Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ قربونت برم من قربونت برم من :hapydancsmil: اومدی میلاد جون ؟ مهدی و مهر اذین و اون یکی دیگه پسر دیگه که همش میخنده اسمش نمیدونم علی چی ؟ دعواشون کن این بادمجونارو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 قربونش برو بدم نیست شما گله بکن دیگه نمیخواد قربون بری وقت داری قربونش بری؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ قربونش برو بدم نیستشما گله بکن دیگه نمیخواد قربون بری وقت داری قربونش بری؟ حسود ، چشت دراد :vahidrk: دنیا دنیا واسه میلاد جون وقت دارم حسود 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ تو زبون منو کوتاه کردی؟مگر اینکه خوابشو ببینی آبجی بروبچه وگرنه خودم باجارو میذارم دنبالت میلاد راهم از انجمن بیرونش میکنم کارای خانوما رو میکنی مادر میلاد جونننننننننننننننننننننننن بیا ببین پرو چه جسارتا میکنه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ حسود ، چشت دراد :vahidrk:دنیا دنیا واسه میلاد جون وقت دارم حسود برو بچه به سن قانونی نرسیدی بامن کل کل کنی و تازه من کم بیارم برو بخواب ازوقت خوابت گذشته بچه ها باید 9خواب باشند الآن بیشتر از یک ساعته که از وقتش گذشته 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ برو بچه به سن قانونی نرسیدی بامن کل کل کنی و تازه من کم بیارم برو بخوابازوقت خوابت گذشته بچه ها باید 9خواب باشند الآن بیشتر از یک ساعته که از وقتش گذشته با بزرگترت درست صوبت کن بچه پرو 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ کارای خانوما رو میکنی مادر میلاد جونننننننننننننننننننننننن بیا ببین پرو چه جسارتا میکنه :icon_pf (34): آخه باید باشما با زبون خودتون حرف بزنیم تا متوجه بشید با زبان مردانه شما متوجه نمیشید میلاد هم بیادتورا با یه جارو از پاتوق بیرون کنه که اینقدر اینجا اذیت نکنی 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ قربونت برم من قربونت برم من :hapydancsmil: اومدی میلاد جون ؟ مهدی و مهر اذین و اون یکی دیگه پسر دیگه که همش میخنده اسمش نمیدونم علی چی ؟ دعواشون کن این بادمجونارو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو غصه نخور درجه هاشون و ازشون پس میگیرم تا صبم یه لنگه پا وایمیستونمشون پامرغیم باید برن تازه شلوغ کنن انفرادی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ آخه باید باشما با زبون خودتون حرف بزنیم تا متوجه بشید با زبان مردانه شما متوجه نمیشیدمیلاد هم بیادتورا با یه جارو از پاتوق بیرون کنه که اینقدر اینجا اذیت نکنی مردشو نمیبینم مردونه حرف بزنم :96h3px3wpnn293irwcz بیرونم کن ببینم چطو بیرون میکنی ، کارت نیس داش 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ تو غصه نخور درجه هاشون و ازشون پس میگیرمتا صبم یه لنگه پا وایمیستونمشون پامرغیم باید برن تازه شلوغ کنن انفرادی تا میلاد جونم حامیمه مث کوه استوارم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ تو غصه نخور درجه هاشون و ازشون پس میگیرمتا صبم یه لنگه پا وایمیستونمشون پامرغیم باید برن تازه شلوغ کنن انفرادی :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ کی رفیق من و اذیت کرده؟من فقط یه اسم میخوام من 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ تا میلاد جونم حامیمه مث کوه استوارم کوهم بایه دینامیت از هم میپاشه خودم یه دینامیت پیشتون میذارم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ مردشو نمیبینم مردونه حرف بزنم :96h3px3wpnn293irwczبیرونم کن ببینم چطو بیرون میکنی ، کارت نیس داش خب مسلمه تو حمام زنانه که مرد پیدا نمیشه چون اصولا نامحرم هستند بهتون ثابت میکنما من قضیه فلفل نبین چه ریزه هستمامواظب باش 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ خب مسلمهتو حمام زنانه که مرد پیدا نمیشه چون اصولا نامحرم هستند بهتون ثابت میکنما من قضیه فلفل نبین چه ریزه هستمامواظب باش پیشتههههههه 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ پیشتههههههه خوبه در 10 ساعت گذشته مزاحمتی برای تالار ما نداشتی ، همینطور ادامه بده 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ خوبه در 10 ساعت گذشته مزاحمتی برای تالار ما نداشتی ، همینطور ادامه بده چون تو و مهراذین رو تو 11 ساعت گذشته بیرون کردم خیالم راحت شد 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ چون تو و مهراذین رو تو 11 ساعت گذشته بیرون کردم خیالم راحت شد تمرین کن رکوردتو ارتقا بده بلکه عادت کنی مزاحم نشی اینقد:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ تمرین کن رکوردتو ارتقا بده بلکه عادت کنی مزاحم نشی اینقد:icon_razz: از اینجا برم که شما اولین کسی هستی از غصه دق میکنی 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ از اینجا برم که شما اولین کسی هستی از غصه دق میکنی :lol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده