آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ بالای چشت ابروه چرا؟ میلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ میلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد چرا خبری نشد؟ بازم بالا چشت چرا ابروه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ چون دیگه اینجوری قهقه نمیزنی این خنده ها کوتاه مدته کلا این هفته ها با این شکلک بیشتر حال میکنم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ چرا خبری نشد؟ بازم بالا چشت چرا ابروه:vahidrk: :sorry: حالا جراتت داری دوباره بگو ؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ این خنده ها کوتاه مدته کلا این هفته ها با این شکلک بیشتر حال میکنم:vahidrk: دندونات بریزه ایشالا 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ میلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ حیف دو روزه نیس بیاد میدم پوست همتونو بکنه 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد خلاقیت 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
alin 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ به جای این گل و گفت ها کسی میتونه یه کمکی اینجا بکنه ؟ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ به جای این گل و گفت ها کسی میتونه یه کمکی اینجا بکنه ؟ :icon_pf (34): سلام...چه کمکی؟ 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد خلاقیت مرسی علی آقا... خیلی قشنگ بود و البته قابل تامل... 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ به جای این گل و گفت ها کسی میتونه یه کمکی اینجا بکنه ؟ :icon_pf (34): من لینگو کار نکردم و متاسفانه نصب هم الان ندارم مگه وقتی داده ها رو وارد میکردی ی جدول نشون نمیداد که اطلاعات را نشون میده درضمن با win qsb هم میتونی حلش کنی 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سلام هستی خوبی؟؟ درس خوندی امروز؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ مرسی علی آقا... خیلی قشنگ بود و البته قابل تامل... خواهش میکنم البته تاریخ ارسالش ی خورده قدیمی بود اما خب خود مطلب همچنان داغ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سلام هستی خوبی؟؟ درس خوندی امروز؟؟ امروز در حد 2-3 صفحه...نمیدونم اصلا کلا حس هیچ کاریم نبود... تو چی خوندی؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ امروز در حد 2-3 صفحه...نمیدونم اصلا کلا حس هیچ کاریم نبود...تو چی خوندی؟ امروز هر کاری کردم حس درس نیومد. 1 لینک به دیدگاه
alin 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ ظرف چند ثانیه چند تا پست میاد :texc5lhcbtrocnmvtp8:flowerysmile: سلام...چه کمکی؟ تاپیک رو به کلمه اینجا لینک کردم . من لینگو کار نکردم و متاسفانه نصب هم الان ندارممگه وقتی داده ها رو وارد میکردی ی جدول نشون نمیداد که اطلاعات را نشون میده درضمن با win qsb هم میتونی حلش کنی نه lingo فقط جواب ها رو میده . باید جدول سیمپلکس مدل رو نشون بده . win qsb اینکارو میکنه ؟ مرسی بچه ها . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده