Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ این تالار مهد دموکراسیه همین جا اعلام میکنم فعالیت های فوق علمی خودم رو به تالار مکانیک انتقال میدم 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ برو سر درست بچه:vahidrk: نزن بچه رو:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ همین جا اعلام میکنم فعالیت های فوق علمی خودم رو به تالار مکانیک انتقال میدم بعضی از درسامون با بچه های مکانیک مشترکه.تو برو .منم میام بعد من بقیه دوستان رو دعوت میکنم که دور هم باشیم. 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ همین جا اعلام میکنم فعالیت های فوق علمی خودم رو به تالار مکانیک انتقال میدم صنایع ، مکانیک ؟ مث پاتوق = علمه 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ بعضی از درسامون با بچه های مکانیک مشترکه.تو برو .منم میام بعد من بقیه دوستان رو دعوت میکنم که دور هم باشیم. منم یه جور ربطش میدم به شهرسازی 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ منم یه جور ربطش میدم به شهرسازی آره دیگه ما خیلی اکتیو میباشیم. 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوباره که فاطمه خانم تو پاتوق پیدات شد دریه مرحله که حالتونو گرفتم ببینم باچه رویی دوباره تو پاتوق ما پیدات شده؟ کارو زندگی نداری شما؟چه خبره من یه روز نبودم عجب گردوخاکی کردی دوباره حال گیری نیازداری نکنه؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوباره که فاطمه خانم تو پاتوق پیدات شددریه مرحله که حالتونو گرفتم ببینم باچه رویی دوباره تو پاتوق ما پیدات شده؟ کارو زندگی نداری شما؟چه خبره من یه روز نبودم عجب گردوخاکی کردی دوباره حال گیری نیازداری نکنه؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ از عشقت چه خبر؟ اینقدرگفتی حالمو میگیره پس چی شد؟حال من هست کسی هنوز نگرفته 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ از عشقت چه خبر؟اینقدرگفتی حالمو میگیره پس چی شد؟حال من هست کسی هنوز نگرفته با زبون بی زبونی گرفته خودت خبر نداری 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ از عشقت چه خبر؟اینقدرگفتی حالمو میگیره پس چی شد؟حال من هست کسی هنوز نگرفته دوست منو اذیت نکن:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ دوست منو اذیت نکن:vahidrk: چشاشو کور کن فرنوشی 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ فاطمه بیا بریم تو پرفش .اینجا جای اسپم نیست 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ فاطمه بیا بریم تو پرفش .اینجا جای اسپم نیست باشه ولی اینو بخون #3293 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ باشه ولی اینو بخون #3293 میدونم که مدیرشون اجازه داد.خودم اون لحظه حضور داشتم. حالا بیا بریم. 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ میدونم که مدیرشون اجازه داد.خودم اون لحظه حضور داشتم. حالا بیا بریم. بریم :gnugghender: فقط یکمم به خدمون استراحت بدیم ناهاری چیزی بخوریم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ من صب ساعت 5:45 دیقه بیدار شدم :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ بریم :gnugghender:فقط یکمم به خدمون استراحت بدیم ناهاری چیزی بخوریم منم هنوز ناهار نخوردم.بریم دیگه شب بیایم.9 خوبه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ حالا خودت کم بودی بادوستت باهم میآیید تو تاپیک بچه های صنایع اسپم بازی حالا میلاد اجازه بده دلیل نمیشه کلی صفحات تاپیک به اسپم بگذرد ده ه ه :vahidrk: شوخی کردم ما مهمان نوازیم خوش اومدید:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ با زبون بی زبونی گرفته خودت خبر نداری بیخودی مغلطه نکن چطوری حال گرفته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده