fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ به چه جرمی؟ به خاطر اينكه اينقدر رفتي و اومدي در رو نبستي من سرما خوردم:ws44: تازه پاتوق بچه هاي موادم تميز نكردي:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ تو که قبلا سرما خورده بودی. میخوای ببرمت دکتر؟ پاتوق بچه های موادو یه باز سرو سامون دادم ولی خودشون پایه نیستن. فقط تالار شهرسازی. 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ تو که قبلا سرما خورده بودی.میخوای ببرمت دکتر؟ پاتوق بچه های موادو یه باز سرو سامون دادم ولی خودشون پایه نیستن. فقط تالار شهرسازی. نييخوام:viannen_38: خودم رفتم دكتر آمپولم زدم:ws44: پس اينجا چي هان؟:167::167: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ اونجا فرخخخخخ داره فانوسیییییییییی!!! اینجا پاتوقه منو توئه!!! اونجا بروبچس هستن. البته گه گداری کم فروغ میشن. من خودمم دیگه کلا فکر نمیکنم زیاد بتونم بیام انجمن. از بعد عید هم که دیگه ایشالا.... ولی اینجا حتما میام روزی چد بار. 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ اونجا فرخخخخخ داره فانوسیییییییییی!!!اینجا پاتوقه منو توئه!!! اونجا بروبچس هستن. البته گه گداری کم فروغ میشن. من خودمم دیگه کلا فکر نمیکنم زیاد بتونم بیام انجمن. از بعد عید هم که دیگه ایشالا.... ولی اینجا حتما میام روزی چد بار. چرا نمي اي انجمن؟طوري شده محمد حسين؟ بعد عيد چي مي شه؟واسه خاطر درس و دانشگاه ميگي؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ درس و دانشگاه. شاید یه کاری رو بخوام شروع کنم. تو انجمن هم هستم. ولی تو تالار خودمونم بیشتر و اینجا. البته همش احتمالا داره. تو سر کار نمیخوای بری؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ درس و دانشگاه.شاید یه کاری رو بخوام شروع کنم. تو انجمن هم هستم. ولی تو تالار خودمونم بیشتر و اینجا. البته همش احتمالا داره. تو سر کار نمیخوای بری؟ چرا منم مي رم دنبال كار البته تا ببينم ارشدم چطور مي شه همش بستگي به اون داره خب به سلامتي عزيزم انشا... تا باشه از اين كارا باشه اما اينجا هم بيا خب؟:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ محمد حسين من دارم مي رم كم كم عزيز تا 1 ساعت ديگه مي ام اگه بودي مي بينمت 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ چرا منم مي رم دنبال كارالبته تا ببينم ارشدم چطور مي شه همش بستگي به اون داره خب به سلامتي عزيزم انشا... تا باشه از اين كارا باشه اما اينجا هم بيا خب؟:girl_yes2: اینجا که حتما میام. توام بیایا!!! یهو نشینی پا درس و مشخ همه رو فراموش کنی محمد حسين من دارم مي رم كم كمعزيز تا 1 ساعت ديگه مي ام اگه بودي مي بينمت اوکی اگه ندیدمت عیدت مبارک فانوسی جون 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ سلاااااااااااااااااااام من اومدمممممممممممممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ آره خيلي وقته چه خبرا؟:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ هم صحبت من كجاست؟ محمد حسين سلام نيستي؟:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ فانوسی جون خیلی ببخشید میبخشی؟ لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ فانوسی پست هامون چند مین فاصله داشتن فقط اگه نرفته بودی الان میحرفیدیم. 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ فانوسی پست هامون چند مین فاصله داشتن فقطاگه نرفته بودی الان میحرفیدیم. چه بد من ديشب نتم قطع شد ديگه هم هر كاري كردم وصل نشد سرعتم 16 بود فكر كن!!!!!!!!!!!!! اشكال نداره بعد مي بينمت عزيز:wubpink: كلي هم مي حرفيم:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ مامانم گیر داده اتاقتو تمیز کن. من اتاقم تمیزه..!! بر درز دیوار کتابی که نمیخونم و رو میزمه گیر داده. میگه باید بذاری تو جاکتابی...!! گیرایه الکی...!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ مامانم گیر داده اتاقتو تمیز کن.من اتاقم تمیزه..!! بر درز دیوار کتابی که نمیخونم و رو میزمه گیر داده. میگه باید بذاری تو جاکتابی...!! گیرایه الکی...!! هاهاهاهاهاها راست مي گي منم از صبح اتاقمو تميز كردم:girl_yes2::girl_yes2: راست مي گه خب عيده هاااااااااااااااااااا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده