p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ کجای کاری اشپزی می کنن توپ اون ها رو بگیری نه نیازی به گوشت داری تا اخر عمر نه نمک نه فلفل اره بری یه صنایع بگیری نورافکن روشن میشه مزاحت هم قشنگه پس چرا رشته ی آشپزی یا همون صنایع رو از ریاضی فیزیک میرن؟! مگه نباید از هنرستان برن؟ بازم ببخشید ... یکم جنبه داشته باشید ... اینا همش شوخیه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ پس چرا رشته ی آشپزی یا همون صنایع رو از ریاضی فیزیک میرن؟! مگه نباید از هنرستان برن؟ بازم ببخشید ... یکم جنبه داشته باشید ... اینا همش شوخیه نه عزیزم همه کاربرا می دونن این ها سوال های علمی هستن کسی ناراحت نمیشه خوب چون تا دوران دانشگاه هنوز کشف نشدن وقتی میان صنایع می خونن یه هو مثل نفت کشف میشن و می فهمن چقدر ارزشمند هستن 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ نه عزیزم همه کاربرا می دونن این ها سوال های علمی هستن کسی ناراحت نمیشه خوب چون تا دوران دانشگاه هنوز کشف نشدن وقتی میان صنایع می خونن یه هو مثل نفت کشف میشن و می فهمن چقدر ارزشمند هستن آهان یعنی صنایع همچین انعطاف پذیری رو به دانشجو میده که از حال و هوای ریاضی به آشپزی در میاد؟:JC_thinking: به خدا اگه من میخواستم کار به اینجا برسه .... هدف من یه پست شیطنت آمیز بود و بس... من اغفال شدم...:w74: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ آهان یعنی صنایع همچین انعطاف پذیری رو به دانشجو میده که از حال و هوای ریاضی به آشپزی در میاد؟:JC_thinking: به خدا اگه من میخواستم کار به اینجا برسه .... هدف من یه پست شیطنت آمیز بود و بس... من اغفال شدم...:w74: نخیر گوشتشون رو خوش میزه میکنه برا خوردن خوب میشن :icon_pf (34): الان از شهر ساز ها گوشت ابگوشتی درست میکنه :icon_pf (34): اما صنایع باب کباب میشه گوشتشون الان مگه کار به کجا رسیده :w00: 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من از همین تریبون وظیفه ی خود می دونم از همه مهندسان پویا و معلمان دلسوز جامعه که وجودشان تصلی بخش علم روز مهندسی هست، یعنی مهندسین قابل و حاذق صنایع، مراتب عذر خواهی خود نسبت به بیانات اخیرم را اعلام بدارم و از حضور گرانقدرشان طلب دوستی و ملاطفت مسالت میکنم. والسلام و علیکم من برم تو کارای اداری و دولتی جای بسی پیشرفت دارما 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ حقتهبدم میاد یکی سرعتش زیاد باشه خوب چی کار کنم :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): جانم؟؟؟واسه همتون دارماااااا مثلا می خوای چی کار کنی :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: من از همین تریبون وظیفه ی خود می دونم از همه مهندسان پویا و معلمان دلسوز جامعه که وجودشان تصلی بخش علم روز مهندسی هست، یعنی مهندسین قابل و حاذق صنایع، مراتب عذر خواهی خود نسبت به بیانات اخیرم را اعلام بدارم و از حضور گرانقدرشان طلب دوستی و ملاطفت مسالت میکنم. والسلام و علیکم من برم تو کارای اداری و دولتی جای بسی پیشرفت دارما من هم از همین جا اعلام می کنم شوما رسما ترسیدید و فرار کنید برید تالارتون تا از شوما یه ابگوشت درست نکردم :w00: 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من هم از همین جا اعلام می کنم شوما رسما ترسیدید و فرار کنید برید تالارتون تا از شوما یه ابگوشت درست نکردم :w00: ببین من هر کاری تونستم کردم . اما راستش اینجا به مدیر روابط عمومی داره که دو روی سکه داره .. اون روی سکه ش یکم خشانت داره .. من مجبور بودم . مجبور.... میفهمییییییییییییی:w821: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ببین من هر کاری تونستم کردم . اما راستش اینجا به مدیر روابط عمومی داره که دو روی سکه داره .. اون روی سکه ش یکم خشانت داره .. من مجبور بودم . مجبور.... میفهمییییییییییییی:w821: تنرسید نلرزید ما همه با هم هستیم اگه تو کنار من باشی سکه یه رو بیشتر نداره مثل گل که پشت و رو نداره مجبوریت هم بر طرف میشه :w00: 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ تنرسید نلرزید ما همه با هم هستیم اگه تو کنار من باشی سکه یه رو بیشتر نداره مثل گل که پشت و رو نداره مجبوریت هم بر طرف میشه :w00: ببین این که من میبینم اون روی سکه ش ناجوره ها ... از ما گفتن بود ...ما به گروه مقابل پیوستیم ... ایشالا که موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ببین این که من میبینم اون روی سکه ش ناجوره ها ... از ما گفتن بود ...ما به گروه مقابل پیوستیم ... ایشالا که موفق باشی ادم فروش دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم من می دونم تو رو همون سکه اجیر کرده بود تا بیای تو گروه ما جاسوسی اما اون سکه فقط و فقط یک رو بیشتر نداره نترس ازش میگم که من هستم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) pesare irani, nazfar, p mehdi q ملوانان خلبانان :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من از همین تریبون وظیفه ی خود می دونم از همه مهندسان پویا و معلمان دلسوز جامعه که وجودشان تصلی بخش علم روز مهندسی هست، یعنی مهندسین قابل و حاذق صنایع، مراتب عذر خواهی خود نسبت به بیانات اخیرم را اعلام بدارم و از حضور گرانقدرشان طلب دوستی و ملاطفت مسالت میکنم. والسلام و علیکم من برم تو کارای اداری و دولتی جای بسی پیشرفت دارما پذیرفته می شود:persiana__hahaha: خوب چی کار کنم :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): مثلا می خوای چی کار کنی :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: من هم از همین جا اعلام می کنم شوما رسما ترسیدید و فرار کنید برید تالارتون تا از شوما یه ابگوشت درست نکردم :w00: به وقتشششششش می بینی:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ به وقتشششششش می بینی:persiana__hahaha: من نبودم دستم بود تقصیر بغلیم بود 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من نبودم دستم بود تقصیر بغلیم بود ای آدم فروشششششششش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ای آدم فروشششششششش خوب نگفتم بغلیم کیه که تونستی گیرش بیاری اون حرفه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ حالا من اهل معامله ام هستم پیشنهاد خوبی باشه امکان داره ...................... 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ پیسر جان اذیت کنی میگم میلاد و مینا بیان دهفات کنناا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ اروم برو واقعا فحش ملتو میخری واسه خودت بابا کنترل نا محسوس گفتگو ازاد گرفت گواهی نامه ام رو باطل کرده 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ پیسر جان اذیت کنی میگم میلاد و مینا بیان دهفات کنناا گناه دارم من روح ام حساس ام پوستم خراب میشه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده