Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ با این شرایط اصلا شان تالار این نیست من چن نفری که تازه عضو شده بودن پیام دادم ولی پاسخی نبود اعضای قدیمی هم که نیستن ، علی هم کمرنگه حمیدم که گرفتار منم که اگه سرم شلوغ بشه پس کی باقی میمونه درسته متاسفانه همه گرفتارکارخودشونند ولی تعدادمون فوق العاده کمه واقعا بده 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ اگر تعداد پست شرط بشه نتیجه عکس میده چون مثل بهشته که آدم را بخواهند به زور واردش بکنند و وقتی تعداد پست به حد نصاب برسه اونها فرار میکنند یااصلا قیدشو میزنند این نتیجه عکس میده 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ پیشنهاد میدم اگه بشه یه لیست از بچه هایی که رشتشون صنایعه از محمد بگیریم فک کنم امکان داشته باشه چنین گزارش تهیه بشه بعد یه تقسیم بندی کنیم فراخوان بزنیم از طریق ایمیل البته اگه ایملشون هم باشه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ اگر تعداد پست شرط بشه نتیجه عکس میده چون مثل بهشته که آدم را بخواهند به زور واردش بکنند و وقتی تعداد پست به حد نصاب برسه اونها فرار میکنند یااصلا قیدشو میزننداین نتیجه عکس میده شاید ولی همون مدتی که هستن ممکنه بعضی ها جذب بشن 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ به نظرم بار علمی تالار صنایع نواندیشان نسبت به بقیه فرم ها خیلی بالاتره ، هستی و علی تایید میکنن که مهندسان فقط گفتگوی آزادش فعال بود گهگداری منم پست میذاشتم که الحمدالله اخراج شدم ولی این تالار به نظرم حیفه به حال خودش رها بشه نه واقعا تو باشگاه آره فقط گفتگوی آزادش فعال بود ویه مدت هم بی مدیرشد خودمن چندباربا کاربرها دعوام شد چون مثل کاروانسراشده بود وهرکس می آمدو یه حرف مزخرفی میگفت یکیشون اومد به رشته توهین کرد بستمش به رگبار دیگه یه کاربرها اومد وسط وگرنه پدرش را جلوش ظهر میکردم ولی خداییش اینجا خیلی سطحش بالا هست بااینکه تعداد کمه انشالله باید عزم را جزم کنیم و یه کم سروسامانی به تالار بدیم 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ پیشنهاد میدم اگه بشه یه لیست از بچه هایی که رشتشون صنایعه از محمد بگیریم فک کنم امکان داشته باشه چنین گزارش تهیه بشه بعد یه تقسیم بندی کنیم فراخوان بزنیم از طریق ایمیل البته اگه ایملشون هم باشه من این رو یکبار قبلا به میلاد گفتم...گفتش که برای جذبشون اقداماتی کرده....من خودم تا یه کاربر صنایع میبینم فوری ارسال درخواست دوستی رو میزنم تا بلکه ایمیلش رو ببینه و یه جورایی برگرده به اینجا....چند بار تو پروفایل کاربرا پیام گذاشتم و..... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ نه واقعا تو باشگاه آره فقط گفتگوی آزادش فعال بود ویه مدت هم بی مدیرشد خودمن چندباربا کاربرها دعوام شد چون مثل کاروانسراشده بود وهرکس می آمدو یه حرف مزخرفی میگفت یکیشون اومد به رشته توهین کرد بستمش به رگبار دیگه یه کاربرها اومد وسط وگرنه پدرش را جلوش ظهر میکردمولی خداییش اینجا خیلی سطحش بالا هست بااینکه تعداد کمه انشالله باید عزم را جزم کنیم و یه کم سروسامانی به تالار بدیم خب پیشنهادات چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ من این رو یکبار قبلا به میلاد گفتم...گفتش که برای جذبشون اقداماتی کرده....من خودم تا یه کاربر صنایع میبینم فوری ارسال درخواست دوستی رو میزنم تا بلکه ایمیلش رو ببینه و یه جورایی برگرده به اینجا....چند بار تو پروفایل کاربرا پیام گذاشتم و..... خب نظرت چیه چیکار کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ یه پیشنهاد بیاییم مثل بانکها جایزه بذاریم یا وام با سود کم بدیم به بچه های صنایع بعد می آیند خوبه؟ ولی پیشنهاد مهدی بدنیست ممکنه شاید نتیجه بده امتحانش ضرر نداره؟ خیلی تعداد نداریم کل کاربرهای عضو شده تالارمون کمتراز 20تاست فکر کنم بین 10تا15 نفره یه باراز میلاد پرسیدم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ وام میدین من خودم هستم 24 ساعته همه برین پس هستی یه ندا به ممد بده ببینیم میتونه بهمون لیست بده 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ مهندسان من و یکی از بچه ها کاربر فعال کیفیت بودیم....بحث خوبی بود ...مشکل اونجا هم مثل اینجا در بحث های علمی ادامه ندادن و ابتر ماندن بحث هاست... از لحاظ روابط هم که بدون وجود دلیلی این به اون توهین میکرد اون به این.....و این باعث شد تا چند نفر از خوب ها باشگاه رو ترک کنن.... آقا حمید چیکار میتونی بکنی؟ کاری رو که احساس میکنی نسبت به بقیه سررشته ت بیشتره.... مثلا آقا مهدی اکسل رو بلده بهمون هم یاد میده ، بعد کمی که گذشت و چند تا مبحث رو آموزش داد یه مسابقه اکسل میذاره.... پیشنهادی برای این حالت رکود تالار داری....؟ 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ مهندسان من و یکی از بچه ها کاربر فعال کیفیت بودیم....بحث خوبی بود ...مشکل اونجا هم مثل اینجا در بحث های علمی ادامه ندادن و ابتر ماندن بحث هاست...از لحاظ روابط هم که بدون وجود دلیلی این به اون توهین میکرد اون به این.....و این باعث شد تا چند نفر از خوب ها باشگاه رو ترک کنن.... آقا حمید چیکار میتونی بکنی؟ کاری رو که احساس میکنی نسبت به بقیه سررشته ت بیشتره.... مثلا آقا مهدی اکسل رو بلده بهمون هم یاد میده ، بعد کمی که گذشت و چند تا مبحث رو آموزش داد یه مسابقه اکسل میذاره.... پیشنهادی برای این حالت رکود تالار داری....؟ خب ما الان بنا به وقتمون داریم کارایی انجام میدیم بحث اینه که 4 نفر واقعا زشته برای این تالار 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان یه مشکلی که هست اینه که بعضیا حال و حوصله فعالیت دردنیای مجازی ندارند اینکه مثلا پای سیستم بشینه و مطلب بنویسه یا بخونه یه کم بعضیا حسشو ندارند 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ میخواین من تغییر رشته بدم بیام عضو این تالار شم .میشیم 5 نفر هاااااااااا 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان یه مشکلی که هستاینه که بعضیا حال و حوصله فعالیت دردنیای مجازی ندارند اینکه مثلا پای سیستم بشینه و مطلب بنویسه یا بخونه یه کم بعضیا حسشو ندارند میشه تالار رو آموزش محور کرد و به نوعی مخاطبین رو به کار واداشت مثل کاری که من میکنم طرح تمرین و مشروط بودن ادامه به حل تمرین ها 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ میخواین من تغییر رشته بدم بیام عضو این تالار شم .میشیم 5 نفر هاااااااااا بیا بابایی یکی از فروم ها هست تالار صنایعشو یه بهداشتی داره میگردونه چه اشکال داره 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ مهندسان من و یکی از بچه ها کاربر فعال کیفیت بودیم....بحث خوبی بود ...مشکل اونجا هم مثل اینجا در بحث های علمی ادامه ندادن و ابتر ماندن بحث هاست...از لحاظ روابط هم که بدون وجود دلیلی این به اون توهین میکرد اون به این.....و این باعث شد تا چند نفر از خوب ها باشگاه رو ترک کنن.... آقا حمید چیکار میتونی بکنی؟ کاری رو که احساس میکنی نسبت به بقیه سررشته ت بیشتره.... مثلا آقا مهدی اکسل رو بلده بهمون هم یاد میده ، بعد کمی که گذشت و چند تا مبحث رو آموزش داد یه مسابقه اکسل میذاره.... پیشنهادی برای این حالت رکود تالار داری....؟ والله من تااونجا که وقت کنم دارم فعالیت میکنم الآن آموزش مقاله نویسیم هنوز آپه اگر وقت کنم یه مبحث چابکی و انواع مدلهاش روهم میگم اگر مطلب دیگه ای هم اگر بتونم میگم ولی خب مثلا من اگر یه مسابقه توهمین حوزه ها بذارم استقبال فوق العاده کمه میتونم بذارم ولی همین الآن تعداد تشکرهای تاپیک به شدت کم شده و دیگه خیلی کم بازدید میکنند و افت کرده دیدید یه سوال کردم یکی دونفر رفتند ببینندمن چی میگم یا اینکه اینقدربعضی این سایتها ریزه کاری داره ولی هیچ کس باهاش مشکلی نداره یامثلا سایت ساینس دایرکت الآن واسه ما تحریمه ولی آیا کسی فهمید؟ اگر پیشنهادی داشتید شما بگید من انجام میدم حرفی ندارم همین الآن به خدا درگیر پروپزال هستم که باید آخرهفته بدم یه مقاله باید ترجمه کنم واسه آخر هفته 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ بیا بابایی یکی از فروم ها هست تالار صنایعشو یه بهداشتی داره میگردونه چه اشکال داره مرسی بابایی .پس حالا که وکیل اداره تون نشدم اینجا دفترمو باز میکنم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ آموزش مهدی مبنی بر انجام فعالیت خیلی خوبه...مرسی ....خود من هم وادار میشم برای اینکه آموزش ادامه پیدا کنه بخونم تمرینو انجام بدم.... باید کاربر جذب کنیم ...مثل آقا مهدی که جذب شد.... آقا حمید شما که دانشگاهی به بچه های کلاستون بگین بیان عضو بشن دیگه.... علی آقا کجا رفتن؟ لادنی پیشنهاد خوبیه.. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ به هرحال فکراتون رو بکنید تا ببینیم چی میشه ، مبحث حمید هم اگه دوباره پ خ بشه برای اعضا بد نیست چون عمومیه ، فرانسه هم که تو تالار صنایع نیس وگر نه خیلی خوب بود 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده