مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ میگفتی یه شتری ، زرافه ای چیزی قربونی میکردم واست فانوس سید دارمت مگر دستم بهت نرسه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ :ws28::ws28: خدا نکشت مردم از خندهبچه ام هنوز زوده براش شوهر چی چی بید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: آره بابا زوده، هرچی دیرتر یکی رو اسیر کنه بهتره لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ میگفتی یه شتری ، زرافه ای چیزی قربونی میکردم واست فانوس سید دارمت مگر دستم بهت نرسه آره خدا رو شکر نمیرسه، وگرنه ما رو هم کنار شتر و زرافه قربونی میکردی 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ میگفتی یه شتری ، زرافه ای چیزی قربونی میکردم واست فانوس سید دارمت مگر دستم بهت نرسه اختیار داری داداش جون سیبیلات ما راضی به زحمت نبودیم این عکس چیه گذاشتی زهرم اب شد:sad0: خوبی؟اومدیم شیطونی کنیم کمی تا قسمتی دلمان بسی تنگ شده بود 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ آره بابا زوده، هرچی دیرتر یکی رو اسیر کنه بهتره میکشمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:gnugghender: آره خدا رو شکر نمیرسه، وگرنه ما رو هم کنار شتر و زرافه قربونی میکردی مهندس جان این محمد حسین رو به جای شتر و گوسفند قربونی کنیم نظرت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ مهندس جان این محمد حسین رو به جای شتر و گوسفند قربونی کنیم نظرت چیه؟ موافقم فقط یه لیوان اب بیار بخوره بنده خدا تشنه نمیره اختیار داری داداش جون سیبیلات ما راضی به زحمت نبودیماین عکس چیه گذاشتی زهرم اب شد:sad0: خوبی؟اومدیم شیطونی کنیم کمی تا قسمتی دلمان بسی تنگ شده بود کیف میکنی چه عکس جذاب و دلرباییه خوش اومدی دل ما هم برا شیرین زبانیهای شما 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ هه ! شما دوتا !؟ ریز میبینمتون! سید تو چرا ؟ درسته برا پاراالمپیک بعدی میخوایم آماده بشیم ولی نه دیگه در این حد 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ هه ! شما دوتا !؟ ریز میبینمتون! :icon_razz: سید تو چرا ؟ درسته برا پاراالمپیک بعدی میخوایم آماده بشیم ولی نه دیگه در این حد سید میگی چیکار کنم من قلبم با تو ولی ذهنم لامصب جای دیگست 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ ای بابا سید ما زیر خاک پاتیم. هرکار میخوای بکن. آقا ما بریم، بسی خرسند گشتیم. 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ ای بابا سید ما زیر خاک پاتیم. هرکار میخوای بکن. آقا ما بریم، بسی خرسند گشتیم. اقایی شوما هر وقت خواستی بیا پیش ما خوشحالمون میکنی دادا سالاری به مولی 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ اقایی شوما هر وقت خواستی بیا پیش ما خوشحالمون میکنی دادا سالاری به مولی میخوامت داداش. :x 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ چه همو تحویل میگرن بریم بابا خیلی خوش گذشت انشا ... بازم ببینمتون فعلا 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ چه همو تحویل میگرن بریم بابا خیلی خوش گذشت انشا ... بازم ببینمتون فعلا خیلی خوشحال شدم دیدمت فانوسی بازم بهمون سر بزن خاطرات قشنگی باهم داشتیم موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دیدیم جمع جمع شده، گفتیم ما هم بیایم سلامی کنیم و بریم 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دیدیم جمع جمع شده، گفتیم ما هم بیایم سلامی کنیم و بریم دیر اومدی خیلی دیره باز هم مثل پیام های بازرگانی اومدی و میخوای بری :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دیدیم جمع جمع شده، گفتیم ما هم بیایم سلامی کنیم و بریم خب سیلام کردی برو دیگه دفعه پیشم اومدی پول اون چای و قلیون و ندادی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ خب بکی به ما هم توضیح بده ... فانوس دریایی کیه؟ کدوم جزیره رفته بود؟ خب میخوایم بدونیم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دیر اومدی خیلی دیره باز هم مثل پیام های بازرگانی اومدی و میخوای بری :icon_razz: پیام بازرگانی چیه :vahidrk: خب سیلام کردی برو دیگه دفعه پیشم اومدی پول اون چای و قلیون و ندادی :vahidrk: قلیونو که من نکشیدم. چاییه هم سرد شده بود خب بکی به ما هم توضیح بده ...فانوس دریایی کیه؟ کدوم جزیره رفته بود؟ خب میخوایم بدونیم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکی از کاربرا و مدیرای خیلی قدیمی انجمنه. اولین مدیر تالار صنایع بودش. البته مدیر تالار مذهبی هم بود. اینجور که من گفتم خیلی قدیمی و اینا همه فکر میکنن برمیگرده به عصر ماموتا 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ سلام برو بچ چ چ چ چچ صنایع ع ع 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ سلام انگار جمع دوستان جمعه ماهم هستیم خوبید؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده