fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام بر همهمن بدجور سرماخوردماااااااااااااااااااااااا یکی برام سوپ درست کنه:mornincoffee: سلام خانم خوبي؟رسيدن بخير تعطيلات چطور بود؟:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ سلام جات خالی خوف بود فقز سرماخوردم حالم خوف نی شما چطول مطولی عزیزم؟ 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ فدات چرا سرما خوردي؟خدا نكنه ايشا ... خوب خوب مي شي هواي بهار اين طوره نه سرده نه گرمه آدم نمي دونه چطور بايد لباس بپوشه 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ سلام یوحنّا...!! منم سرما خورده بودم....!! دیگه چه خبر دوستان؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ فانوسی نظرت چیه با هم برداریم گروهو؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ فانوسی نظرت چیه با هم برداریم گروهو؟ باشه قبول اما اگه باختيم دعوام نكني:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سمیرای عزیزم خوبی خاله؟ خوش گذشته انشالا؟؟؟؟؟؟؟ من دیشب تازه برگشتم اما منم مثل یوحنا و محمد حسین سرما خوردم جای همگی خالی خیلی بهم خوش گذشت اما سرما خوردگیه بدجوری حالمو گرفت. خوب من اومدم عید دیدنی همونطوری که قول داده بودم صاحبخونه کجایی؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ عجب عیدی بوده. همه سرما خوردن ایشالا حال همتون زودتر خوب شه 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سمیرای عزیزم خوبی خاله؟ خوش گذشته انشالا؟؟؟؟؟؟؟ من دیشب تازه برگشتم اما منم مثل یوحنا و محمد حسین سرما خوردم جای همگی خالی خیلی بهم خوش گذشت اما سرما خوردگیه بدجوری حالمو گرفت. خوب من اومدم عید دیدنی همونطوری که قول داده بودم صاحبخونه کجایی؟؟؟؟؟؟؟ سلام خاله جون خوبي عزيزم؟ خدا بد نده آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بايد براتون سوپ بيارم تا همتون خوب شين خاله كم منو ببوس منم مريض مي شمااااااااااااااااااااااااااا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ الهی بمیرم خاله اصلا حواسم نبود نیا جلو خاله جون دور از من بشین خوبی تو گلم؟؟؟؟ خوش گذشته بهت یا نه؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ الهی بمیرم خاله اصلا حواسم نبود نیا جلو خاله جون دور از من بشین خوبی تو گلم؟؟؟؟ خوش گذشته بهت یا نه؟؟؟؟؟؟ الهيييييييييييييييييي شوخي كردم بيا جلو يه 4-5 تا ماچ آبدارت كنم دلم واست تنگيده بود خانومي آره خوب بود اين آخراش خيلي خوش گذشت جاتون خالي بود عزيزم حالا بيا بگو ببينم چيز بهتري نبود تو بخوري كه حالا سرما خوردي هان؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ بابا این بوشهر هم هر سال اداب و رسوم مردم عوض میشه امسال هم جای شیرینی و اجیل سرما به خوردمون دادن 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ هاهاهاها عجب...................... كم مي خوردي لااقل فكر كردي خوشمزه است و يه عالمه خوردي هان؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ عزيزم من فعلا مي رم بعد مي بينمت خانومي :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ اررررررره دیگه چیکا کنم شنیدی میگن مفت باشه کوفت باشه قضیه همینه 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ باشه گلم بسلامت مواظب خوت باش 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ سلام یوحنّا...!!منم سرما خورده بودم....!! دیگه چه خبر دوستان؟؟!! سلام محمد حسین:rose: خدا بخواد من امروز یکم بیترم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ ایشالا راحله و محمدحسینم بهتر میشن. 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من اومدم ايشا... همتون زودي خوب بشين 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ محمد حسين چرا مي اي و مي ري؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده