Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 کلا نمیزارید به غیر از این شکلکه من از ی شکلک دیگه استفاده کنما پاشو برو خونتون.بچه ی بد. 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 جانم؟؟؟؟ کجا برم؟؟؟ خونتون دیگه.اینجا دیگه جای ماست 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 خونتون دیگه.اینجا دیگه جای ماست سلام یادم نمیاد کسی اینجارا به شما فروخته باشه پس بنابراین واسه ما شاخ و شونه نکشید اینجا مهمان هستید نه میزبان 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 سر صبی واسه چی میای خونه مردم مزاحم میشی:icon_razz: هم تو هم میلاد اخراجین:icon_razz: به به چش و دل میلاد روشن حسودیت شده سلام آقای وطن پرست من دیشب به میلاد تذکر دادم که این مهمان را پررو نکنه ولی کرد حالا اومده میگه میلاد حکم حکومتی داده رفت شکایت مارا دیشب به میلاد کرد این فاطمه خانم بعد میلاد بنده خدا دلش سوخت گفت واسه اینکه ضایع نشه بهش حکم دادم که بیاد اینجا شیطونی کنه خودم باهاش داشتم تا 1نصف شب صحبت میکردم 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 سلامیادم نمیاد کسی اینجارا به شما فروخته باشه پس بنابراین واسه ما شاخ و شونه نکشید اینجا مهمان هستید نه میزبان فرنوشی با منه ، شوما ؟؟؟ 3
Lean 56968 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 سلام آقای وطن پرست من دیشب به میلاد تذکر دادم که این مهمان را پررو نکنه ولی کردحالا اومده میگه میلاد حکم حکومتی داده رفت شکایت مارا دیشب به میلاد کرد این فاطمه خانم بعد میلاد بنده خدا دلش سوخت گفت واسه اینکه ضایع نشه بهش حکم دادم که بیاد اینجا شیطونی کنه خودم باهاش داشتم تا 1نصف شب صحبت میکردم حاجی باز برف اومده مهد کودکا تعطیل شده این بچه میاد اینجا شیطونی اشکال نداره فعلا تحمل میکنیم 4
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 حاجی باز برف اومده مهد کودکا تعطیل شده این بچه میاد اینجا شیطونی اشکال نداره فعلا تحمل میکنیم .... 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 سر صبی واسه چی میای خونه مردم مزاحم میشی:icon_razz: هم تو هم میلاد اخراجین:icon_razz: به به چش و دل میلاد روشن حسودیت شده فرنوشی با منه ، شوما ؟؟؟ فاطمه خانم میرم صباخانم را میارم اون بنده خدا طرف ماست :vahidrk: میرم میارمشون تا بایه چوب درخت مو بیفتند به جونتون ماهم اینجا بخندیم منو نمیشناسی؟ من همونم که قبلا بودم بعدتازه همونم که شوما را از پاتوق اخراج میکنم حاجی باز برف اومده مهد کودکا تعطیل شده این بچه میاد اینجا شیطونی اشکال نداره فعلا تحمل میکنیم انصافا راست میگی 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 حاجی باز برف اومده مهد کودکا تعطیل شده این بچه میاد اینجا شیطونی اشکال نداره فعلا تحمل میکنیم عالیییییییییی بود. من میدونم و این فاطمه از صبه اینجاست. کنکور داره مثلا 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 پسرا کوپناتون تموم شده پاشید مسواک لالا میگم کوپن شوما دخترها کی تموم میشه؟ اصلا تموم میشه؟ فکر کنم کوپنه روش جلوی شما کم بشه 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 فاطمه خانم میرم صباخانم را میارم اون بنده خدا طرف ماست :vahidrk:میرم میارمشون تا بایه چوب درخت مو بیفتند به جونتون ماهم اینجا بخندیم منو نمیشناسی؟ من همونم که قبلا بودم بعدتازه همونم که شوما را از پاتوق اخراج میکنم انصافا راست میگی ها ها ها خندیدم پشت گوشتا دیدی اخراج منا میبینی دادا :vahidrk: 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 میگم کوپن شوما دخترها کی تموم میشه؟اصلا تموم میشه؟ فکر کنم کوپنه روش جلوی شما کم بشه وقتی تو یکی را از رو ببرم که اونم محالس انگار :vahidrk: 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 عالیییییییییی بود. من میدونم و این فاطمه از صبه اینجاست. کنکور داره مثلا منو میزنی ؟ از این اجانب طرفداری میکنی خائن ؟؟؟ تو نمیخوای سال بعد با من هم خونه شی نه ؟؟؟ :vahidrk: 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 عالیییییییییی بود. من میدونم و این فاطمه از صبه اینجاست. کنکور داره مثلا صباخانم سلام خدا خیرتون بده به توصیه صفحه قبل تاپیک گوش کنین بایه چوب بذارید دنبال این شیطون که بره درسشو بخونه اینجا گردو خاک نکنه وگرنه خودم گردو خاکها را جارو میکنم پرتش میکنم بیرون تا ازدستش کلا نفس راحت بکشیم ها ها ها خندیدم پشت گوشتا دیدی اخراج منا میبینی دادا :vahidrk: شیطونه میگه منم حکممو نشون بدم تا خودت بری بیرون روتو برم هی کم هم نمیشه میرم زیرآبتو جلو میلاد میزنم حالتون جا بیاد 2
Lean 56968 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 حیف نت من امشب داره بازی در میاره وگرنه گوش این بچرو حسابی میپیچوندم 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 منو میزنی ؟ از این اجانب طرفداری میکنی خائن ؟؟؟ تو نمیخوای سال بعد با من هم خونه شی نه ؟؟؟ :vahidrk: به قول خواهر زاده ام همچین وقتها میگه های های های های دمتون گرم صباخانم بلکه شما بتونیم از پس زبون این شیطون بربیایید 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 به قول خواهر زاده ام همچین وقتها میگههای های های های دمتون گرم صباخانم بلکه شما بتونیم از پس زبون این شیطون بربیایید صبا این روز رو یادت باشه. حیف نتم داغونه 2
ارسال های توصیه شده