felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ برای شروع سر ظهر برو زنگ خونه یکی رو مثل بوق ماشین عروس پشت سر هم بزن.تا اومد بیرون مثل قرقی در برو. من اینو یه بار انجام دادم، مثل اسب فرار میکردم و طرف دنبالم میکرد. اینا که قدیمی شده ... ... ولی عجب خاطره ای داریم ازش ... حضوری که هر چی گفتیم ما رو نبردید ولی من کلا بلد این کارم ها .. اونجوری من نگا نکن ... من الان مشکلم نداشتن فضای مناسب برای خودم بودنه بیا اینم یه نوع شیطونی کاملا مناسب و سالم ... 15 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ این کارو کردی ببینی چه لذتی داره؟ :zadan: میدونی وقتی آهنگ رو با زنگ اف اف میشنوی و صاحبخونه جیغ میزنه و میپری هوا چه هیجانی بهت وارد میشه؟ زمان طفولیت انجام میدادیم:gnugghender: اما الان یه راهکار بگین بتونیم شاد باشیم... شیطنت کنیم اینا دیگه از سن و سالمون گذشته پیشرفته ترشو بگین 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ زمان طفولیت انجام میدادیم:gnugghender: اما الان یه راهکار بگین بتونیم شاد باشیم... شیطنت کنیم اینا دیگه از سن و سالمون گذشته پیشرفته ترشو بگین تو ی راهکار بوگووو.. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ زمان طفولیت انجام میدادیم:gnugghender: اما الان یه راهکار بگین بتونیم شاد باشیم... شیطنت کنیم اینا دیگه از سن و سالمون گذشته پیشرفته ترشو بگین پیشرفته ترشو در تور چیتگر انجام دادیم. استپ هوایی با نام هایی زیبا، اعدام توسط اسی و....... 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ تو ی راهکار بوگووو.. به نظرم بهترین راهکار بیرون رفتن و خوش گذروندن با جمعای دوستانه و با جنبه هست :hapydancsmil::hapydancsmil: این خیلی میتونه شادی بخش باشه:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ پیشرفته ترشو در تور چیتگر انجام دادیم. استپ هوایی با نام هایی زیبا، اعدام توسط اسی و....... بسیار عالییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: بازیهای پانتومیم هم خیلی خوبه... خیلیاااااااا 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم بهترین راهکار بیرون رفتن و خوش گذروندن با جمعای دوستانه و با جنبه هست :hapydancsmil::hapydancsmil: این خیلی میتونه شادی بخش باشه:hapydancsmil: آورهههه..این هم خوفهههه.. :hapydancsmil: شیطنتش کجا بود اونوخ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم بهترین راهکار بیرون رفتن و خوش گذروندن با جمعای دوستانه و با جنبه هست :hapydancsmil::hapydancsmil: این خیلی میتونه شادی بخش باشه:hapydancsmil: آره خیلی خوش میگذره .. منم دلم میخواد .. اما نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ فک کنم داریم به ی نتیجه هایی میرسیم.. لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ آورهههه..این هم خوفهههه.. :hapydancsmil: شیطنتش کجا بود اونوخ؟؟؟ شیطنتش میشه بازیهای مثله استپ هوایی که اسی گفت اسمهای جالب گذاشته بودنو اینا مثلا ما دفعه پیش با دوستانمون رفتیم بیرون.. پانتومیم بازی کردیم انقد خندیدیم که هیچ وقت یادم نمیره... شیطنتش میشه کلماته +18 که باید بازی میکردن 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ آره خیلی خوش میگذره .. منم دلم میخواد .. اما نمیشه چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ چرا؟ ساعت 7 میرسم خونه .. درس و دانشگاه هم هست به زور گل گاو زبون دارم زندگی رو سپری میکنم دلم برای همه ی دوستام تنگ شده .. از همه جدا شدم 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ساعت 7 میرسم خونه .. درس و دانشگاه هم هست به زور گل گاو زبون دارم زندگی رو سپری میکنم دلم برای همه ی دوستام تنگ شده .. از همه جدا شدم مرخصی بگیر خو.. 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ساعت 7 میرسم خونه .. درس و دانشگاه هم هست به زور گل گاو زبون دارم زندگی رو سپری میکنم دلم برای همه ی دوستام تنگ شده .. از همه جدا شدم هر روز که قرار نیست برین ددر که.... هفته ای یکبار .. دوهفته یه بار... خیلی میتونه مفید باشه مطمئن باشین وقت میکنید 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ساعت 7 میرسم خونه .. درس و دانشگاه هم هست به زور گل گاو زبون دارم زندگی رو سپری میکنم دلم برای همه ی دوستام تنگ شده .. از همه جدا شدم ترقه بخر بندا زیر پای همکارات از دور وایسا بهشون بخند!! انقذه حال میدههههههههههههههههه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ترقه بخر بندا زیر پای همکارات از دور وایسا بهشون بخند!!انقذه حال میدههههههههههههههههه:hapydancsmil: ... یا از این تفنگ و گوشی های شوکر بده بهش ... هم بخواد کاری کنه بهش شوک بده ... :hapydancsmil: .... اونم بپره هوااااااا .... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ... یا از این تفنگ و گوشی های شوکر بده بهش ... هم بخواد کاری کنه بهش شوک بده ... :hapydancsmil: .... اونم بپره هوااااااا .... از ای بزار وحشت هام هست شوک میده به آدم ییهو! اونام خوبه بستگی داره بخوای حال کی رو تا چه حد بگیری و بش بختنی!!:hapydancsmil::gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مرخصی بگیر خو.. من مرخصی هم میگیرم زیاد .. اما همش برای همین میانترما صرف شد رفت .. هر روز که قرار نیست برین ددر که.... هفته ای یکبار .. دوهفته یه بار... خیلی میتونه مفید باشه مطمئن باشین وقت میکنید آهان نه ما دیگه فرصت از اون در درا نداریم ... از اون در درا .. فقط دو هفته ای یه بار نیست آخه .. هر یک ساعت کم کم یه اس ام اس هم هست .. بعد ما جوونا هم که احساساتی و حسااااااس .. ببین دیگه میشه درس و کارو به جایی رسوند ؟ الان مادر عزیزم هم بند کرده که بیا یه آستینی چیزی بزنیم ... هر وقت بحث میخواد شروع بشه .. من بحثو میکشونم به .... ( راستش خودم هم نمیدونم کجا ... اما یه جایی غیر از اونجا ) 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من دوران کودکی کاری مشابه کار مهندس اسی(و احیانا دیگر دوستان) انجام دادم البته چسب زدم دکمه آیفون رو جریان داشت: روز قبلش داشتیم داخل کوچه فوتبال بازی می کردیم توپ افتاد خونه طرف/ زنگ زدم برای گرفتن توپ/ منتها طرف با توپ و چاقو اومد دم در/ توپ رو پاره کرد یه چک هم حواله من کرد:viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ترقه بخر بندا زیر پای همکارات از دور وایسا بهشون بخند!!انقذه حال میدههههههههههههههههه:hapydancsmil: دقیقا راهنمایی کاربردی بود .. مخصوصا اون همکاره که سیبیل داره و یه عینک ته اسکانی ... همش هم نگاه های مرموزی میکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده