Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ درسته چاپ نکردیممن همه ی مجلات رو ندیدم اما چند جایی رو که دیدم محدودیت نویسنده یا مترجم داشت و هم محدودیت تعداد صفحات ترجمه یا تالیف مقاله مثلا مجله تدبیر نوشته بود حداکثر 12 صفحه باید باشه (ترجمه های ما بیشتر از 12 صفحه است) بهمین خاطر برای ترجمه دارم دنبال متن های کم حجم میگردم که با این کار ترجمه ها رو گروه بندی کنیم که مثلا دویا سه نفر روی یک ترجمه کار کنن و هم اینکه تعداد صفحه ی ترجمه اش هم زیاد نشه مجله تدبیر برای مقالات مروری و گردآوریه این مقالات ما مروریه یا پژوهشی؟ فکر کنم جدول و مدل داشت درسته؟ بله البته من در جریان نبودم ولی ممکنه بتونیم تو دوشماره پی درپی بدیم چاپ کنند یا اینکه بعضی مجلات می آیند مقاله را خلاصه میکنند و مفهومشو توی مجله چاپ میکنند من هم با نظرتون مبنی بر طولانی نبودن ترجمه ها موافقم ...همینطور پیشنهادم این هست که موضوعات مقاله ها موضوعاتی باشن که در بورس هستن اینطوری ما بعد از ترجمه چندین و چند مقاله میتونیم مقاله ای رو هم با دریافته های خودمون ارائه بدیم....موافقید؟ دقیقا درسته انشالله باید همین کاررا کرد به نظرم مباحث تولید چابک و چابک سازی و همچنین مباحثی مثل شاخص بهره وری مالم کوئیست DEA DOE البته شاید دومبحث آخر بیشتر تکرارشده باشه ولی تقریبا هنوز توبورسه AGILE MANUFACTURING اینم جدیده ولی حالا بازنظر جمع مهمه من این موضوعات بیشتربه گوشم خورده یاحتی مقالات ب تلفیق DEA و روش های تصمیم گیری MADM اینم تو حوزه اش مقالات زیادی هست وتوایران هم مخاطب زیاد داره همگی خسته نباشید 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ مجله تدبیر برای مقالات مروری و گردآوریه این مقالات ما مروریه یا پژوهشی؟فکر کنم جدول و مدل داشت درسته؟ بله البته من در جریان نبودم ولی ممکنه بتونیم تو دوشماره پی درپی بدیم چاپ کنند یا اینکه بعضی مجلات می آیند مقاله را خلاصه میکنند و مفهومشو توی مجله چاپ میکنند تا اینجا که دو تا ترجمه انجام دادیم: دومی فکر کنم تحلیلی باشه (با توجه به توضیحات تاپیک مقاله نویسی) چون میاد یک فرمول را گسترش میده و شرط به اون اضافه میکنه و... اولی هم که در مورد منطق فازی بود، میشه گفت مروری 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ تا اینجا که دو تا ترجمه انجام دادیم:دومی فکر کنم تحلیلی باشه (با توجه به توضیحات تاپیک مقاله نویسی) چون میاد یک فرمول را گسترش میده و شرط به اون اضافه میکنه و... اولی هم که در مورد منطق فازی بود، میشه گفت مروری خب علی آقا برید توی نورمگز یا همون اس آی دی لیست مجلات علمی پژوهشی و علمی ترویجی میاد دومیه اتفاقا خیلی خوبه به دردمیخوره چون مدل داره یه ویرایش روش بزنیم میشه چاپش کنیم توکدومش اسم منم هست؟ اولیه راهم یه درخواست واسه تدبیر بفرست ببین چی جواب میده البته بازهم سرچ کن مجله دیگری هم اگربود مشکلی نیست 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ منطق فازیه توش جامعه آماری نیست؟هیچ نموداریا مدل یا جدولی نداره؟صرفا فقط توضیح داده؟شاخصی را به اضافه یاکم نکرده؟ ببین اونم اگر تونستی به یه مجله علمی ترویجی یایه مجله علمی تخصصی درخواست بزن ممکنه علمی تخصصیه چاپش کنه تو اس آی دی میتونی لیست همه مجلات را پیداکنی اگر سوالی بود درخدمتم 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ منطق فازیه توش جامعه آماری نیست؟هیچ نموداریا مدل یا جدولی نداره؟صرفا فقط توضیح داده؟شاخصی را به اضافه یاکم نکرده؟ببین اونم اگر تونستی به یه مجله علمی ترویجی یایه مجله علمی تخصصی درخواست بزن ممکنه علمی تخصصیه چاپش کنه تو اس آی دی میتونی لیست همه مجلات را پیداکنی اگر سوالی بود درخدمتم نه جامعه اماری نداره، البته ی جدولی داره ولی نه مثل ترجمه دومی فقط فکر کنم با ی مثال توضیح داده ترجمه دومی را میتونی از اینجا دانلود کنی , ی نگاه بهش بنداز مجله روش هم بود که معلوم نیست چاپ میشه نمیشه من خبری ازش ندارم مجلات دیگه هم امارشون رو میگیرم 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ اووووووووووف بابا چه کردین دمتون گرم آخرین پست سه هفته پیش قبلا یه مدیری به اسم میلادم بود فک کنم دقیقا چند نفریم که داریم این تالارو میچرخونیم 5 نفر میشیم؟ یک عدد مینا هم بود چی شد؟ یک عدد مهردادم بود نمیدونم چی شد به نظرم برای دانلود ها اگه بشه شرط تعداد پست گذاشت خیلی خوبه این خیلی ظالمانه نیست؟ خودت باشی یه کار فوری داشته باشی ببینی همچین محدودیتی یه سایت گذاشته نمی گرخی؟ البته بستگی به تعداد پست داره ولی زیاد باشه بدتر دافعه داره به نظرم. در مورد بقیه موارد خودم قاعدتا نمیتونم نظر بدم.هیچوقت فعال نبودم.اون میلاد بنده خدائم که دلش از دستم خونه بسکه خوش قولم. شخصا اعلام میکنم هیچوقت خلاقیت میلاد و هستی رو واسه تاپیک زدن یا دانش مهدی و آقا حمیدو نداشتم ولی واسه ترجمه روی من میتونید حساب کنید. تاپیک آموزش msp داریم؟نازنین میخواس بذاره نشد فک کنم.فک کنم اونم بتونم من به یه جایی برسونم.(اگه خدا یاری کنه تنبلی نکنم!!!!!!!) فعلا همینا 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ تاپیک آموزش msp چند تایی داریم 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ تاپیک آموزش msp چند تایی داریم آره الان دیدم یکیشم مال خودتون بود که البته نصفه مونده بود انگار خوب من دیگه حرفی ندارم:-| 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ببخشید دیر شد من یه لحظه رفتم یه ایمیل باید واسه استادم میفرستادم نبودم تو انجمن الآن مقاله را میبینم خبرشو میدم سلام پریسا خانم خوبید؟ پریساخانم این حرفا چیه؟شما میتونید 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ سلام تو بند دومش اولشو بنویس هدف ، انگیزه درست نیست آقا عالیه راحت تویه مجله پژوهشی یا حداقل ترویجی به راحتی چاپ میشه فقط تعداد صفحاتش 24 صفحه است و یه کم زیاده ولی شما احتیاط به چندتا مجله پژوهشی بگو ببین چی جواب میدهند بگو متنمو خلاصه کنید و باخلاصه هم حاضرم که چاپ کنید و موافقم ببین چی میگه تو ایمیلت حتما بگو این حرف را تو مجلات مروری و گردآوری تدبیر ازهمه معروفتره شما احتیاط ازهر نوع مجله به یکیشون بگو مثلا علمی ترویجی -علمی تخصصی - علمی پژوهشی هرکدوم یکی دوتا بزن ببین چطوری میشه اگر میشد یه ویرایشی روش زده بشه خیلی بهتر میشد 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ببخشید دیر شد من یه لحظه رفتم یه ایمیل باید واسه استادم میفرستادم نبودم تو انجمن الآن مقاله را میبینم خبرشو میدمسلام پریسا خانم خوبید؟ پریساخانم این حرفا چیه؟شما میتونید سلام حمید آقا خوبم مررسی چیو میتونم دقیقا؟ اوهوم سعیمو میکنم ولی قول نمیدم جواب بده ولی ترجمه بهم زیاد بدین اصن واسه کنکورم نیاز دارم متن تخصصی ترجمه کنم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ سلام حمید آقاخوبم مررسی چیو میتونم دقیقا؟ اوهوم سعیمو میکنم ولی قول نمیدم جواب بده ولی ترجمه بهم زیاد بدین اصن واسه کنکورم نیاز دارم متن تخصصی ترجمه کنم دقیقا شما هرکاری را میتونید انجام بدید دیگه توضیح ازاین واضحتره شما که سابقتون از من یکی که خیلی بیشتره مویی سفید کردیدتواین انجمن 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ آرهالان دیدم یکیشم مال خودتون بود که البته نصفه مونده بود انگار خوب من دیگه حرفی ندارم:-| من فقط هدفم اطلاع رسانی بود میتونید همونا رو ادامه بدید یا تاپیک جدیدی خودتون برای msp یا p6 بزنید، p6 را قبلا نازنین خانم قرار بود پیش ببرن که نشد الان آموزشی در اون زمینه نیست برای ترجمه هم حتما روی شما حساب میکنیم 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سیلااام به به می بینم در نبود ما جلسه میذارین تصمیم میگیرید بخش نامه می دین اجرا میکنن دیگه چی جدا مشعوف شدم و همونطور که گفتم به حمید با وجود شما عزیزان خیالم راحته و یه معذرت خواهی به همتون بخاطر غیبتم بدهکارم امیدوارم با حضورم به قدر کافی ضد حال زده باشم بهتون خب اگه کاریم هست که من باید انجام بدم بگید من در خدمتم 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ عزیزمید میدونی چند روز نبودی؟ خیلی رووووووووووووووز 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ میدونی چند روز نبودی؟ خیلی رووووووووووووووز ببخشید معذرت میخوام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عشقمی :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ به به میبینم یوسف گم گشته به کنعان برگشته آقا میلاد به تالار خودتون خوش اومدین توخجالت نمی کشی دیر میای؟:vahidrk: به به فاطمه خانم چه عجب تشریف آوردید بالاخره اینجا تالار دوم شوماست نباید سربزنید؟البته دیده بودم شما هم کمی ازمیلاد توغایبی نداشتید انشالله به محمد میگم که سمتتون رابگیره ازتالار اخراجتون کنه خیالم راحت شه 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ به بهمیبینم یوسف گم گشته به کنعان برگشته آقا میلاد به تالار خودتون خوش اومدین توخجالت نمی کشی دیر میای؟:vahidrk: به به فاطمه خانم چه عجب تشریف آوردید بالاخره اینجا تالار دوم شوماست نباید سربزنید؟البته دیده بودم شما هم کمی ازمیلاد توغایبی نداشتید انشالله به محمد میگم که سمتتون رابگیره ازتالار اخراجتون کنه خیالم راحت شه من و میلاد جون با هم میایم و میریم دلتونم بسوزه پارتیم کلفته 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده