مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئن باش خودم وخودت فقز مطلعیم کسی هم تو تاپیک رفت و اومد نمیکنه همه خوابن بوگو دوماد چوچولو باشه با یه نگاه عاشقش شدم دلمو برد نامرد خیلی نازه فقط باید ببینیش نمیدونم چه جوری بهش بگم دوسش دارم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه با یه نگاه عاشقش شدمدلمو برد نامرد خیلی نازه فقط باید ببینیش نمیدونم چه جوری بهش بگم دوسش دارم وای وای وای عجب داغون عاشوخ شدی بیارش نمایشگاه ببینیمش ، آشنا شیم دوماد کوشول من دیجه برم لالا خوابُم میاد بسی بسیار شاد گشتیم از دوماد شدن شما شبت و شبش خوش 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای وای وای عجب داغون عاشوخ شدی بیارش نمایشگاه ببینیمش ، آشنا شیم دوماد کوشول من دیجه برم لالا خوابُم میاد بسی بسیار شاد گشتیم از دوماد شدن شما شبت و شبش خوش:4chsmu1: اره دیگه حالا یادم بنداز بقیشو فردا برات بگم شبت رویایی یوحی:w139: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیا مدیرامونم دارن زن میگرن از دست رفتننننننننن 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها میاین یک کم این تاپیک رو هدفمند کنیم؟ دوست دارین هر کدوم بگین( همه بچه هایی که میان اینجا اعم از مهمونامون) تغییر رو توی زندگیتون چجوری مدیریت کردین؟ اصلاً کی حس کردین که باید چیزی رو توی خودتون و زندگیتون تغییر بدین؟ 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من وقتی حس میکنم زیادی یک کار برام تکراری شده و از اون به جایی نمیرسم سعی میکنم اون عادت یا راه رو تغییر بدم 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من وقتی حس میکنم زیادی یک کار برام تکراری شده و از اون به جایی نمیرسم سعی میکنم اون عادت یا راه رو تغییر بدم مرسی از نظرت خوب یعنی هر وقت چیزی برات تکراریه فقط به فکر تغییری؟ هرگز بدون وجود تکرار توی زندگیت چیزی رو تغییر ندادی؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها میاین یک کم این تاپیک رو هدفمند کنیم؟ دوست دارین هر کدوم بگین( همه بچه هایی که میان اینجا اعم از مهمونامون) تغییر رو توی زندگیتون چجوری مدیریت کردین؟ اصلاً کی حس کردین که باید چیزی رو توی خودتون و زندگیتون تغییر بدین؟ با سیلااااااااام با تشکر از نازی عزیز سواله خیلی خوبیه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررررر 23:23 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازم هی روزگار؟؟؟ میلادددددد بیا جواب بده ببینم 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میرم لالا انگار علاقه ای به بحث وجود نداره شب خوش 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میرم لالاانگار علاقه ای به بحث وجود نداره شب خوش اوا من تازه اومدم خو مدیر جوننننن نلو دیجه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازم هی روزگار؟؟؟ میلادددددد بیا جواب بده ببینم امدم جانم به قربانت:w139: خب میشه سوال رو یه بار دیگه تکرار بفرمایین لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیخیال بحث! بمیرم الهی مدیمون نا امید شد سلام بر بروبچ. سیلااااااااااااااااام خوبی تو ؟ کجا بودی؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلااااااااااااااااام خوبی تو ؟ کجا بودی؟ میسی خونمون 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میسیخونمون خب چه خبرا؟ خوش میگذره؟ اینجا بهت بد نمیگذره که چیزی احتیاج داری بوگو برات بیارم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میسیخونمون خب چه خبرا؟خوش میگذره؟ اینجا بهت بد نمیگذره که چیزی احتیاج داری بوگو برات بیارم خبر سلامتی خدارو شکر چرا یکم اینجا خشکه بچه ها رو بیار راستی این چه اوتاری داری تو چه خبر؟خانم بچه ها خوبن؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خبر سلامتیخدارو شکر چرا یکم اینجا خشکه بچه ها رو بیار راستی این چه اوتاری داری تو چه خبر؟خانم بچه ها خوبن؟ نه باب الن خستن بچه ها رفتن لالا ساعتای شلوغش بیای جا واسه سوزن انداختن نیست میدونم اینقدر قشنگه چشتو گرفته قابل نداره برا تو سیلامتی بچه ها خوبن ولی از خانوم خبر ندارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده