Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ :w589: از اینجا برم که شما اولین کسی هستی از غصه دق میکنی توهم زدیا اتفاقا اگر بری ما جشن قهرمانی و غلبه بریک اسپم باز قهار را برگزار میکنیم چون تو و مهراذین رو تو 11 ساعت گذشته بیرون کردم خیالم راحت شد فاطمه خانم دوباره چشم منو دور دیدی داری گردوخاک میکنی بیام جارو کنم از تاپیک بندازمت بیرون عمرا منو بتونی از پاتوق بیرون کنی:vahidrk: دیشب رفتم واسه اینکه مثل شمابیکار نیستم صبح تاشب آنلاینم یعنی هم دارم واسه کنکور میخونم من واقعا درس میخونم شما که داری خاله بازی میکنی درس که نمیخونی توکنکورهم ازدر عقب نفر برترشناخته میشی میلاد جونتم اومد منوچکار کرد؟من بیدی نیستم که بااین بادها بلرزم دختر برو پارتیتو عوض کن بعدبیا جلوی من کل کل کن آخرشم که روت کم میشه پیشنهادمیکنم کل کل نکن خیلی بهتره 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ دیروز با یکی که ارشد سیستم داره میخونه صبحت میکردم میگفت ارشد سیستم اقتصادی و... با ارشد صنایع -صنایع توی کار خیلی فرقی نداره، میگفت هر کدوم ک راحتتری کنکور شرکت کن ،نظر شما چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ تق...تق...تق... کسی اینجا نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ دیروز با یکی که ارشد سیستم داره میخونه صبحت میکردم میگفت ارشد سیستم اقتصادی و... با ارشد صنایع -صنایع توی کار خیلی فرقی نداره، میگفت هر کدوم ک راحتتری کنکور شرکت کن ،نظر شما چیه؟ خب اگه فرق نمی کرد که دو تا گرایش نمی شد ولی ممکنه به اسم این که شما مهندسی صنایعی باعث شه که کار هر دو حوزه رو انجام بدی و احتمالا عدم تفاوت از اینجا نشات می گیره 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ خب اگه فرق نمی کرد که دو تا گرایش نمی شدولی ممکنه به اسم این که شما مهندسی صنایعی باعث شه که کار هر دو حوزه رو انجام بدی و احتمالا عدم تفاوت از اینجا نشات می گیره من قبلا هم شنیده بودم و میگفتن ک فرقی نداره از ی منظر هم میشه گفت که میشه نزدیکشون کرد، 12 واحد اختیاریه، دانشکده هایی که سیستم ارائه میدن اغلب صنایع هم دارن که میشه اختیاری ها رو از صنایع گرفت 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ یه سوال چرا اینجا اینقد ساکته ، کارب فعال زیاد نداره ؟ من فقط حمید ، مهدی ، میلاد و علی رو میبینم . ینی واقعا صنایع دیگه کس دیگه ای نیست ؟ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ منم هستما مهدی رو گفت بخون....منو یادش رفت.... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ مهدی رو گفت بخون....منو یادش رفت.... یادم نرفته که اما اینجا به ندرت میای خو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 برید صنایعیارو بیارید حتی با کتک :icon_razz::gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ یه سوال چرا اینجا اینقد ساکته ، کارب فعال زیاد نداره ؟ من فقط حمید ، مهدی ، میلاد و علی رو میبینم . ینی واقعا صنایع دیگه کس دیگه ای نیست ؟ ما به نمایندگی از دیگران هم کار میکنیم 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ یه سوال چرا اینجا اینقد ساکته ، کارب فعال زیاد نداره ؟ من فقط حمید ، مهدی ، میلاد و علی رو میبینم . ینی واقعا صنایع دیگه کس دیگه ای نیست ؟ خودت رو هم جمع بزن شما خیلی وقته عضوی از ما هستی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ خودت رو هم جمع بزن شما خیلی وقته عضوی از ما هستی شما که میلاد مدیر جونی، قربونتون برم :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ (نظر سنجی) نظر شما درباره اولین جلسه طوفان فکری چه بود؟ :icon_gol: دومین جلسه طوفان فکری منتظر مشارکت دوستان خوب نواندیشانی هستیم....:icon_gol: صنایعی ها بشتابید که تاخیر جایز نیست....... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام عرض شد اونایی که تو دلشونه منو از اینجا بیرون بندازن باید به عرضشون برسونم کور خوندن اینجا خونه خودمه لازم ببینم همه رو میندازم بیرون پخخخخخخخخخخخخخخخخخ 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام عرض شد اونایی که تو دلشونه منو از اینجا بیرون بندازن باید به عرضشون برسونم کور خوندن اینجا خونه خودمه لازم ببینم همه رو میندازم بیرون پخخخخخخخخخخخخخخخخخ به به سلام میبینم گردو خاک کردید ببینم یه سوال شما با اسرائیلیها نسبتی نداری؟آخه اوناهم فلسطینیها را بیرون کردند اگر اذیتمون کنی خودم میرم به محمد میگم دیگه اونوقت خودم مسبب خیر میشم و از انجمن بیرونت میکنم فاطمه خانم 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ صلوات بفرستید با صدای بلند بفرستیم یا اروم؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ با صدای بلند بفرستیم یا اروم؟ بلند بفرستید ک حساب کار دست همه بیاد سلام اقا میلاد چ عجب شوما در این ساعت اومدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده