Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 صلوات بفرستید با صدای بلند بفرستیم یا اروم؟ بلند بفرستید ک حساب کار دست همه بیادسلام اقا میلاد چ عجب شوما در این ساعت اومدی موافقم اکو هم میتونم بیارما اگر نیازه بگید تا بیارم صلواتمون بلندتر بشه چند وقت بود که درغیابشون یه نفس راحت میکشیدیما دوباره پاتوق به اقدامشون مزین شد:vahidrk: 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 با صدای بلند بفرستیم یا اروم؟ شما اینجایی این مهراذین با من اینجور برخورد میکنه ؟ 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 شما اینجایی این مهراذین با من اینجور برخورد میکنه ؟ آقاشو بذار اولش 3
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 آقا من یه چیزی بگم؟ من همین الان فهمیدم 4 ماه پیش چند نفر توی تاپیک مناسبتای تالار تولد منو تبریک گفته بودن:icon_pf (34): میدونین که من تازگیا اصن رخ نمی نمایم پس ببخشید هرکی تبریک گفته بود و من ندیدم:icon_pf (34): به قرعان من نامهربون نیستم 6
Lean 56968 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 آقا من یه چیزی بگم؟من همین الان فهمیدم 4 ماه پیش چند نفر توی تاپیک مناسبتای تالار تولد منو تبریک گفته بودن:icon_pf (34): میدونین که من تازگیا اصن رخ نمی نمایم پس ببخشید هرکی تبریک گفته بود و من ندیدم:icon_pf (34): به قرعان من نامهربون نیستم من که نمیبخشم واسه چی نبودی؟ 5
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 من که نمیبخشم واسه چی نبودی؟ برو بابا تو اصن تبریک نگفته بودی نت نداشتم مدت مدیدی خوب ببقشید 5
Lean 56968 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 برو باباتو اصن تبریک نگفته بودی نت نداشتم مدت مدیدی خوب ببقشید برو تو پروفم view conversation رو بزنن ببین حالا اکشال نداله جبران میکنی در ضمن گفته بودی حال نداری نه اینکه نت مداری 4
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 برو تو پروفم view conversation رو بزنن ببین حالا اکشال نداله جبران میکنی در ضمن گفته بودی حال نداری نه اینکه نت مداری عه راس میگی به هرحال جواب تو رو داده بودم دیگه هوم؟جبران چیه؟ نه ببین پروسه داشت.اول حال نداشتم،بعد نتم نداشتم،الانم باز فقط حال ندارم 4
Lean 56968 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 عه راس میگیبه هرحال جواب تو رو داده بودم دیگه هوم؟جبران چیه؟ نه ببین پروسه داشت.اول حال نداشتم،بعد نتم نداشتم،الانم باز فقط حال ندارم بیخود فعال میشی دوباره تو صنایع خیلی کمیم خو 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 سلام به مسئولین محترم خوبید؟به همگی بازهم تبریک میگم مهدی گفت توصنایع خیلی کم هستیم قبول دارم پریسا خانم هم باید حتما به جمعمون ملحق بشوند ولی یه اتفاق جالب تالار صنایع کاربر معمولی نداره دقت کردید فقط خودمون هستیم که فعالیم البته منهای خودم ولی منظورم اینه که کاربر معمولی نداریم خیلی جالبه حالا باز پریساخانم را دیدم خوشحال شدم که یکی به جمعمون اضافه میشه تالار مون واقعا کم کاربره 3
Lean 56968 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 آخرین پست سه هفته پیش قبلا یه مدیری به اسم میلادم بود فک کنم دقیقا چند نفریم که داریم این تالارو میچرخونیم 5 نفر میشیم؟ یک عدد مینا هم بود چی شد؟ 5
Lean 56968 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 کسی هست یه بحثی در این مورد بکنیم به نظرم تالار داره به قهقرا میره 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 عرض سلام به همه روز مهندس برهمه مبارک مهدی عزیز درست میفرمایید میلاد سیستمش فعلا خرابه ولی داره یواش یواش درست میشه میناهم که دیگه نمیخواهد بیاید ازاون اطلاع ندارم الآن دقیق تعداد کاربرای فعال صنایع خودم اگر فعال باشم علی شما هستی خانم پریسا خانم دیگه کسی انگار نمونده 4
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 ی مشکل این میتونه باشه که اعضای جدید فقط به خاطر دانلود عضو میشن و فعالیتی ندارن 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 آخرین پست سه هفته پیش قبلا یه مدیری به اسم میلادم بود فک کنم دقیقا چند نفریم که داریم این تالارو میچرخونیم 5 نفر میشیم؟ یک عدد مینا هم بود چی شد؟ داشتم با میلاد پیامک ردوبدل میکردم میگفت شماها که هستید من خیالم راحته پست ها راداد خودش جیم شد:vahidrk: 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 ی مشکل این میتونه باشه که اعضای جدید فقط به خاطر دانلود عضو میشن و فعالیتی ندارن احسنت علی آقا بله 4
Lean 56968 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 با این شرایط اصلا شان تالار این نیست من چن نفری که تازه عضو شده بودن پیام دادم ولی پاسخی نبود اعضای قدیمی هم که نیستن ، علی هم کمرنگه حمیدم که گرفتار منم که اگه سرم شلوغ بشه پس کی باقی میمونه 4
hasti1988 22046 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 سلام به همه.... اول اینکه اگر همین 5 نفر که هستیم هر کدوم بخواهیم بگیم که 5 نفریم واقعا وضعیت تالا اسفناک خواهد بود.... در مورد نبودن میلاد هم من اعلام کردم که به دلیل مشکلی که سیستم میلاد داره چند روزی نیستش.... اما در مورد اینکه تالارمون باید یه تکونی به خودش بده به شدت باهات موافقم..... برای این کار هم باید هر کی هر نظری داشت اعلام کنه تا بتونیم تصمیم بگیریم کدوم بهتره و به نفع خودمون و تالار خواهد بود.... 4
Lean 56968 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 به نظرم برای دانلود ها اگه بشه شرط تعداد پست گذاشت خیلی خوبه 4
Lean 56968 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 به نظرم بار علمی تالار صنایع نواندیشان نسبت به بقیه فرم ها خیلی بالاتره ، هستی و علی تایید میکنن که مهندسان فقط گفتگوی آزادش فعال بود گهگداری منم پست میذاشتم که الحمدالله اخراج شدم ولی این تالار به نظرم حیفه به حال خودش رها بشه 4
ارسال های توصیه شده