رفتن به مطلب

پاتوق بچه صنايعي هاي گل ...

ارسال های توصیه شده

من به لیست دسترسی دارم ...چیزی نیست فقط 8311 کاربر داشته تا الان تالار صنایع.....

در مورد متنش هم هم اندیشی میکنیم به قول مهدی خان متن جالبی باشه...

ممنون علی آقا ....

مرسی آقا حمید....

فرنوش جان شما هم که همیشه با ما هستی دستت درد نکنه....:a030:

آریودخت هم هست با لادن هم که از امروز به جمعمون اومد....:ws3:

منم ازشما تشکر میکنم هستی خانم:icon_gol:

مقدم میهمانان هم گرامی باد:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 4.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ممنون آقای رفسنجانی ..خوشحال میشیم از نظراتتون استفاده کنیم...:a030:

فکر میکنم تعداد کاربرای فعال اخیر رو میلاد گفته باشه ...این تعداد تمام کسانی هست که از اولین روز تاسیس سایت عضو شدن ...البته باید *****شون کنم ....

در مورد مجله هم باهاتون موافقم....:a030:

چقدر زود میخوابین ؟:banel_smiley_4:

خسته نباشید همگی ...شب خوبی داشته باشید....:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

راستی من همین الآن یه فکری به ذهنم رسید میگم ماکه میخواهیم بحث کنیم چطوره که یه تاپیک مخصوص جلسات مسئولان تالار بذاریم و هممون تویه زمان آنلاین بشیم و وارد گفتگو بشیم؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
من که خوش آمد گفتم:w02:

باوشه قبوله مسی:w02:

جلسات اگه منم باشم قبوله :ws3:

در هر صورت تمام جلسه ها یه وکیل باید باشه هاااااااااا:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
در مورد ترجمه هم این نکته رو من اضافه کنم که قصد داشتیم توی مجله های بیرون هم چاپش کنیم با اسامی بچه هایی که ترجمه کردن

خب چی شد اونوقت؟چاپ که نکردیددرسته؟میشه تویه مجله پژوهشی اینارو چاپ کرد نهایتش یه ویرایش کوچک میخواد

• Like 3
لینک به دیدگاه
در مورد ترجمه هم این نکته رو من اضافه کنم که قصد داشتیم توی مجله های بیرون هم چاپش کنیم با اسامی بچه هایی که ترجمه کردن

خیلی خوبه...اتفاقا من هم به این مورد فکر کرده بودم ولی خب بعدش به این فکر کردم که اگر مجله ما مجله ای بشه که در زمینه خودش مطرح بشه ،ترجمه ها رو میشه حتی تو خود مجله هم گذاشت ..انشالله جایی برسیم که به انتشار مجله هم فکر کنیم.....:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب چی شد اونوقت؟چاپ که نکردیددرسته؟میشه تویه مجله پژوهشی اینارو چاپ کرد نهایتش یه ویرایش کوچک میخواد

درسته چاپ نکردیم

من همه ی مجلات رو ندیدم اما چند جایی رو که دیدم محدودیت نویسنده یا مترجم داشت و هم محدودیت تعداد صفحات ترجمه یا تالیف مقاله

مثلا مجله تدبیر نوشته بود حداکثر 12 صفحه باید باشه (ترجمه های ما بیشتر از 12 صفحه است) بهمین خاطر برای ترجمه دارم دنبال متن های کم حجم میگردم که با این کار ترجمه ها رو گروه بندی کنیم که مثلا دویا سه نفر روی یک ترجمه کار کنن و هم اینکه تعداد صفحه ی ترجمه اش هم زیاد نشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

من هم با نظرتون مبنی بر طولانی نبودن ترجمه ها موافقم ...همینطور پیشنهادم این هست که موضوعات مقاله ها موضوعاتی باشن که در بورس هستن اینطوری ما بعد از ترجمه چندین و چند مقاله میتونیم مقاله ای رو هم با دریافته های خودمون ارائه بدیم....موافقید؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من هم با نظرتون مبنی بر طولانی نبودن ترجمه ها موافقم ...همینطور پیشنهادم این هست که موضوعات مقاله ها موضوعاتی باشن که در بورس هستن اینطوری ما بعد از ترجمه چندین و چند مقاله میتونیم مقاله ای رو هم با دریافته های خودمون ارائه بدیم....موافقید؟

کاملا موافقم

اما متاسفاته رشته مون خیلی وسیعه و خوشبختانه موضوعاتی ک رو بورس باشن زیاد، ولی انتخاب موضوع هم بستگی به خود بچه ها داره که به چ حوزه ای علاقه مند باشن تا توی اون موضوع دنبال متن بگردیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
قربون شما

ببخشید وسط بحثتون رسیدم

گفتم یه احوالی بپرسم

• :ws37:

خواهش میکنم....خوشحال شدیم گلم....پاتوق متعلق به خودتونه....کار بسیار خوبی کردین:ws37:

بفرمایید چای درخدمتتون باشیم....گلومون خشکید ....:ws3:

cd0oeftgedeajntw6b3f.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
کاملا موافقم

اما متاسفاته رشته مون خیلی وسیعه و خوشبختانه موضوعاتی ک رو بورس باشن زیاد، ولی انتخاب موضوع هم بستگی به خود بچه ها داره که به چ حوزه ای علاقه مند باشن تا توی اون موضوع دنبال متن بگردیم

میتونیم در این مورد هم نظر سنجی داشته باشیم و اولویت بندی کنیم و بعد از انجام مثلا 3-4 ترجمه و ارائه مقاله موضوع دیگه ای رو انتخاب کنیم....:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...