Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ fanous گفته است: نوش جان عزيزمبچه ها من برم كم كم تا بعد برو عسلی بای بای:girlhi: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ yuhana گفته است: :ws3: جدی ترم 4 بیدی؟؟؟؟؟ یهنی همسن منی؟!:jc_thinking: آره...!! یعنی انقد بزرگ میزنم...؟؟!! من فکر میکردم تو ترم دو هستی!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ fanous گفته است: آخ 4 ترم ديگه ات مودنه پسالهي... خوب ببين چطوري بگم تا متوجه شي :ws38: مثلا فكر كن سلامشون مي كردي يا جواب سلامشون رو مي دادي فكر مي كردن بهشون علاقه مندي:ws28::ws28::ws28::ws28: آره زندگي همينه متاسفانه....:icon_pf (34): آهان!!! این 4 ترم هم مثل باد میگذره... عجب ندیده هایی بودن بابا!!! دلم برات میسوزه..!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ fanous گفته است: نوش جان عزيزمبچه ها من برم كم كم تا بعد رفتی بخوابی...!! خوابالو...!!:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ EmperorMHSN گفته است: آره...!! یعنی انقد بزرگ میزنم...؟؟!!من فکر میکردم تو ترم دو هستی!!! به نظر من بزرگتر میزدی!ولی دیگه نمیزنی! اونوقت یهنی من انقد کوچک میزدم ولی دیگه نمیزنم!؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ همین مهمه دیگه.....!! کجا میخونی؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ یعنی کدوم دانشگاه میخونی؟ من هنر تهران میخونم... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ منم صنایع یه خراب شده میخونم دیگه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ فهمیدم کجا رو میگی... بچه های انجمن اکثرا اونجا میخونن...!!! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ EmperorMHSN گفته است: فهمیدم کجا رو میگی...بچه های انجمن اکثرا اونجا میخونن...!!! من منظورم از خراب شده شهری بود که توش دارم درس میخونم:shame: وگرنه دانشگاه که موردی نداره!آزاد و پیام نور و سراسری همشون یه چیزی درس میدن دیگه! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ آخی....!! شهر به این خوبی!!! ما میایم آبادش میکنیم... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ آره...!! خبر شیطنت هات میرسه به ما 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ EmperorMHSN گفته است: آره...!! خبر شیطنت هات میرسه به ما کی من؟؟؟منو شیطونی؟؟؟؟اصلا به من میاد توروخدا؟؟؟؟:there: من به این ساکتی! ولی هیچکی نمدونه من کجا هستمااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ بماند. منم برم یه چرتکی بزنم....:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ EmperorMHSN گفته است: بماند. منم برم یه چرتکی بزنم....:icon_pf (44): ماند!!!! برو برو بخواب! بای بای:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ من برگشتم.........!! :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۸ اومدم. ولی میرم. باید Power Point درست کنم....!! چه خبر؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده