pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ کدوم شادی رو متنش رو که دیدی با اون بخون عادی بشه 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ خب مدیرای محترم .. حالآ که من با شما شدم .. یه امتیازی چیزی بدید به ما میشه من بشم مدیر روابط خصوصی این تالار؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ خب مدیرای محترم .. حاله که من با شما شدم .. یه امتیازی چیزی بدید به ما میشه من بشم مدیر روابط خصوصی این تالار؟ بوی کباب به دماغت خورده نخخیر عزیزم از این خبرا نیست اینجا....................... :167: :167: :167: الان شوما از اینجا رونده واز اونجا مونده شدی :167: 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بوی کباب به دماغت خورده نخخیر عزیزم از این خبرا نیست اینجا....................... :167: :167: :167: الان شوما از اینجا رونده واز اونجا مونده شدی :167: بله پسر جان . مملکته ما پارتی بازیه .. این ضوابط نیست که کار میکنه . روابطه معلوم نیست پست پرده چه اتفاقاتی افتاد که همه چی به ضرر من برگشت من نمیدونم کی از مکانیکا راحت میشیم هر جا میریم هستنبرو تالار خودت بچه جان من فقط مکانیک نیستم . من مکانیکم من برقم من نفتم ... گاهی اینجام گاهی اونجا من همه جام . صبر کنید آبجیم که بازیگرم کرد میفهمی تالار خودتون یعنی چیی 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بازیگرم شی ما که تلویزیون ایران نمیبینیم سینما هم نمیری دیگه؟! فقط بابات این وسط دلش خونه که یک سوم حقوقش بابت سینما رفتن جناب عالی صرف میشه 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بابای من؟ نه نمیرم میدونم . میدونه . میدونن این مدیر تالارتون خیلی آدم با شخصیتیه ها . همش از نوشته های من تشکر میکنه این شعر هم تقدیم به مدیر بزرگ تالار صنایع الا ای نازفر به به چه خوبی به خوبی همه جا را تو سروری به این جوجوی همکار نده میدان که فردا روز رفتن باشد و او را سروری خوب بید 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ تفرقه ننداز nazfar این مدیر روایط عمومی تون خیلی روابط عمومیش پایینه . همش شکلکش اینطوریه چرا اینو مدیر کردید؟ باند بازی بوده ؟ یا تشویقیه؟ 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ روزی زنی طوطی سخنگویی خرید٬ طوطی را به خانه برد ولی طوطی حرف نمیزد به مغازه برگشت و به فروشنده گفت ولی این طوطی که حرف نمیزند فروشنده: برایش آینه در قفس گذاشته ای؟ زن: نه فروشنده:خوب برای همین است که حرف نمی زند زن یک آینه خرید و با خود برد روز بعد برگشت و گفت ولی بازهم طوطی حرف نزد فروشنده: برایش نردبان گذاشته ای؟ زن: نه فروشنده: برای همین است که حرف نمی زند.. زن یک نردبان خرید رفت - -…. روز بعد بازهم زن برگشت و گفت:طوطی مرد فروشنده: باز هم هیچ حرفی نزد زن: چرا قبل از مردنش یک جمله گفت و مرد او گفت: در مغازه ای که از آن آینه و نردبان خریدی ارزن نمی فروختند 11 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ روزی زنی طوطی سخنگویی خرید٬ طوطی را به خانه برد ولی طوطی حرف نمیزد به مغازه برگشت و به فروشنده گفت ولی این طوطی که حرف نمیزند فروشنده: برایش آینه در قفس گذاشته ای؟ زن: نه فروشنده:خوب برای همین است که حرف نمی زند زن یک آینه خرید و با خود برد روز بعد برگشت و گفت ولی بازهم طوطی حرف نزد فروشنده: برایش نردبان گذاشته ای؟ زن: نه فروشنده: برای همین است که حرف نمی زند.. زن یک نردبان خرید رفت - -…. روز بعد بازهم زن برگشت و گفت:طوطی مرد فروشنده: باز هم هیچ حرفی نزد زن: چرا قبل از مردنش یک جمله گفت و مرد او گفت: در مغازه ای که از آن آینه و نردبان خریدی ارزن نمی فروختند 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها شما هم قلب درد دارید؟ دکتر میگه همسنات همه دارن دوره ای؟ من داشتم تموم کردم:4chsmu1: ولی اگه میخوای یکم نگه داشتم بهت قرض بدم 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها شما هم قلب درد دارید؟ دکتر میگه همسنات همه دارن دوره ای؟ قلب درد تو سن های پایین مثل تو به خاطر عدم تحرکه .. خون خوب پمپاژ نمیشه به قلب فشار میاد ... برو بیرون یکم قدم بزن هی یه بهونه بیار که وضعیتت اسفناکه! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بله پسر جان . مملکته ما پارتی بازیه .. این ضوابط نیست که کار میکنه . روابطهمعلوم نیست پست پرده چه اتفاقاتی افتاد که همه چی به ضرر من برگشت من فقط مکانیک نیستم . من مکانیکم من برقم من نفتم ... گاهی اینجام گاهی اونجا من همه جام . صبر کنید آبجیم که بازیگرم کرد میفهمی تالار خودتون یعنی چیی خوب قرار نیست از همه چیز سر در بیاری :icon_pf (34): اتفاقات پشت پرده زیدی افتاده کدوم رو می خوای 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ چیش رو نفهمیدی؟؟؟ منظور از این حکایت این بود که طوطی غذا نداشت اون وقت اون خریدارش رفته بود واسش سایر نیازهای بعدیش رو فراهم کرد...!!! طبق هرم مازلو، برای اینکه انسان به بالای هرم برسه باید اول نیازهای ابتداییش رو که بیشتر معیشیتیه فراهم شه بعد سایر نیازهاش هرم مازلو یه محشره واقعاً بهش بیشتر دقت کنی هر روزه توی زندگی بهش برمیخوری به اینکه خیلی از آدم ها میخوان به بالای هرم برن اما هنوز توی سطح 1 موندن 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ چیش رو نفهمیدی؟؟؟ منظور از این حکایت این بود که طوطی غذا نداشت اون وقت اون خریدارش رفته بود واسش سایر نیازهای بعدیش رو فراهم کرد...!!! طبق هرم مازلو، برای اینکه انسان به بالای هرم برسه باید اول نیازهای ابتداییش رو که بیشتر معیشیتیه فراهم شه بعد سایر نیازهاش هرم مازلو یه محشره واقعاً بهش بیشتر دقت کنی هر روزه توی زندگی بهش برمیخوری به اینکه خیلی از آدم ها میخوان به بالای هرم برن اما هنوز توی سطح 1 موندن یه کلمه هم نفهمیدم نه از ادبیات خوشم میاد نه فلسفه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اما این نه ادبیات هستش نه فلسفه این جامعه ماست 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اما این نه ادبیات هستش نه فلسفه این جامعه ماست جامعه خوردنیه :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ چیش رو نفهمیدی؟؟؟ منظور از این حکایت این بود که طوطی غذا نداشت اون وقت اون خریدارش رفته بود واسش سایر نیازهای بعدیش رو فراهم کرد...!!! طبق هرم مازلو، برای اینکه انسان به بالای هرم برسه باید اول نیازهای ابتداییش رو که بیشتر معیشیتیه فراهم شه بعد سایر نیازهاش هرم مازلو یه محشره واقعاً بهش بیشتر دقت کنی هر روزه توی زندگی بهش برمیخوری به اینکه خیلی از آدم ها میخوان به بالای هرم برن اما هنوز توی سطح 1 موندن نه متوجه شدم ولی یکم شوکه شدم جالب بودن مدیر با بصیرت و فرزانه این روزا کم پیدا میشه:aghosh: به افتخار نازی :dancegirl2: یه کلمه هم نفهمیدم نه از ادبیات خوشم میاد نه فلسفه :icon_pf (34): خب اگر متوجه میشدی جای تعجب داشت اما این نه ادبیات هستش نه فلسفه این جامعه ماست نگو این حرفها واسه امید ثقیله الان قیافش شبیه یه علامت سوال بزرگ شده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده