Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی بابایی .پس حالا که وکیل اداره تون نشدم اینجا دفترمو باز میکنم:hapydancsmil: بیا بابایی منشی خواستی خودم هستم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ من بادوتا ز دوستانم واسه عضو هیئت تحریریه راستی دوستان هستی خانم مهدی گل بیایید تو هیئت من میخوام فراخوان بزنم درآینده خودمون باشیم کسی از بیرون نیاد خودمون دلسوزیم حداقل شاید بهتر کار کنیم اگر بدونم کسی بخواد باهاش حرف میزنم بیاد بایکی از دوستانم هم صحبت کردم قراربود بیاد ولی درگیر شغله و اصلا هنوز نیامده متاسفانه 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی هستی جان..... میخواین منم محل کار و دانشگاه بگم بیان عضو شن اینقد وکلا بچه های با معرفتین خصوصا خودم اگه ریا نباشه 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ من فعلا دارم با معضل اینترنت دست و پنجه نرم میکنم پس تا اینجا اینا مطرح شد که مشخص شدن حداقل پست برای دانلود آموزش محور بودن و گرفتن فیدبک از اعضا برای ادامه بحث برگردوندن اعضا جدید و قدیم به تالار و.... منم قول میدم فعال تر شم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ فقط لطفا اون اسامی اعضا مشخص بشه هستی از ممد پیگیری کنه تا از طریق ایمیل بتونیم فراخوان بزنیم البته در مورد نوع فراخوان هم باید بحث بشه که جذاب باشه 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ من به محمد مدیر اجرایی پ.خ دادم که لیست رو بهمون بده....امیدوارم که قبول کنه.... باشه....بحث حمید رو هم مجددا پ.خ میزنم... آموزش اکسل رو هم پ.خ میزنم مجددا.... کار ترجمه ای هم باید بکنیم...ترجمه میکنیم بعد درباره اون موضوع بحث میکنیم... یا همین کتاب ها رو خوندن و درباره شون بحث کردن که علی آقا استارتش رو زدن.... البته همین بخشی که جدیدا تو تالار ایجاد شده به همین منظور هست.... 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ پس فعلا همین چند موضوع پیگیری بشه تا بعد فرتوش خجالت نکش خواستی بیا توام صنایعی شو استقبال میکنیم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ کلا اوضاع همه ی تالار ها اینجوری شده. نمیدونم چرا؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ کلا اوضاع همه ی تالار ها اینجوری شده. نمیدونم چرا؟؟ دچار معضلات تغییر فصل شدن 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ پس فعلا همین چند موضوع پیگیری بشه تا بعد فرتوش خجالت نکش خواستی بیا توام صنایعی شو استقبال میکنیم خجالت چیه.خونه ی خودمه. کمتر از مهندسی شیمی قبول نمیکنم 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ دچار معضلات تغییر فصل شدن عجب دلیل منطقی آوردی 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان منتظر قسمت جدید مجله در تالار باشید که انشالله سایر فعالیتها دیگه داخل قسمت مطرح میشه بلافاصله به محض ایجاد این قسمت من فراخوان میزنم حتما بیایید حیفه به خدا ما دوتا بیشتر نیستیم درحالیکه مطمئنم علم مهدی یاهستی خانم ازمنم بیشتره ولی شما نیستید وکل فشار مجله به دوش میلاده من کمکش میکنه و دوتایی هم پس کار برنمیاییم بذار بگم ما حتما باید ترتیبی انتشار را رعایت کنیم وگرنه امتیاز و مجوز نمیتونیم بگیریم من حتی استادم را آوردم عضوش کردم ولی تعدادمون خیلی کمه باهم کار کنیم تا مجوز علمی ترویجی وزارت ارشاد را بتونیم بگیریم مقاله هم کم داریم دوستان باید بیان و مقاله و مطلب بدهند تا یه کم مجله خوب بشه و بهتربشه 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ منم همراه باباییم میرم:th_running1: شبتون خوش بچه ها .رو پیشنهادم فکر کنین بد نیست 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان منتظر قسمت جدید مجله در تالار باشید که انشالله سایر فعالیتها دیگه داخل قسمت مطرح میشه بلافاصله به محض ایجاد این قسمت من فراخوان میزنم حتما بیایید حیفه به خدا ما دوتا بیشتر نیستیم درحالیکه مطمئنم علم مهدی یاهستی خانم ازمنم بیشتره ولی شما نیستید وکل فشار مجله به دوش میلاده من کمکش میکنه و دوتایی هم پس کار برنمیاییم بذار بگم ما حتما باید ترتیبی انتشار را رعایت کنیم وگرنه امتیاز و مجوز نمیتونیم بگیریم من حتی استادم را آوردم عضوش کردم ولی تعدادمون خیلی کمه باهم کار کنیم تا مجوز علمی ترویجی وزارت ارشاد را بتونیم بگیریم مقاله هم کم داریم دوستان باید بیان و مقاله و مطلب بدهند تا یه کم مجله خوب بشه و بهتربشه حتما 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ جای فاطمه خیلی خالیه.یه دفعه ای دلم براش تنگ شد.:sad0: منم دیگه میرم.شب بخیر. 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان شب همگی خوش من برم برسم به کارم 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ بی تعارف پستهای ارسالی همتون خوندنی ومفید وجالب بوده تا به حال ودر حاشیه همه بحثهای خوب علمی شما چیزی که من دیدم رعایت ادب مذاکرات جمع شما بوده.. جمیعا خسته نباشید... 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ من به لیست دسترسی دارم ...چیزی نیست فقط 8311 کاربر داشته تا الان تالار صنایع..... در مورد متنش هم هم اندیشی میکنیم به قول مهدی خان متن جالبی باشه... ممنون علی آقا .... مرسی آقا حمید.... فرنوش جان شما هم که همیشه با ما هستی دستت درد نکنه.... آریودخت هم هست با لادن هم که از امروز به جمعمون اومد.... 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ عه پس میلاد میگفت یه 10تا 15 تا بیشتر نیست که نسبتا تواین ایام فعال بودند تو متنش بگیم به افراد مزایایی از جمله تخفیف در ثبت نام درکلاس های آموزشی تعلق میگیره فکر کنم بد نباشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده