fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ اومدم. ولی میرم. باید Power Point درست کنم....!!چه خبر؟ هنوز نيامده حرف از رفتن نزن سلامتي تو چه خبرا؟:ws2: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ سلامتی....!! اینجا حسابی پاتوق شده براموناااا!!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ سلامتی....!!اینجا حسابی پاتوق شده براموناااا!!![/quote آره وافعا عادت كرديم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ چیکارا میکنی؟؟!!! امیر رضا کیه؟ هم دانشگاهیت بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سمیرا کجایی؟؟؟!! نیستی؟؟! میگی نرو بعدش خودت میری!!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سلام صبح همه بچه ها بخیر...!!:icon_pf (44): من چرا اینجا پست میذارم؟؟؟!!! نمیدونم..!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سمیرا کجایی؟؟؟!! نیستی؟؟!میگی نرو بعدش خودت میری!!! سلام ببخشي ديشب همش ارور مي داد تا مي خواستم پست بزارم صفحه ام قفل مي شد ببخشيييييييييييييييييييييييييييييي:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ چیکارا میکنی؟؟!!!امیر رضا کیه؟ هم دانشگاهیت بوده؟ نه امير رضا از دوستاي نتيمه از بچه هاي فرهيختگان:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سلام صبح همه بچه ها بخیر...!!:icon_pf (44):من چرا اینجا پست میذارم؟؟؟!!! نمیدونم..!! سلام محمد حسين ظهرت بخير خوبي؟خب كار خوبي مي كني مي اي اينجا:a030: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سلام ببخشيديشب همش ارور مي داد تا مي خواستم پست بزارم صفحه ام قفل مي شد ببخشيييييييييييييييييييييييييييييي:icon_pf (34)::icon_pf (34): دیگه دیگه....!!! میزدی تو سر کامپیوترت درست میشد...!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سلام محمد حسينظهرت بخير خوبي؟خب كار خوبي مي كني مي اي اينجا:a030: سلام چاوم روشن...!! خوشی شکر؟ کر خاصکان چونن؟ چیه اکی؟ منم خوبم...!!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ نه امير رضا از دوستاي نتيمهاز بچه هاي فرهيختگان:4chsmu1: که اینطور...!! امیدوارم هرجا هست سربلند باشه. 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ دیگه دیگه....!!!میزدی تو سر کامپیوترت درست میشد...!! راستش دو شب بود نخوابيده بودم خيلي خسته بودم ظهرشم با بچه ها رفته بوديم بيرون خيلي خسته بودم اينم گير كرده بود منم گفتم اكي پس باي باي:ws3: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ که اینطور...!!امیدوارم هرجا هست سربلند باشه. بله بله بهش مي گم بياد تا تو جشنش شركت كنه يك ساله كه تو فرهيختگان دوستيم دايي بچه هامه 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سلامچاوم روشن...!! خوشی شکر؟ کر خاصکان چونن؟ چیه اکی؟ منم خوبم...!!:4chsmu1: :ws28: تو كردي از كجا بلدي؟ چوو دلت روشن گشت خوبن سلامت بويد خوود چوني؟:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ چونم...! من برم بر میگردم یکی دو سه چهار ساعت دیگه...!! فعلا تا بعد و بعدا....:icon_pf (44): (تو الان باید بگی: بخیر بی:ws2:) 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ چونم...!من برم بر میگردم یکی دو سه چهار ساعت دیگه...!! فعلا تا بعد و بعدا....:icon_pf (44): (تو الان باید بگی: بخیر بی:ws2:) نه بايد بگم بچو وسلامت خدا نگهدارت بوود 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ بزن به افتخار هر چی مهندس صنایع هست:TAEL_SmileyCente: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ سلام سلام...!! شبتون بخیر...!! سمیرا من کردی کردستان رو بلدم. تو کرمانشاهی میگی. 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ سلام سلام...!!شبتون بخیر...!! سمیرا من کردی کردستان رو بلدم. تو کرمانشاهی میگی. سلام كجا بودي؟دير اومدي ديشب خيلي منتظرتموندم اما نيامدي آره راست مي گي آخه من كردي كردستان رو بلد نيستم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده