مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ نمیدونم واسم باز نمیشه بگو کاری کنن باز شه ناراحت نباش درست میشه الان هماهنگ میکنم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ ناراحت نباش درست میشهالان هماهنگ میکنم مهربونمی :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ برو بچ برای مسابقه اکسل ایده ای ندارین؟ 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ برو بچ برای مسابقه اکسل ایده ای ندارین؟ من کلی ایده دارم بگو از کجا شروع کنم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ من کلی ایده دارم بگو از کجا شروع کنم از اولش 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ آره بوگو سوال طرح کن بعد جوابشو بطور سورپرایز و غافلگیر کننده به من پ خ بده من برنده شم یه مدال دیگه بگیرم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ فاطمه دیگه نوبت منه.ببین من مدال ندارم. مهدی هم قول مدالو قبلا بهم داده. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ سوال طرح کن بعد جوابشو بطور سورپرایز و غافلگیر کننده به من پ خ بده من برنده شم یه مدال دیگه بگیرم چیز دیگه هم خواستی بوگو تعارف نکن 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ فاطمه دیگه نوبت منه.ببین من مدال ندارم. مهدی هم قول مدالو قبلا بهم داده. مدل میخوای جواب باید بدی دلبندم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ مدل میخوای جواب باید بدی دلبندم تو جوابو بفرست .دیگه بقیه اش با من. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ فاطمه دیگه نوبت منه.ببین من مدال ندارم. مهدی هم قول مدالو قبلا بهم داده. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ چیز دیگه هم خواستی بوگو تعارف نکن لواشک ، عروسک ، حرم ، پارک ، گردش ، تفریح ، هواخوری و ... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ لواشک ، عروسک ، حرم ، پارک ، گردش ، تفریح ، هواخوری و ... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ ولی مدال ندارم .از اینا میخوام 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ ولی مدال ندارم .از اینا میخوام منم از اینا میخوام 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ منم از اینا میخوام به فافا جون بگو که بهت بده. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ به فافا جون بگو که بهت بده. نمیده میگه تو خیلی اسپم میکنی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده