fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ سمیرای عزیز و همچنین محمد حسین عزیز سال خوبی رو براتون ارزو میکنم شاد باشین و از تعطیلات لذت ببرین بدرود تا 14 فروردین الهي عزيزكم منم سال خوبي رو برات آرزومندم انشا... سفر بي خطر باشه مواظب خودت باش سوغاتي هم يادت نره:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ سمیرا جووووون این محمد حسین نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: من اگه برم کی اینو تنبیه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فردا مسافرم نمیام دیگه تا 14:banel_smiley_4: عجيبه نمي دونم كجا رفته:viannen_38::JC_thinking: اشكال نداره اگه نبودي تنبيه اش مي مونه واسه 15 ام:girl_yes2: شانس داره خاله 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ سلااااااااااااااااااااااام چی برا خودتون میبرینو میدوزین؟؟؟!!! کی قراره منو تنبیه کنه؟ کی دلش میاد؟ هان؟ کار داشتم خب.......!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ فانوسی نگاه کن نیومدیااااااااااااااااااااااااااا آن هم هستی....!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ فانوسیه نامرد. اسندش من میرم خود کشی میکنم. 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ اووووخی الهی قربونت بره خاله ناراحت شدی عسیسم اگه ناراحت شدی بگو همیجا خودم توضیح میدم واست باور کن جدی میگم گلم خب کپی میکردی اینجا دیگه براش...!! ناراحت شد فانوسیه من. 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ سمیرای عزیز و همچنین محمد حسین عزیز سال خوبی رو براتون ارزو میکنم شاد باشین و از تعطیلات لذت ببرین بدرود تا 14 فروردین راحله جان عیدت مبارک خانومی ظالم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ :JC_thinking::JC_thinking::viannen_38::viannen_38::JC_thinking: خب این یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ سلااااااااااااااااااااااامچی برا خودتون میبرینو میدوزین؟؟؟!!! کی قراره منو تنبیه کنه؟ کی دلش میاد؟ هان؟ کار داشتم خب.......!!! محمد حسين نبايد تنبيه ات كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167::167: كجا بودي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ فانوسی نگاه کن نیومدیاااااااااااااااااااااااااااآن هم هستی....!! من آن نبودم به خداااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ فانوسیه نامرد.اسندش من میرم خود کشی میکنم. نه اين كارو نكن:ws44: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ خب این یعنی چی؟ اين رو كجا گذاشته بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking::JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ سلام علیک سلام محمد حسين نبايد تنبيه ات كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167::167:كجا بودي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (95): هرجا که بودم. اسن یعنی که چی؟؟؟!!! خب کار داشتم. من آن نبودم به خداااااااااااااااااااا بودی. چراغت روشن بود. 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ به خدا نبودم خب آخه تا وقتي كه چراغت خاموش مي شه چند مين طول مي كشه دعوا نكن من بايد تو رو تنبيه كنم تازه:viannen_38: خاله راحله هم مي خواست تنبيه ات كنه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده