Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ صلوات بفرستید با صدای بلند بفرستیم یا اروم؟ بلند بفرستید ک حساب کار دست همه بیادسلام اقا میلاد چ عجب شوما در این ساعت اومدی موافقم اکو هم میتونم بیارما اگر نیازه بگید تا بیارم صلواتمون بلندتر بشه چند وقت بود که درغیابشون یه نفس راحت میکشیدیما دوباره پاتوق به اقدامشون مزین شد:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ با صدای بلند بفرستیم یا اروم؟ شما اینجایی این مهراذین با من اینجور برخورد میکنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ شما اینجایی این مهراذین با من اینجور برخورد میکنه ؟ آقاشو بذار اولش 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آقا من یه چیزی بگم؟ من همین الان فهمیدم 4 ماه پیش چند نفر توی تاپیک مناسبتای تالار تولد منو تبریک گفته بودن:icon_pf (34): میدونین که من تازگیا اصن رخ نمی نمایم پس ببخشید هرکی تبریک گفته بود و من ندیدم:icon_pf (34): به قرعان من نامهربون نیستم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آقا من یه چیزی بگم؟من همین الان فهمیدم 4 ماه پیش چند نفر توی تاپیک مناسبتای تالار تولد منو تبریک گفته بودن:icon_pf (34): میدونین که من تازگیا اصن رخ نمی نمایم پس ببخشید هرکی تبریک گفته بود و من ندیدم:icon_pf (34): به قرعان من نامهربون نیستم من که نمیبخشم واسه چی نبودی؟ 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ من که نمیبخشم واسه چی نبودی؟ برو بابا تو اصن تبریک نگفته بودی نت نداشتم مدت مدیدی خوب ببقشید 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ برو باباتو اصن تبریک نگفته بودی نت نداشتم مدت مدیدی خوب ببقشید برو تو پروفم view conversation رو بزنن ببین حالا اکشال نداله جبران میکنی در ضمن گفته بودی حال نداری نه اینکه نت مداری 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ برو تو پروفم view conversation رو بزنن ببین حالا اکشال نداله جبران میکنی در ضمن گفته بودی حال نداری نه اینکه نت مداری عه راس میگی به هرحال جواب تو رو داده بودم دیگه هوم؟جبران چیه؟ نه ببین پروسه داشت.اول حال نداشتم،بعد نتم نداشتم،الانم باز فقط حال ندارم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ عه راس میگیبه هرحال جواب تو رو داده بودم دیگه هوم؟جبران چیه؟ نه ببین پروسه داشت.اول حال نداشتم،بعد نتم نداشتم،الانم باز فقط حال ندارم بیخود فعال میشی دوباره تو صنایع خیلی کمیم خو 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به مسئولین محترم خوبید؟به همگی بازهم تبریک میگم مهدی گفت توصنایع خیلی کم هستیم قبول دارم پریسا خانم هم باید حتما به جمعمون ملحق بشوند ولی یه اتفاق جالب تالار صنایع کاربر معمولی نداره دقت کردید فقط خودمون هستیم که فعالیم البته منهای خودم ولی منظورم اینه که کاربر معمولی نداریم خیلی جالبه حالا باز پریساخانم را دیدم خوشحال شدم که یکی به جمعمون اضافه میشه تالار مون واقعا کم کاربره 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ آخرین پست سه هفته پیش قبلا یه مدیری به اسم میلادم بود فک کنم دقیقا چند نفریم که داریم این تالارو میچرخونیم 5 نفر میشیم؟ یک عدد مینا هم بود چی شد؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ کسی هست یه بحثی در این مورد بکنیم به نظرم تالار داره به قهقرا میره 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ عرض سلام به همه روز مهندس برهمه مبارک مهدی عزیز درست میفرمایید میلاد سیستمش فعلا خرابه ولی داره یواش یواش درست میشه میناهم که دیگه نمیخواهد بیاید ازاون اطلاع ندارم الآن دقیق تعداد کاربرای فعال صنایع خودم اگر فعال باشم علی شما هستی خانم پریسا خانم دیگه کسی انگار نمونده 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ ی مشکل این میتونه باشه که اعضای جدید فقط به خاطر دانلود عضو میشن و فعالیتی ندارن 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ آخرین پست سه هفته پیش قبلا یه مدیری به اسم میلادم بود فک کنم دقیقا چند نفریم که داریم این تالارو میچرخونیم 5 نفر میشیم؟ یک عدد مینا هم بود چی شد؟ داشتم با میلاد پیامک ردوبدل میکردم میگفت شماها که هستید من خیالم راحته پست ها راداد خودش جیم شد:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ ی مشکل این میتونه باشه که اعضای جدید فقط به خاطر دانلود عضو میشن و فعالیتی ندارن احسنت علی آقا بله 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ با این شرایط اصلا شان تالار این نیست من چن نفری که تازه عضو شده بودن پیام دادم ولی پاسخی نبود اعضای قدیمی هم که نیستن ، علی هم کمرنگه حمیدم که گرفتار منم که اگه سرم شلوغ بشه پس کی باقی میمونه 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه.... اول اینکه اگر همین 5 نفر که هستیم هر کدوم بخواهیم بگیم که 5 نفریم واقعا وضعیت تالا اسفناک خواهد بود.... در مورد نبودن میلاد هم من اعلام کردم که به دلیل مشکلی که سیستم میلاد داره چند روزی نیستش.... اما در مورد اینکه تالارمون باید یه تکونی به خودش بده به شدت باهات موافقم..... برای این کار هم باید هر کی هر نظری داشت اعلام کنه تا بتونیم تصمیم بگیریم کدوم بهتره و به نفع خودمون و تالار خواهد بود.... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ به نظرم برای دانلود ها اگه بشه شرط تعداد پست گذاشت خیلی خوبه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ به نظرم بار علمی تالار صنایع نواندیشان نسبت به بقیه فرم ها خیلی بالاتره ، هستی و علی تایید میکنن که مهندسان فقط گفتگوی آزادش فعال بود گهگداری منم پست میذاشتم که الحمدالله اخراج شدم ولی این تالار به نظرم حیفه به حال خودش رها بشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده