Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ااااااااااا من الان میشم مهمون وسایل پذیراییتون کو پس؟ بلی شوما مهمونی الان شما اول شیرینیتون کو اومدی اینجا؟ 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستی من صاب خونه ام مهمون نیستم که من روح انجمن هستم شما ها به زور اومدید انجمن رو صاحب شدید پاتوق ما روح ها رو خراب کردید چرا حرف درمیاری برا خودت؟ روح انجمن منم شک نکن 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بلی شوما مهمونی الان شما اول شیرینیتون کو اومدی اینجا؟ ما از این رسما نداریم میریم مهمونی شیرینی ببریم ... ما فقط گل می بریم که اونم خودمونیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا حرف درمیاری برا خودت؟روح انجمن منم شک نکن تو صدای روحی اما من خودم روحم میگی نه برو تالار بپرس بگو روح سرگردان کیه اگه همه نگفتن المین امید گوگوش 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما از این رسما نداریم میریم مهمونی شیرینی ببریم ... ما فقط گل می بریم که اونم خودمونیم واه چه رسمییییییییییییییییییی ما هم در قبال گل پذیرایی نمیکنیم تو صدای روحی اما من خودم روحم میگی نه برو تالار بپرس بگو روح سرگردان کیه اگه همه نگفتن المین امید گوگوش گوگوشگوگوش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: وای خدا :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: وای خدا :banel_smiley_52: شی شدی؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی چی روح انجمن رو ترشونید شوما هااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جونم من بهتون میگم بودجه نداریم حالا هی برین مهمون بیارینننننننننننن واسه شام و نهار چیکار کنم؟ ای خداااااااااااا:167: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سیلاااااااااااام من میخوام یه تصمیم جدی بگیرم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی چی روح انجمن رو ترشونید شوما هااااااااااااااااااااااااا شه ترسووووووووووووو روح باشی و اینقذ ترسو باشی گوگوشگوگوش جونم من بهتون میگم بودجه نداریم حالا هی برین مهمون بیاریننننننننننننواسه شام و نهار چیکار کنم؟ ای خداااااااااااا:167: :aghosh: خودشون شام ناهار میارن ما هم بهشون شام ناهار میدیم نیارن نمیدیم سیاست داریم مودور ژوون 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سیلااااااااااااممن میخوام یه تصمیم جدی بگیرم چه تصمیمی؟؟؟ میخوای اُزدُباج کنی؟؟؟؟ لی لی لی لی لی بشمون داره دوماد میشه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه تصمیمی؟؟؟ میخوای اُزدُباج کنی؟؟؟؟ لی لی لی لی لی بشمون داره دوماد میشه :icon_redface: اوا هنوز کار به اونجاها نکشیده هنوز صحبتای اولیست 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_redface:اوا هنوز کار به اونجاها نکشیده هنوز صحبتای اولیست جون من؟؟؟؟ یهنی درست حدس زدم؟؟؟؟ ایولللللللللللللللللللل مبالکههههههههههههه خوب تهریف کن ببینم 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جون من؟؟؟؟یهنی درست حدس زدم؟؟؟؟ ایولللللللللللللللللللل مبالکههههههههههههه خوب تهریف کن ببینم خیله خب هلم نکن از کجا شروع کنم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیله خب هلم نکناز کجا شروع کنم ای جانمممممممم عاشوخ شدی؟! از اول بوگو اوله اول کیه؟از کی شروع شد؟ وای پسرمون داره دوماد میشه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای جانمممممممم عاشوخ شدی؟! از اول بوگو اوله اول کیه؟از کی شروع شد؟ وای پسرمون داره دوماد میشه از یه روزه بارونی من بودم و جادهای سرگردونی ببین چه طور بگم اخه روم نمیشه بین خودمون بمونه ها 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از یه روزه بارونیمن بودم و جادهای سرگردونی ببین چه طور بگم اخه روم نمیشه بین خودمون بمونه ها مطمئن باش خودم وخودت فقز مطلعیم کسی هم تو تاپیک رفت و اومد نمیکنه همه خوابن بوگو دوماد چوچولو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده