Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ کلا نمیزارید به غیر از این شکلکه من از ی شکلک دیگه استفاده کنما پاشو برو خونتون.بچه ی بد. 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ پاشو برو خونتون.بچه ی بد. جانم؟؟؟؟ کجا برم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ جانم؟؟؟؟ کجا برم؟؟؟ خونتون دیگه.اینجا دیگه جای ماست 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ خونتون دیگه.اینجا دیگه جای ماست سلام یادم نمیاد کسی اینجارا به شما فروخته باشه پس بنابراین واسه ما شاخ و شونه نکشید اینجا مهمان هستید نه میزبان 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سر صبی واسه چی میای خونه مردم مزاحم میشی:icon_razz: هم تو هم میلاد اخراجین:icon_razz: به به چش و دل میلاد روشن حسودیت شده سلام آقای وطن پرست من دیشب به میلاد تذکر دادم که این مهمان را پررو نکنه ولی کرد حالا اومده میگه میلاد حکم حکومتی داده رفت شکایت مارا دیشب به میلاد کرد این فاطمه خانم بعد میلاد بنده خدا دلش سوخت گفت واسه اینکه ضایع نشه بهش حکم دادم که بیاد اینجا شیطونی کنه خودم باهاش داشتم تا 1نصف شب صحبت میکردم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلامیادم نمیاد کسی اینجارا به شما فروخته باشه پس بنابراین واسه ما شاخ و شونه نکشید اینجا مهمان هستید نه میزبان فرنوشی با منه ، شوما ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلام آقای وطن پرست من دیشب به میلاد تذکر دادم که این مهمان را پررو نکنه ولی کردحالا اومده میگه میلاد حکم حکومتی داده رفت شکایت مارا دیشب به میلاد کرد این فاطمه خانم بعد میلاد بنده خدا دلش سوخت گفت واسه اینکه ضایع نشه بهش حکم دادم که بیاد اینجا شیطونی کنه خودم باهاش داشتم تا 1نصف شب صحبت میکردم حاجی باز برف اومده مهد کودکا تعطیل شده این بچه میاد اینجا شیطونی اشکال نداره فعلا تحمل میکنیم 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ حاجی باز برف اومده مهد کودکا تعطیل شده این بچه میاد اینجا شیطونی اشکال نداره فعلا تحمل میکنیم .... 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سر صبی واسه چی میای خونه مردم مزاحم میشی:icon_razz: هم تو هم میلاد اخراجین:icon_razz: به به چش و دل میلاد روشن حسودیت شده فرنوشی با منه ، شوما ؟؟؟ فاطمه خانم میرم صباخانم را میارم اون بنده خدا طرف ماست :vahidrk: میرم میارمشون تا بایه چوب درخت مو بیفتند به جونتون ماهم اینجا بخندیم منو نمیشناسی؟ من همونم که قبلا بودم بعدتازه همونم که شوما را از پاتوق اخراج میکنم حاجی باز برف اومده مهد کودکا تعطیل شده این بچه میاد اینجا شیطونی اشکال نداره فعلا تحمل میکنیم انصافا راست میگی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ پسرا کوپناتون تموم شده پاشید مسواک لالا 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ حاجی باز برف اومده مهد کودکا تعطیل شده این بچه میاد اینجا شیطونی اشکال نداره فعلا تحمل میکنیم عالیییییییییی بود. من میدونم و این فاطمه از صبه اینجاست. کنکور داره مثلا 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ پسرا کوپناتون تموم شده پاشید مسواک لالا میگم کوپن شوما دخترها کی تموم میشه؟ اصلا تموم میشه؟ فکر کنم کوپنه روش جلوی شما کم بشه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ فاطمه خانم میرم صباخانم را میارم اون بنده خدا طرف ماست :vahidrk:میرم میارمشون تا بایه چوب درخت مو بیفتند به جونتون ماهم اینجا بخندیم منو نمیشناسی؟ من همونم که قبلا بودم بعدتازه همونم که شوما را از پاتوق اخراج میکنم انصافا راست میگی ها ها ها خندیدم پشت گوشتا دیدی اخراج منا میبینی دادا :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ میگم کوپن شوما دخترها کی تموم میشه؟اصلا تموم میشه؟ فکر کنم کوپنه روش جلوی شما کم بشه وقتی تو یکی را از رو ببرم که اونم محالس انگار :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ عالیییییییییی بود. من میدونم و این فاطمه از صبه اینجاست. کنکور داره مثلا منو میزنی ؟ از این اجانب طرفداری میکنی خائن ؟؟؟ تو نمیخوای سال بعد با من هم خونه شی نه ؟؟؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ عالیییییییییی بود. من میدونم و این فاطمه از صبه اینجاست. کنکور داره مثلا صباخانم سلام خدا خیرتون بده به توصیه صفحه قبل تاپیک گوش کنین بایه چوب بذارید دنبال این شیطون که بره درسشو بخونه اینجا گردو خاک نکنه وگرنه خودم گردو خاکها را جارو میکنم پرتش میکنم بیرون تا ازدستش کلا نفس راحت بکشیم ها ها ها خندیدم پشت گوشتا دیدی اخراج منا میبینی دادا :vahidrk: شیطونه میگه منم حکممو نشون بدم تا خودت بری بیرون روتو برم هی کم هم نمیشه میرم زیرآبتو جلو میلاد میزنم حالتون جا بیاد 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ حیف نت من امشب داره بازی در میاره وگرنه گوش این بچرو حسابی میپیچوندم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ فاطمه من شکلک هام غیر فعاله.سرعتم هم افتضاح 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ منو میزنی ؟ از این اجانب طرفداری میکنی خائن ؟؟؟ تو نمیخوای سال بعد با من هم خونه شی نه ؟؟؟ :vahidrk: به قول خواهر زاده ام همچین وقتها میگه های های های های دمتون گرم صباخانم بلکه شما بتونیم از پس زبون این شیطون بربیایید 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ به قول خواهر زاده ام همچین وقتها میگههای های های های دمتون گرم صباخانم بلکه شما بتونیم از پس زبون این شیطون بربیایید صبا این روز رو یادت باشه. حیف نتم داغونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده