nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اممم بازم کردی گذاشت این پسرررررررررررررر وای از دست این روح ها! این کل کل هم مثل بقیه کل کل ها فقط باعث دلخوری میشه... همه رشته ها جای خودشون خوبن.اهم اهم پریساااااااا پس لریت چی شد؟دلمو خوش کرده بودمااااااابرو ازین روح بپرس چجوری میذاره! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ این کل کل بین رشته ها کی قراره تموم شه؟ الان آهنگ گذاشتی تو؟ پس چرا چیزی نمشنوم من خودمو آماده کرده بودم کردی برقصما!قر گیر کرد توی کمرم:icon_razz: ا اره مگه نمیشنوی اهنگ روووووووووووووووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ اممم بازم کردی گذاشت این پسرررررررررررررروای از دست این روح ها! این کل کل هم مثل بقیه کل کل ها فقط باعث دلخوری میشه... همه رشته ها جای خودشون خوبن.اهم اهم پریساااااااا پس لریت چی شد؟دلمو خوش کرده بودمااااااابرو ازین روح بپرس چجوری میذاره! خوب اهنگ فلش لری بدید بزارم براتون اصلا کل انجمن رو پر میکنم از لری شما لری بدید اگر هم ندارید یه برنامه mp3 to swf دان کنید اهنگ لری به swf تبدیل کنید یه اپلود سنتر اپلودش کنید بدید بزارم براتون 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ خوب اهنگ فلش لری بدید بزارم براتون اصلا کل انجمن رو پر میکنم از لری شما لری بدید اگر هم ندارید یه برنامه mp3 to swf دان کنید اهنگ لری به swf تبدیل کنید یه اپلود سنتر اپلودش کنید بدید بزارم براتون آه ببین ماشالله یه سوته راه نشون داد! عزیزم برو اینارو به پریسا جون بگوووو... یه آهنگ لری ناز داره هاااااااا تازه به درد پسرا بیشتر میخوره 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ اممم بازم کردی گذاشت این پسرررررررررررررروای از دست این روح ها! این کل کل هم مثل بقیه کل کل ها فقط باعث دلخوری میشه... همه رشته ها جای خودشون خوبن.اهم اهم پریساااااااا پس لریت چی شد؟دلمو خوش کرده بودمااااااابرو ازین روح بپرس چجوری میذاره! ناازی نمیشه سه روزه دارم میتلاشم نمیشه ااره مگه نمیشنوی اهنگ روووووووووووووووووووووووووووووووووو چرا الان میشنوم خوب اهنگ فلش لری بدید بزارم براتون اصلا کل انجمن رو پر میکنم از لری شما لری بدید اگر هم ندارید یه برنامه mp3 to swf دان کنید اهنگ لری به swf تبدیل کنید یه اپلود سنتر اپلودش کنید بدید بزارم براتون خسته نباشی شما اینا رو خودم بلدم میذارم توی انجمن نمیخونه فلششو میذارم توی پروفت تو بذارش اینجا فقط بعدش حالشو ببررررررررر 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ناازینمیشه سه روزه دارم میتلاشم نمیشه چرا الان میشنوم خسته نباشی شما اینا رو خودم بلدم میذارم توی انجمن نمیخونه فلششو میذارم توی پروفت تو بذارش اینجا فقط بعدش حالشو ببررررررررر چرا نمی خونه خوب یه جا دیگه اپ کن 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ببینیدددددددد من توی این دنیا یه چیز ازتون خواستماااااااااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ببینیدددددددد من توی این دنیا یه چیز ازتون خواستماااااااااا خوب برو پروف من اول لینکی که به من داده روش کلیک کن اهنگ رو گوش کن لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ خوب برو پروف من اول لینکی که به من داده روش کلیک کن اهنگ رو گوش کن خسته نباشی شما 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ببینیدددددددد من توی این دنیا یه چیز ازتون خواستماااااااااا تقدیم با عشق[FLASH=width=3height=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی پریسا جونممممممم دستت درد نکنه خیلی جالبه با اینکه همه کلماتشو نمیفهمم چون بعضیاش لکی هستن اما موسیقیش روحم رو شاد میکنه:hapydancsmil: مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ خسته نباشی شما خواهش میکنمخ س ته که هستم اما چیکار کنم من متعلق به انجمنم 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ خواهش میکنمخس ته که هستم اما چیکار کنم من متعلق به انجمنم نه دیگه جدی جدی خسته نباشید اون پستتو پاک کن ببینم آهنگ لری گذاشته بودم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ نه دیگه جدی جدی خسته نباشید اون پستتو پاک کن ببینم آهنگ لری گذاشته بودم کووووووووو چرا من نمیشنومممممم 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ کووووووووو چرا من نمیشنومممممم زدی منهدمش کردی بعد سه روز تلاش شبانه روزی یه آهنگ گذاشته بودم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ زدی منهدمش کردیبعد سه روز تلاش شبانه روزی یه آهنگ گذاشته بودم من نبودم دستم بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده