Javid Maleki 11670 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 یعنی چی ذاتیه؟؟؟ ... یعنی یکی شاد به دنیا میاد یکی بین الوسطین یکی غم ... اکثر پسرهای که شیطون هستن دقت کنی و پرس جو کنی از بزرگترها میبینی بابای اون پسره هم تو دوران خودش شیطون بوده اساسی مثل بابای من دقیقاً به ارث میرسه 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 اگه واسه افراد زنده فرستاده بشه بهتره هاااااااا غافلگیر میشن واسه قلبشون خوب نی!!:hapydancsmil: 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 اگه جوونی و میخواهی با پیرمردی شوخی کنی، با عصا باید بزنه بر سرت. شوخی پیرمردی منظورم شوخی بین پیرمردها و پیرزن هاست. مثلا دندون مصنوعی همو کش برن،عصای طرف را از جلوی دستشویی بردارن، پیش جمع کلاشو بردارن سر کچلش معلوم بشه، پیرزن های محله را عاشق کنن و سرکارشون بذارن و....... اسی چه خوب بلتی ماشالا چند سالته پدر جان؟ 4
felorans666 12046 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 اگه جوونی و میخواهی با پیرمردی شوخی کنی، با عصا باید بزنه بر سرت. شوخی پیرمردی منظورم شوخی بین پیرمردها و پیرزن هاست. مثلا دندون مصنوعی همو کش برن،عصای طرف را از جلوی دستشویی بردارن، پیش جمع کلاشو بردارن سر کچلش معلوم بشه، پیرزن های محله را عاشق کنن و سرکارشون بذارن و....... این که نامردیه ... می شه پیرمردی رو سوار موتورت کنی و با سرعت 180 تا بری و اون هی از ترس جیغ بزنه ... :hapydancsmil: ... من از این شوخی ها دوست دارم ... 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 این که نامردیه ... می شه پیرمردی رو سوار موتورت کنی و با سرعت 180 تا بری و اون هی از ترس جیغ بزنه ... :hapydancsmil: ... من از این شوخی ها دوست دارم ... به شرطی که یجور جیغ بزنه که دندون مصنوعیش از تو دهنش بپره بیرون بعد برداری واسه خودت!!:hapydancsmil: 2
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 غافلگیر میشن واسه قلبشون خوب نی!!:hapydancsmil: خب مشکل نداره بعد اینکه قافل گیر شدن و قلبشونم از تیک تاک کردن ایستاد و رفتن به سلامتی جزء اموات بعد برای روحشون دو تا صلوات میفرستیم البته من بلد نیستم بفرستم باید یادم بدید! 2
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 هي روزگار منم دلم شيطنت ميخواد گاهي تو نت خودمو خالي ميكنم گاهي هم تو خونه اگه تخليه نشم ميميرم يه وقتايي تو محيط كار يا دانشگاه هواسم نيس يه چشمه هايي از شيطنت نشون ميدم همه ميگن تو هم؟؟؟؟؟؟؟ خوب مگه ما چمونه؟:icon_razz: خسته شدم بسكه چهره ي جدي بخودم گرفتم خودمم باورم شده ادم خشكي هستم:icon_razz: 9
felorans666 12046 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 اکثر پسرهای که شیطون هستن دقت کنی و پرس جو کنی از بزرگترها میبینی بابای اون پسره هم تو دوران خودش شیطون بوده اساسی مثل بابای من دقیقاً به ارث میرسه من هم مامانم شره هم بابام :icon_pf (34): ... حاصل من شدم ... :icon_pf (34): وای وای شیخ و شیطونی ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 17 بهمن، 2011 چند تا موی سپید روی سرت در آوردی؟ نشانه های پیریه فرزندم، شوخی هات باید شوخی پیری باشه از این به بعد. به جون خودت هیچی موی سفید ندارم .. خوشکل و موشکل حالا به اون سن هم رسیدیم حتما از تجربیات شما استفاده میکنیم .. الانو بگو چی کار کنم ؟ شما اون زمانا چی کارا میکردید؟ 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 خب مشکل نداره بعد اینکه قافل گیر شدن و قلبشونم از تیک تاک کردن ایستاد و رفتن به سلامتی جزء اموات بعد برای روحشون دو تا صلوات میفرستیمالبته من بلد نیستم بفرستم باید یادم بدید! خب با من تکرار کن!! الاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااف کردی ماراااااااااااااااااااا از سر صب تا حالااااااااااااااااااااااااااااا روزی 5 بار تکرار کن تا به جمع اموات می پیوندی غافلگیر نشی !!:hapydancsmil: 5 تام بنویس غافلگیر نه قافلگیر!! 4
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 خب با من تکرار کن!!الاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااف کردی ماراااااااااااااااااااا از سر صب تا حالااااااااااااااااااااااااااااا روزی 5 بار تکرار کن تا به جمع اموات می پیوندی غافلگیر نشی !!:hapydancsmil: 5 تام بنویس غافلگیر نه قافلگیر!! زبونم نمیگره غافلگیر بگم! من همون میگم قافلگیر این رو که زمان جهولیت میگفتیم آپ تودی ترش رو بگو بذار یاد بگیریم 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 به جون خودت هیچی موی سفید ندارم .. خوشکل و موشکل حالا به اون سن هم رسیدیم حتما از تجربیات شما استفاده میکنیم .. الانو بگو چی کار کنم ؟ شما اون زمانا چی کارا میکردید؟ برای شروع سر ظهر برو زنگ خونه یکی رو مثل بوق ماشین عروس پشت سر هم بزن. تا اومد بیرون مثل قرقی در برو. من اینو یه بار انجام دادم، مثل اسب فرار میکردم و طرف دنبالم میکرد. 6
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 17 بهمن، 2011 برای شروع سر ظهر برو زنگ خونه یکی رو مثل بوق ماشین عروس پشت سر هم بزن.تا اومد بیرون مثل قرقی در برو. من اینو یه بار انجام دادم، مثل اسب فرار میکردم و طرف دنبالم میکرد. نه نه اشتباه نکن .. اینقدر هم نمیخواد برگردی به عقب.. یکم بیا جلو تر .. تو مایه های 25 اینا 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 پری دریای تو هم شیطون بودی ما نمیدونستیماااا مهسا هر وقت به من نگاه میکنه میگه شیطنت از چشات داره میریزه دیگه نمیدونم کدوم نوعش رو میگه ولی آدم اگه منزوی باشه شیطنت نکنه که نمیشه.... عکس پروفایل ما معروف بود یه زمانی!:icon_pf (34): هرچند جزو طرفداران پروپاقرص شیطنت هستم ولی همین که گفتم شیطنت شیرین! نه آزار دهنده! 4
Ehsan 112349 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 نه نه اشتباه نکن .. اینقدر هم نمیخواد برگردی به عقب.. یکم بیا جلو تر .. تو مایه های 25 اینا میتونی با peter اذیتشون کنی،البته نمیشه اینطوری بهت یاد بدم. باید یه سری حضوری سر کارت بذارم باهاش تا کامل یاد بگیری،میتونی یه ملتو اسکول کنی. 3
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 به جون خودت هیچی موی سفید ندارم .. خوشکل و موشکل حالا به اون سن هم رسیدیم حتما از تجربیات شما استفاده میکنیم .. الانو بگو چی کار کنم ؟ شما اون زمانا چی کارا میکردید؟ والا ما اون زمونا دختر همسایه رو ماچ میکردیم و در میرفتیم بعد یه محل می افتاد دنبال ما تا ما رو یه کت سیر بزنن بعد یادش بخیر هر وقت میرفتیم روستای پدر بزرگمون با پسر عمو ها می افتادیم تو کوچه ها در مردم رو میزدیم آخه درهای قدیمی طوری بود که از جلو هم چفت داشت مینداختیم یارو که می اومد در رو باز کنه هی میکشید باز نمیشد ما هم اینور هی میخندیدم..... شیطنت به این میگن حالا جوون برو مثل من یطنت کن 8
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 17 بهمن، 2011 میتونی با peter اذیتشون کنی،البته نمیشه اینطوری بهت یاد بدم. باید یه سری حضوری سر کارت بذارم باهاش تا کامل یاد بگیری،میتونی یه ملتو اسکول کنی. حضوری که هر چی گفتیم ما رو نبردید ولی من کلا بلد این کارم ها .. اونجوری من نگا نکن ... من الان مشکلم نداشتن فضای مناسب برای خودم بودنه 2
Matin H-d 18147 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 برای شروع سر ظهر برو زنگ خونه یکی رو مثل بوق ماشین عروس پشت سر هم بزن.تا اومد بیرون مثل قرقی در برو. من اینو یه بار انجام دادم، مثل اسب فرار میکردم و طرف دنبالم میکرد. چه جلافتا!!!!!!!!!!!!! :w888::w888: 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 چه جلافتا!!!!!!!!!!!!! :w888::w888: این کارو کردی ببینی چه لذتی داره؟ :zadan: میدونی وقتی آهنگ رو با زنگ اف اف میشنوی و صاحبخونه جیغ میزنه و میپری هوا چه هیجانی بهت وارد میشه؟ 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری