Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 من و میلاد جون با هم میایم و میریم دلتونم بسوزه پارتیم کلفته به کی میگید؟ من که اگرشما هم نمی گفتید مطمئن بودم و این قضیه را میدونم 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 به بهمیبینم یوسف گم گشته به کنعان برگشته آقا میلاد به تالار خودتون خوش اومدین توخجالت نمی کشی دیر میای؟:vahidrk: ممنونم من و میلاد جون با هم میایم و میریم دلتونم بسوزه پارتیم کلفته :hapydancsmil: 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 توراهه سلام خدمت دوستان که اینجا دارند سماغ میمکند حالتون چطوره؟ 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 سلام خیلی خوشمزه اس، شوما نمیخوای؟ حالا واسه اینکه دلتون نسوزه ماهم اومدیم سماغ بمکیم باهاتون همراهی کنیم خوبه؟ 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 برو بچ اوضا احوال چطوره پوکیدیم واقعا اصن یه وضعی یه وضعی درحد لالیگا صدا پکیدنمون توکل تالارها پیچیده 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 برو بچ اوضا احوال چطوره پوکیدیم واقعا اصن یه وضعی تکیه کلام عزیز منو تکرار نکن 4
Lean 56968 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 تکیه کلام عزیز منو تکرار نکن کی این فضولچه رو را داد اینجا حمید چرا درو نبستی خو 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 تکیه کلام عزیز منو تکرار نکن بابا شما نمی بینی اوضاع مارا؟ گیر دادی به تکیه کلام اعصاب مصاب ندارما مگر تالار شهرسازی پاتوق نداره آخه؟شما اینجا چه کار میکنی؟:vahidrk: 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 کی این فضولچه رو را داد اینجا حمید چرا درو نبستی خو اونوقت باید درو میبستیم که هرکاری کردیم این میلاد مانع شد هی ازاین حمایت کرد دیگه ایشونم دیگه وقت و بیوقت اینجا میاد اگر دست من بود درو میبستم 10تاقفلم بهش میزدم همش تقصیر میلاده میخوام خر خرشو بجوم 4
Lean 56968 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 اونوقت باید درو میبستیم که هرکاری کردیم این میلاد مانع شد هی ازاین حمایت کرد دیگه ایشونم دیگه وقت و بیوقت اینجا میاد اگر دست من بود درو میبستم 10تاقفلم بهش میزدم همش تقصیر میلاده میخوام خر خرشو بجوم غصه نخور دادا میلادو کله میکنیم اونوقت ببینم این بچه پروو میاد بازم یانه 4
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 اونوقت باید درو میبستیم که هرکاری کردیم این میلاد مانع شد هی ازاین حمایت کرد دیگه ایشونم دیگه وقت و بیوقت اینجا میاد اگر دست من بود درو میبستم 10تاقفلم بهش میزدم همش تقصیر میلاده میخوام خر خرشو بجوم ی کاربر هم که جذب اینجا شده میخوای ردش کنی 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 غصه نخور دادا میلادو کله میکنیم اونوقت ببینم این بچه پروو میاد بازم یانه ماازدست این خانم نمیتونیم صحبت های خصوصی تالار را اینجا بزنیم امنیت اطلاعات نداریم من نمیدونم میلاد اونوقت که این خانم رااینجا دعوت کرد سرش به جایی خورده بود 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 ی کاربر هم که جذب اینجا شده میخوای ردش کنی کاربر صنایع نه کاربر شهرسازی تازه اونم مدیر روابط عمومیش آخه اینجا چیکار داره؟ 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 هیسسسسسسسسسسسسسس نبینم پشت سر میلاد جونم غیبت کنید کورتون میکنماااااااااا :vahidrk: عزیزم میس من جاش اومدم ، جانشینشم 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 ی کاربر هم که جذب اینجا شده میخوای ردش کنی ایلاویوتم علی اقا 3
ارسال های توصیه شده