Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلام خوبین؟؟ فاطمه تو احیانا درس نداری؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلام خوبین؟؟ فاطمه تو احیانا درس نداری؟؟؟ سلام ، فرنوش یه برنامه داشتم تو لپ تاپم هر چی میگردم نیس 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلام ، فرنوش یه برنامه داشتم تو لپ تاپم هر چی میگردم نیس با حوصله بگرد پیداش میکنی. 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ از کی تا حالا یه جنگنده به یه پاراگلایدر حسودیش میشه شما با مامور مخصوص میلاد ، فاطمه روبرو هستین ، احترام بزارید :icon_pf (10): 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ با حوصله بگرد پیداش میکنی. نیست ، خیلی شلوغه ، اما گشتم نیس ، دیگه سردرد گرفتم بس حرص خوردم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ من برم دیگه یه ذره درس بخونم.تازه هم از خواب بیدار شدم.ولی هنوز لالام میاد 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ نیست ، خیلی شلوغه ، اما گشتم نیس ، دیگه سردرد گرفتم بس حرص خوردم منم n بار این حالت رو تجربه کردم حالاحرص نخور با آرامش دنبالش بگرد پیداش میکنی. 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ من برم دیگه یه ذره درس بخونم.تازه هم از خواب بیدار شدم.ولی هنوز لالام میاد من ساعت 6 بیدار شدم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ من ساعت 6 بیدار شدم منم همیشه 8 بیدار میشم.دیشب دیر خوابیدم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ منم همیشه 8 بیدار میشم.دیشب دیر خوابیدم پس برو عزیزم بخون وقتت تلف نشه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ شما با مامور مخصوص میلاد ، فاطمه روبرو هستین ، احترام بزارید :icon_pf (10): برو بابا فسقلی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ بابامو اذیت نکن. منو کچل کرده :vahidrk: اگه اذیت کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ صبایی بیا این عمتو نابود کن :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ منو کچل کرده :vahidrk: اگه اذیت کنم ؟ بابام ماهه. گفته چشاتو در ارم صبایی بیا این عمتو نابود کن :hapydancsmil: گناه داره ها. تنبیه بدنی میکنمش 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ بابام ماهه. گفته چشاتو در ارم گناه داره ها. تنبیه بدنی میکنمش از تاپیک من برید بیرون 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ صبایی بیا این عمتو نابود کن :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ از تاپیک من برید بیرون کلا نمیزارید به غیر از این شکلکه من از ی شکلک دیگه استفاده کنما 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده