آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ علی جان این دختر مهمون ماست باهاش مهربون باشید اون حکم حکومتی داره هر کاری بخواد میتونه اینجا بکنه خیلی اقایی میلاد جونم :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ ب این خنده های من میاد که کسی رو بزنم؟؟؟ تو از اون پسرایی که ته کلاس میشینن تو لوله خودکار کاغذ میکنن میزنن پشت معلم و دانش امزا اونوقت معلمم فک میکنه دان اموزه ردیف اول اینکارو کرده 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ سلام فاطمه خانم چرا دوباره داری مغلطه میکنی چرا شکایت میکنی؟ ماکه کاری باشما نکردیم هیچ خشونتی هم نبوده دوباره مدیرو دیدید زبان شکایت به کارافتاد خوبید بچه ها؟ چه خبر؟ماامروز اومدیم و زودهم میریم مقدم مهمانان خانه زاد تاپیک پاتوق گلباران 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ علی جان این دختر مهمون ماست باهاش مهربون باشید اون حکم حکومتی داره هر کاری بخواد میتونه اینجا بکنه :w410: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ علی جان این دختر مهمون ماست باهاش مهربون باشید اون حکم حکومتی داره هر کاری بخواد میتونه اینجا بکنه میلاد جان ماشالله ایشون پررو تشریف دارند دیگه پرروترشون نکن دیگه درسته مارا قورت میدهند 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ سلامفاطمه خانم چرا دوباره داری مغلطه میکنی چرا شکایت میکنی؟ ماکه کاری باشما نکردیم هیچ خشونتی هم نبوده دوباره مدیرو دیدید زبان شکایت به کارافتاد خوبید بچه ها؟ چه خبر؟ماامروز اومدیم و زودهم میریم مقدم مهمانان خانه زاد تاپیک پاتوق گلباران ببین حمید اقا چند تا پست قبلو بخونی متوجه میشی بنده مامور مخصوص حاکم بزرگ فاطمه میباشم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ میلاد جان ماشالله ایشون پررو تشریف دارند دیگه پرروترشون نکندیگه درسته مارا قورت میدهند یکم از علی یاد بگیر نصفته :vahidrk: پروم خودتی مردم ازار میگم میلاد جونم قیمه قیمت کنه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ علی جان این دختر مهمون ماست باهاش مهربون باشید اون حکم حکومتی داره هر کاری بخواد میتونه اینجا بکنه میلاد جونم ، عزیزم این حمیدو قیمه قیمش کن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ میلاد جونم ، عزیزم این حمیدو قیمه قیمش کن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 وای چقدر ترسیدم میلاد نه نه اون مامور مخصوص حاکم بزرگ میتی کمن بود فاطمه نبود ازکی تاحالا مامور مخصوص میاد توتاپیکها شیطونی میکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ میلاد جونم ، عزیزم این آقا حمیدو قیمه قیمش کن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیزحمت آقاشم بذارید اولش احسنتم 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ سلامفاطمه خانم چرا دوباره داری مغلطه میکنی چرا شکایت میکنی؟ ماکه کاری باشما نکردیم هیچ خشونتی هم نبوده دوباره مدیرو دیدید زبان شکایت به کارافتاد خوبید بچه ها؟ چه خبر؟ماامروز اومدیم و زودهم میریم مقدم مهمانان خانه زاد تاپیک پاتوق گلباران سلام حمید اقا چ خبر خوش میگذره؟ تو از اون پسرایی که ته کلاس میشینن تو لوله خودکار کاغذ میکنن میزنن پشت معلم و دانش امزا اونوقت معلمم فک میکنه دان اموزه ردیف اول اینکارو کرده اتفاقا برعکس اونقدر اروم بودم که نگو و نپرس ولی نمیدونم چرا ی بار دوم سوم دبستان بودم از دست جلوییم توی کلاس عصبانی شدم یهو با مدادم زدم به دستش اونقدر دردش اومد بیچاره 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ سلام حمید اقا چ خبر خوش میگذره؟ سلام علی آقا ارادت دارم مهندس ممنونم شما خوبی؟ سلامتی شما چه خبر؟چه میکنی با درسها؟ارشد قرارشد بالاخره امتحان بدی؟ ماهم بااجازه ات فوق العاده گرفتار درس و بحثیم الآنم اومدم تو تالار یه چرخی بزنم و برم بخوابم فردا ساعت 8باید دانشگاه باشم دیگه چه میشه کرد؟:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلام علی آقا ارادت دارم مهندس ممنونم شما خوبی؟ سلامتیشما چه خبر؟چه میکنی با درسها؟ارشد قرارشد بالاخره امتحان بدی؟ ماهم بااجازه ات فوق العاده گرفتار درس و بحثیم الآنم اومدم تو تالار یه چرخی بزنم و برم بخوابم فردا ساعت 8باید دانشگاه باشم دیگه چه میشه کرد؟:icon_gol: ارشد ایشاالله سال بعد موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ ارشد ایشاالله سال بعدموفق باشی خب به سلامتی انشالله خوب بخون تا قبول بشی مهندس چون دیگه الآن کارشناسی اعتبارش ازبین رفته انشالله دانشجوی دکتراهم بشی ببینم چه میکنی رفیق 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلام حمید اقا چ خبر خوش میگذره؟ اتفاقا برعکس اونقدر اروم بودم که نگو و نپرس ولی نمیدونم چرا ی بار دوم سوم دبستان بودم از دست جلوییم توی کلاس عصبانی شدم یهو با مدادم زدم به دستش اونقدر دردش اومد بیچاره آنچه عیان است چه حاجت به بیان است 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ آنچه عیان است چه حاجت به بیان است سر صبی واسه چی میای خونه مردم مزاحم میشی:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ علی جان این دختر مهمون ماست باهاش مهربون باشید اون حکم حکومتی داره هر کاری بخواد میتونه اینجا بکنه سر صبی واسه چی میای خونه مردم مزاحم میشی:icon_razz: خونه خودمه نمیدونستی بدون بی اجازه وارد خونه مردم میشی ؟ اونم بی یالا :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ خونه خودمه نمیدونستی بدون بی اجازه وارد خونه مردم میشی ؟ اونم بی یالا :vahidrk: هم تو هم میلاد اخراجین:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ هم تو هم میلاد اخراجین:icon_razz: به به چش و دل میلاد روشن حسودیت شده 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ به به چش و دل میلاد روشن حسودیت شده از کی تا حالا یه جنگنده به یه پاراگلایدر حسودیش میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده