CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ بنام یزدان پاک اطلاعیه بدینوسیله به اطلاع میرسد,گروه منحل شده خلافکاران خفن با شعار نابودی همه جا و همه کس مجددا فعال شده و آماده است تا در راستای نیل به اهداف والای خود هر مانعی را از سر راه بردارد ... باشد که رستگار شویم ! کلیه عزیزانی که تمایل به پیوستن به این گروه معظم را دارند مراتب را طی یک پـ . خ به اطلاع اینجانب برسانند ضمنا به اطلاع میرسد که تیم فرماندهی گروه شامل CodePlus - mahrokh666 -arpak .. معروف به سه گرگ .. پیشتر انتخاب شده اند خلافمیر کبیر 10 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ دمت گرم خلافی ... اسپم رو عشقه 7 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ دمت گرم خلافی ... اسپم رو عشقه هرجا خواهرم باشه منم هستم 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ واویلا لیلی دوست دارم خیلی 8 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ از اونجاییکه دوستان دیکتاتورمون بسرعت این تاپیکو نابود میکنن . خودتون بصورت داهان به داهان اطلاع رسانی کنین .. 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ما نیز اعلام آمادگی مینماییم ! 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ نکته جالب این هست که ما جنبه اجازه دادن مدیران برای زدن یک تاپیک اسپمی را نداریم.مثلا مدیران اجازه تاپیک (کمپین طرفداران گذاشتن عکس خودمون تو آواتار )را دادند.همینطوری بیخیال بشند .همین امروز 100 تا از این تاپیک های اسپم زده میشه. 10 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ نکته جالب این هست که ما جنبه اجازه دادن مدیران برای زدن یک تاپیک اسپمی را نداریم.مثلا مدیران اجازه تاپیک (کمپین طرفداران گذاشتن عکس خودمون تو آواتار )را دادند.همینطوری بیخیال بشند .همین امروز 100 تا از این تاپیک های اسپم زده میشه. حرف حساب... متاسفانه به سرعت این بخش به هم میریزه... 10 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک اسپم مُد شده؟ پ ن پ تاپیک علمی مد شده ؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ پ ن پ تاپیک علمی مد شده ؟؟؟؟؟؟ چه با افتخارم می گه 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ حمیــــــد از تو بعید بود ولی یه فکری واست بکنم داری نابود میشی پسر انجمن اسمش اولا خیلی قشنگ بود انجمن علمی پژوهشی نواندیشان دیگه سعی میکنم تالار آزاد نیام چون واقعا تو این شرایط خودش یه بحث خوبه که با این همه بلایی که داره سرمون میاد ما دلمون رو باید به چه چیزایی خوش کنیم 12 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ حمیــــــد از تو بعید بود ولی یه فکری واست بکنم داری نابود میشی پسر انجمن اسمش اولا خیلی قشنگ بود انجمن علمی پژوهشی نواندیشاندیگه سعی میکنم تالار آزاد نیام چون واقعا تو این شرایط خودش یه بحث خوبه که با این همه بلایی که داره سرمون میاد ما دلمون رو باید به چه چیزایی خوش کنیم تو منو میشناسی .. تهه تاپیک علمی بودم ... ولی لیاقتش موجود نبود ... این تاپیکم بزودی پاک میشه .. نترسین 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ تو منو میشناسی .. تهه تاپیک علمی بودم ... ولی لیاقتش موجود نبود ... این تاپیکم بزودی پاک میشه .. نترسین دقیقا چون دادا میشناسمت و میشناسیم اینجوری گفتم زود تر پاکش کن تا پاکت نکردم 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ دقیقا چون دادا میشناسمت و میشناسیم اینجوری گفتم زود تر پاکش کن تا پاکت نکردم بی خیال .. جدی نگیر .. اینجا حرف زیاد زده میشه ... خیلی برنامه ریزی میشه .. ولی تهش هیچی .. چون همه فقط حرف میزنن مگه من نبودم .. به ممد پیشنهاد دادم ماهی x میلیون درآمد از صفحه اول .. یا اونهمه پیشنهاد واسه پیشرفت علمی .. یا کلا حذف گفتگوی آزاد ... بی خیال بابا .. تا اون بالا 4 نفر آدم نتونن با هم هماهنگ بشن .. این پایین هیچ اتفاقی نمیافته ... خوش باش .. بخند .. دنیا دو روزه 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ منم میپیوندم به این گروه:hapydancsmil::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ منم میپیوندم به این گروه:hapydancsmil::gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ منم میپیوندم به این گروه:hapydancsmil::gnugghender: خوش اومدی فدات شم :gnugghender: ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده