Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ آخه تو جوونیا فوتبالم خوب بود خیلی شما علاوه بر فوتبالت کارتم درسته کاملا پیداست 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ روح محترم باز خونه ت رو گم كردي؟ 2 لینک به دیدگاه
هدیه دریا 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ از اين پس در اينجاجمع مي شيم و به اسپم مي پردازيم[DLBOX][/DLBOX] دوستان گلم چون ديدم بقيه ي مهندسي ها يه پاتوق واسه خودشون دارن گفتم چرا ما نداشته باشيم؟:4chsmu1: ازتون خواستم نظر بدين اما هيچ كدومتون نظري ندادين كه اسم اينجا رو چي بزاريم واسه همين خودم تصميم گرفتم كه اسم اينجا رو بزارم پاتوق از اين به بعد برا هر شيطوني و اسپم بازي اينجا دور هم جمع مي شيم:w42: اگر هم خواستيم غيبت بقيه ي رشته ها هم مي كنيم:167: تازه اگه هم خواستيم قليون هم مي كشيم:Ghelyon: در مورد مسائل روز حرف مي زنيم جشن هم مي گيريم:w70: در آخر مي ريم مي خوابيم:bigbed::girl_yes2: :5c6ipag2mnshmsf5ju3[سلام بچه ها ی گل صنایع 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ :5c6ipag2mnshmsf5ju3[سلام بچه ها ی گل صنایع سلااااااام...هدیه جان تاپیک معرفی خودت رو معرفی کن تا بیشتر باهات آشنا بشیم.... در ضمن خوش اومدی... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ :5c6ipag2mnshmsf5ju3[سلام بچه ها ی گل صنایع سلام هدیه خانم به جمع ما بسیار خوش اومدید 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ با توجه به اینکه تالار صنایع همونطور که قبلا هم گفتم از پویایی و تحرک فاصله داره و جز تعدادی از دوستان همیشگی کمتر کسی فعالیت میکنه ، پیشنهاد میدم اولا در جهت بر گردوندن اعضای قدیمی اقدام بشه ، مینا به خصوص لطف کنه این کار رو انجام بده ، حتی بازگشت یک نفر هم می تونه مفید باشه ، دوما هر کسی از دوستان نسبت به دعوت از افرادی که میشناسه اقدام کنه از هر 10 نفر یک نفر هم بتونه فعالیت مفید داشته باشه عالیه ، خود منم هستی دعوت کرد بیام اینجا 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ خیلی خوبه...در ضمن ما گذری هم داریم...یعنی اونایی که میان صرفا دنبال یه مطلبی هستن ثبت نام میکنن و میرن... این چند روزه من چند نفر رو دیدم....بعضی ها رو که تونستم بهشون پیام دادم و یکی دو نفر هم موندگار شدن..... بقیه هم که میرن...مینا اینا رو شناسایی کن بهشون پیام بده بمونن...یکی از بچه های روابط عمومی (فکر کنم ستاره) یه کار خوبی میکنه میره تو پروفایل تازه وارد لینک های تاپیک های مربوط به رشته طرف رو میذاره ...من هم یکی دو بار گذاشتم..... 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ نسخه دموی کامفار توی اینترنت زیاده ولی نسخه اصلی وجود نداره چ خرید چ دانلود چرا؟؟؟ البته ی جا پیدا کردم که میفروشه میشه اعتماد کرد که کامل باشه؟ ی سی دی هم داشتم که توی اونم نسخه ی دمو بود 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان چرا اینقدر پاتوق کم فروغ شده؟ قبلا بهتر بود 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان چرا اینقدر پاتوق کم فروغ شده؟قبلا بهتر بود به این دلیل که تعدادمون 4 نفر بیشتر نیست:icon_pf (34):من ؛هستی ، خودت با علی ( مینا و میلادم که تعطیلن ) به پیشنهادم فک کنین 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ به این دلیل که تعدادمون 4 نفر بیشتر نیست:icon_pf (34):من ؛هستی ، خودت با علی ( مینا و میلادم که تعطیلن ) به پیشنهادم فک کنین سلام یه کم تخفیف بده بکن 5نفر میلاد هم بعضی روزها کانکت میشه ولی کلا باحرفت موافقم من خودم هم به بعضی دوستام گفتم که بیایند توانجمن ما 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ به این دلیل که تعدادمون 4 نفر بیشتر نیست:icon_pf (34):من ؛هستی ، خودت با علی ( مینا و میلادم که تعطیلن ) به پیشنهادم فک کنین راستی عضو طلایی شدی مبارک باشه مهندس باباتوخودتم طلایی هستی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ راستی عضو طلایی شدی مبارک باشه مهندسباباتوخودتم طلایی هستی دمت گرم پول توش بود 50-50 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ نسخه دموی کامفار توی اینترنت زیاده ولی نسخه اصلی وجود نداره چ خرید چ دانلودچرا؟؟؟ البته ی جا پیدا کردم که میفروشه میشه اعتماد کرد که کامل باشه؟ ی سی دی هم داشتم که توی اونم نسخه ی دمو بود بله به نظر من میتونی اعتماد کنی ...قیمتهاشون بیشتر توافقی میدن...از 20-30 تومن تا به بالا...البته کرکش هست دیگه ...تو نت هم خیلی آگهی میدن... 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ با توجه به اینکه تالار صنایع همونطور که قبلا هم گفتم از پویایی و تحرک فاصله داره و جز تعدادی از دوستان همیشگی کمتر کسی فعالیت میکنه ، پیشنهاد میدم اولا در جهت بر گردوندن اعضای قدیمی اقدام بشه ، مینا به خصوص لطف کنه این کار رو انجام بده ، حتی بازگشت یک نفر هم می تونه مفید باشه ، دوما هر کسی از دوستان نسبت به دعوت از افرادی که میشناسه اقدام کنه از هر 10 نفر یک نفر هم بتونه فعالیت مفید داشته باشه عالیه ، خود منم هستی دعوت کرد بیام اینجا پیشنهاد خوبیه خب دعوت کنید دیگه چرا دست نگه داشتین 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ پیشنهاد خوبیه خب دعوت کنید دیگه چرا دست نگه داشتین ااااااااااااااااا آقا میلاد اجازه صادر فرمودند منتظر اجازه شما بودیم دوست گلم خدارا شکر که رد نکردید من خیلی ختم صلوات نذر کردم که شما قبول کنیدو اجازه صادر بفرمایید 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ پیشنهاد خوبیه خب دعوت کنید دیگه چرا دست نگه داشتین منتظریم نقش تو و مینا مشخص بشه اول بعد دس بکار شیم تو که نخودی هستی مینارو نمیدونم ل 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ منتظریم نقش تو و مینا مشخص بشه اول بعد دس بکار شیم تو که نخودی هستی مینارو نمیدونمل زندگی عرصه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد اااااااااااااااااآقا میلاد اجازه صادر فرمودند منتظر اجازه شما بودیم دوست گلم خدارا شکر که رد نکردید من خیلی ختم صلوات نذر کردم که شما قبول کنیدو اجازه صادر بفرمایید جدا می دونستم زودتر تو رو به حاجت دلت می رسوندم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ زندگی عرصه ی یکتای هنرمندی ماستهر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد جدا می دونستم زودتر تو رو به حاجت دلت می رسوندم میلاد تواین زبونو نداشتی جدی چکار میکردی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده