا +2 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ علی بااین حرفت یه نفردیگه ام جذب پاتوق ماشد جالبیش به اینه که پاتوق فقط پرکاربر میشه ولی واسه بقیه قسمت ها خودمون چند نفریم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها ببینید خودش کم بود رفیقش هم اومده که ما تنها نباشیممن اگه این میلادو ببینم ازوسط به 10قسمت مساوی تقسیمش میکنم به نظر من چرخش کنیم بهتره 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ سلام خوبید؟لطف کردید مرسی خوبم.خواهش میکنم بچه ها ببینید خودش کم بود رفیقش هم اومده که ما تنها نباشیممن اگه این میلادو ببینم ازوسط به 10قسمت مساوی تقسیمش میکنم پسر خوب حرفات باهم تضاد داره.خوب نیس آدم دو رو باشه. 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی خوبم.خواهش میکنم پسر خوب حرفات باهم تضاد داره.خوب نیس آدم دو رو باشه. ای خدا تازه منو به تقوای الهی دعوت میکنه:vahidrk: مگه شماها شبستانه ندارید؟ اینجا چیکار میکنید؟شما دونفراینجا چه کار میکنید؟اینو گفتم که تاکید بیشتری بکنم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها ببینید خودش کم بود رفیقش هم اومده که ما تنها نباشیممن اگه این میلادو ببینم ازوسط به 10قسمت مساوی تقسیمش میکنم واسه اون برج میلاد خودم پایین بغلمش میگیرم:(87): واسه 10 قسمتم خودم با اب دهن مث پفک به هم میچسبونمش :2525s: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ به نظر من چرخش کنیم بهتره نه بابا قبض برق زیاد میشه باید اقتصادی فکر کنیم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ به نظر من چرخش کنیم بهتره دستاتون قلم میشه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ علی بااین حرفت یه نفردیگه ام جذب پاتوق ماشدجالبیش به اینه که پاتوق فقط پرکاربر میشه ولی واسه بقیه قسمت ها خودمون چند نفریم خبــــــــــ باشین.یعنی نمیتونین چند نفری از پس کارا بر بیاین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ واسه اون برج میلاد خودم پایین بغلمش میگیرم:(87): واسه 10 قسمتم خودم با اب دهن مث پفک به هم میچسبونمش :2525s: ببین روکه نیست سنگ پای قزوینه یه شکلکم تازه دیده حال میکنه باهاش فکر کنم قیافه خودشم همین طوره زبونشم دراز این علی آقاهم از تشریف فرمایی شون تعریف کرد دیگه نمیشه بیرونش کرد 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ ای خدا تازه منو به تقوای الهی دعوت میکنه:vahidrk:مگه شماها شبستانه ندارید؟ اینجا چیکار میکنید؟شما دونفراینجا چه کار میکنید؟اینو گفتم که تاکید بیشتری بکنم امر به معروف و نهی از منکر واجبه. آدم که همش خونه خودش باشه حوصله اش سر میره.اومدیم مهمونی. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده