آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ صباخانم سلامخدا خیرتون بده به توصیه صفحه قبل تاپیک گوش کنین بایه چوب بذارید دنبال این شیطون که بره درسشو بخونه اینجا گردو خاک نکنه وگرنه خودم گردو خاکها را جارو میکنم پرتش میکنم بیرون تا ازدستش کلا نفس راحت بکشیم شیطونه میگه منم حکممو نشون بدم تا خودت بری بیرون روتو برم هی کم هم نمیشه میرم زیرآبتو جلو میلاد میزنم حالتون جا بیاد تو مث اینکه باز دلت واسه قهر تنگ شده 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ تو مث اینکه باز دلت واسه قهر تنگ شده من هیچ وقت قهر نمیکنم مخصوصا زمانیکه بادخترها کل کل کنم تاروشون کم نشه ول کن قضیه نیستم این یک دوم از اون دخترها قهر میکنند پسرهاکه لوس نیستند تا یکی بهشون بگه بالا چشمت ابرو هست قهر کنند راستی هروقت خواستید کفش بپوشید دقت کنید بندجورابتون بسته باشه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ هرکی دخترم صبارو اذیت کنه خودش میدونه کشتمش گله نکنه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ صبا این روز رو یادت باشه. حیف نتم داغونه واسه منم داغونه چرا واسه همه اینجوریه ادمین چیکار کرده با سایت 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ هرکی دخترم صبارو اذیت کنه خودش میدونه کشتمش گله نکنه ما بچه های صنایع باتمام قوا پشت صباخانم هستیم کسی تهدید کنه خودمون کشتیمش سربازان گمنام صباخانم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ هرکی دخترم صبارو اذیت کنه خودش میدونه کشتمش گله نکنه شوما مشکلت رو با برادر زاده هات حل کن. نمیخواد از صبا دفاع کنی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ من هیچ وقت قهر نمیکنم مخصوصا زمانیکه بادخترها کل کل کنم تاروشون کم نشه ول کن قضیه نیستم این یکدوم از اون دخترها قهر میکنند پسرهاکه لوس نیستند تا یکی بهشون بگه بالا چشمت ابرو هست قهر کنند راستی هروقت خواستید کفش بپوشید دقت کنید بندجورابتون بسته باشه همینه که دخترا دور و برت نمیپلکن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ شوما مشکلت رو با برادر زاده هات حل کن. نمیخواد از صبا دفاع کنی واییییییییییییی دمت گرم فرنوش چه ضد حال باحالی زدی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ همینه که دخترا دور و برت نمیپلکن اتفاقا دخترها بیچاره ام کردند بیا شما نصیحتشون کن دورو برمن نپلکن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ شوما مشکلت رو با برادر زاده هات حل کن. نمیخواد از صبا دفاع کنی من با برادر زاده هام هچ دوشواری ندارم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ ما بچه های صنایع باتمام قواپشت صباخانم هستیم کسی تهدید کنه خودمون کشتیمش سربازان گمنام صباخانم مهدی و حمید مث اینکه سمت من یادتون رفته :icon_pf (10): 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ من با برادر زاده هام هچ دوشواری ندارم از سند بر جای موندت تو نواندیشان مشخصه تبعیض قائل کن 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ من با برادر زاده هام هچ دوشواری ندارم چرا دروخ میگی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سیلاام به همه دوستان گل که همیشه با حضورشون تو تالار باعث امید و دلگرمی میشن 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ مبارکه فرنوشی :happy: اینم یه مدرک که پابت میکنه مهدی حالش خوب نیس.حیف شکلک ها م غیر فعاله. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سیلاام به همه دوستان گل که همیشه با حضورشون تو تالار باعث امید و دلگرمی میشن سلام آقا میلاد .این بچه های شما خیلی ما رو اذیت میکنن.خوشحال میشیم اگه برای یه مدت محروم شون کنین. 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سیلاام به همه دوستان گل که همیشه با حضورشون تو تالار باعث امید و دلگرمی میشن یوهووووووووووووووووووووووو ببین کی اومده ، میلاد جوننننننننننننننننننننننننن میدونم عزیزم با منی میلاد نمیتونم با فایرفاکس بیام خیلی سختمه چیکار کنم من با فایرفاکس عادت دارم فقط 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلام آقا میلاد .این بچه های شما خیلی ما رو اذیت میکنن.خوشحال میشیم اگه برای یه مدت محروم شون کنین. از محبت زیادی که به شما دارنه یوهووووووووووووووووووووووو ببین کی اومده ، میلاد جوننننننننننننننننننننننننن میدونم عزیزم با منی میلاد نمیتونم با فایرفاکس بیام خیلی سختمه چیکار کنم من با فایرفاکس عادت دارم فقط بله بخشیش با تو بود رفیق چرا نمی تونی؟ 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ از محبت زیادی که به شما دارنه بله بخشیش با تو بود رفیق چرا نمی تونی؟ روتونو برم هی ماشاء الله کسی پس زبون شما مگه برمیاد مااذیتتون کردیم:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ از محبت زیادی که به شما دارنه بله بخشیش با تو بود رفیق چرا نمی تونی؟ نمیدونم واسم باز نمیشه بگو کاری کنن باز شه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده