Lean 56968 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 مرسی بابایی .پس حالا که وکیل اداره تون نشدم اینجا دفترمو باز میکنم:hapydancsmil: بیا بابایی منشی خواستی خودم هستم 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 من بادوتا ز دوستانم واسه عضو هیئت تحریریه راستی دوستان هستی خانم مهدی گل بیایید تو هیئت من میخوام فراخوان بزنم درآینده خودمون باشیم کسی از بیرون نیاد خودمون دلسوزیم حداقل شاید بهتر کار کنیم اگر بدونم کسی بخواد باهاش حرف میزنم بیاد بایکی از دوستانم هم صحبت کردم قراربود بیاد ولی درگیر شغله و اصلا هنوز نیامده متاسفانه 5
laden 4758 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 مرسی هستی جان..... میخواین منم محل کار و دانشگاه بگم بیان عضو شن اینقد وکلا بچه های با معرفتین خصوصا خودم اگه ریا نباشه 4
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 من فعلا دارم با معضل اینترنت دست و پنجه نرم میکنم پس تا اینجا اینا مطرح شد که مشخص شدن حداقل پست برای دانلود آموزش محور بودن و گرفتن فیدبک از اعضا برای ادامه بحث برگردوندن اعضا جدید و قدیم به تالار و.... منم قول میدم فعال تر شم 6
Lean 56968 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 فقط لطفا اون اسامی اعضا مشخص بشه هستی از ممد پیگیری کنه تا از طریق ایمیل بتونیم فراخوان بزنیم البته در مورد نوع فراخوان هم باید بحث بشه که جذاب باشه 5
hasti1988 22046 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 من به محمد مدیر اجرایی پ.خ دادم که لیست رو بهمون بده....امیدوارم که قبول کنه.... باشه....بحث حمید رو هم مجددا پ.خ میزنم... آموزش اکسل رو هم پ.خ میزنم مجددا.... کار ترجمه ای هم باید بکنیم...ترجمه میکنیم بعد درباره اون موضوع بحث میکنیم... یا همین کتاب ها رو خوندن و درباره شون بحث کردن که علی آقا استارتش رو زدن.... البته همین بخشی که جدیدا تو تالار ایجاد شده به همین منظور هست.... 6
Lean 56968 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 پس فعلا همین چند موضوع پیگیری بشه تا بعد فرتوش خجالت نکش خواستی بیا توام صنایعی شو استقبال میکنیم 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 کلا اوضاع همه ی تالار ها اینجوری شده. نمیدونم چرا؟؟ 4
Lean 56968 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 کلا اوضاع همه ی تالار ها اینجوری شده. نمیدونم چرا؟؟ دچار معضلات تغییر فصل شدن 6
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 پس فعلا همین چند موضوع پیگیری بشه تا بعد فرتوش خجالت نکش خواستی بیا توام صنایعی شو استقبال میکنیم خجالت چیه.خونه ی خودمه. کمتر از مهندسی شیمی قبول نمیکنم 6
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 دچار معضلات تغییر فصل شدن عجب دلیل منطقی آوردی 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 دوستان منتظر قسمت جدید مجله در تالار باشید که انشالله سایر فعالیتها دیگه داخل قسمت مطرح میشه بلافاصله به محض ایجاد این قسمت من فراخوان میزنم حتما بیایید حیفه به خدا ما دوتا بیشتر نیستیم درحالیکه مطمئنم علم مهدی یاهستی خانم ازمنم بیشتره ولی شما نیستید وکل فشار مجله به دوش میلاده من کمکش میکنه و دوتایی هم پس کار برنمیاییم بذار بگم ما حتما باید ترتیبی انتشار را رعایت کنیم وگرنه امتیاز و مجوز نمیتونیم بگیریم من حتی استادم را آوردم عضوش کردم ولی تعدادمون خیلی کمه باهم کار کنیم تا مجوز علمی ترویجی وزارت ارشاد را بتونیم بگیریم مقاله هم کم داریم دوستان باید بیان و مقاله و مطلب بدهند تا یه کم مجله خوب بشه و بهتربشه 7
laden 4758 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 منم همراه باباییم میرم:th_running1: شبتون خوش بچه ها .رو پیشنهادم فکر کنین بد نیست 6
Lean 56968 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 دوستان منتظر قسمت جدید مجله در تالار باشید که انشالله سایر فعالیتها دیگه داخل قسمت مطرح میشه بلافاصله به محض ایجاد این قسمت من فراخوان میزنم حتما بیایید حیفه به خدا ما دوتا بیشتر نیستیم درحالیکه مطمئنم علم مهدی یاهستی خانم ازمنم بیشتره ولی شما نیستید وکل فشار مجله به دوش میلاده من کمکش میکنه و دوتایی هم پس کار برنمیاییم بذار بگم ما حتما باید ترتیبی انتشار را رعایت کنیم وگرنه امتیاز و مجوز نمیتونیم بگیریم من حتی استادم را آوردم عضوش کردم ولی تعدادمون خیلی کمه باهم کار کنیم تا مجوز علمی ترویجی وزارت ارشاد را بتونیم بگیریم مقاله هم کم داریم دوستان باید بیان و مقاله و مطلب بدهند تا یه کم مجله خوب بشه و بهتربشه حتما 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 جای فاطمه خیلی خالیه.یه دفعه ای دلم براش تنگ شد.:sad0: منم دیگه میرم.شب بخیر. 4
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 بی تعارف پستهای ارسالی همتون خوندنی ومفید وجالب بوده تا به حال ودر حاشیه همه بحثهای خوب علمی شما چیزی که من دیدم رعایت ادب مذاکرات جمع شما بوده.. جمیعا خسته نباشید... 4
hasti1988 22046 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 من به لیست دسترسی دارم ...چیزی نیست فقط 8311 کاربر داشته تا الان تالار صنایع..... در مورد متنش هم هم اندیشی میکنیم به قول مهدی خان متن جالبی باشه... ممنون علی آقا .... مرسی آقا حمید.... فرنوش جان شما هم که همیشه با ما هستی دستت درد نکنه.... آریودخت هم هست با لادن هم که از امروز به جمعمون اومد.... 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 عه پس میلاد میگفت یه 10تا 15 تا بیشتر نیست که نسبتا تواین ایام فعال بودند تو متنش بگیم به افراد مزایایی از جمله تخفیف در ثبت نام درکلاس های آموزشی تعلق میگیره فکر کنم بد نباشه 3
ارسال های توصیه شده