fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ :viannen_38::viannen_38::viannen_38: باشه خدا حافظ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ فانوسییییییییییییییییییییی آشتیییییییییی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ :JC_thinking::JC_thinking::viannen_38::viannen_38::JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ سلام سمیرای عزیزم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این پسر دوباره کجاست ؟؟؟؟؟؟ میبینم که باز پیچونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ سلام راحله جون نه بابا خوب نيستم سرما خوردم اساسي ديگه باهاش قهرم كاري هم باهاش دارم مي خواستم از دستش در پاتوق رو قفل كنم 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ اوووووووووووووخی عزیزم چنا سرما خوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تقصیر محمد حسین که وقتی میره و میاد درو نمیبنده تو سرما خوردی گلم ایشالا زودتر خوف شی عسییییسم حالا کوجاااااااااااااا رفته این پسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ آره همش تقصر اونه بزنش خاله راحله نمي دونم اول با من قهر كرئ بعد اومد منت كشي حالا هم رفته:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ اجازه میدی تنبیهش کنم سمیرا جوووون؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بذار بیاد تا خود سال تحویل ازش بیگاری میکشم پسر بد عجیج دل منو مریض کرده خودم تنبیهش میکنم گلم غصه نخوریا 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ دوست دارم خاله راحله:aghosh: يكم تنبيه ش كن آخه دلم واسش مي سوزه:girl_blush2::girl_blush2: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ منم دوووووست دارم عزیز دل خاله:4uboxsmiley: باشه فقط واسه خاطر تو یه کوشولو تنبیهش میکنم:167: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ مرسي خاله جونممممممممممممممممممممممم :shad::shad::shad::shad::shad: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ خاله مي شه يكم در مورد رشته ات واسه من بگي من زياد آشنايي با اين رشته ندارم:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ اره عزیز دل خاله میشه اما چون یکم زیاده اگه اشکالی نداره من واسه محمد حسین تو تالار مواد در تاپیک گفتگو بچه ها نوشتم اگه پیداش نکردی بهم بگو کامل میگم واست شرمنده گل خاله ناراحت نشی از من باشه:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ اووووخی الهی قربونت بره خاله ناراحت شدی عسیسم اگه ناراحت شدی بگو همیجا خودم توضیح میدم واست باور کن جدی میگم گلم 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ نه گلم راست مي گي بعد مي رم مي خوونم ناراحت چرا مگه كسي ازخاله اش ناراحت مي شه!!!!!!!!!!!:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ قربون مهربونیت عزیز دل خاله میسی که درک کردی اما اگه ابهام یا سوالی بود حتما بهم بگو که کامل بگم واست( هر چند نواقص زیاد دارم اما خوب از مدیر جوون کنم میگیرم) 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ سمیرا جووووون این محمد حسین نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: من اگه برم کی اینو تنبیه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فردا مسافرم نمیام دیگه تا 14:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ سمیرای عزیز و همچنین محمد حسین عزیز سال خوبی رو براتون ارزو میکنم شاد باشین و از تعطیلات لذت ببرین بدرود تا 14 فروردین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده