Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ سلام دورود به همه دوستان گلم میگم تا حالا فک کردید که دهه 60 تی ها بدبخترین نسل این مملکت هستیم؟؟! خب چرا؟! خوب چون بعد پیروز ی این انقلاب آغایون در سال 57 جنگ شروع شد و وظعیت مملکت رو رفته به رفته بحرانی کرد.......و ماهایم هم که تو دهه شصت بدنیا اومدیم اسممون رومون موند و بهمون گفتن بچه جنگ!! بعد جنگم که تحریم ها شروع شد تا به الان ......به دلیل تحریم ها هم رکود اقتصادی و بدبختی برای ما قشر تحصیلکرده بوجود اومده و ماهای که الان وقت داشتن یه شغل خوب و زندگی خوبه درگیر این نابسامانی های که این آغایون برامون درست کردن شدیم.... گرانی مسکن و نرخ رشد پایین درآمدهای خالص وتورم هم شده واسه ما دهه شصتی ها یه دردسره دیگه....... میخوای بری ازدواج کنی کم کمش 30 میلیون تومن بابت رهن یه خونه و عروسی خیلی مختصر میخواد.........با این درآمدها میشه یه همچین حرکتی زد؟؟! خب معلوم که نمیشه... ما که سوختیم وای به حال بعد ما..... واقعاً چرا این آغایون فکری به حال این اوضاع نمیکنن؟؟!(چون فکری به جزء بخور بخور و پر کردن جیب خودشون ندارن) بعد میگن چرا آمار جرم بالاست بخاطر این گندی که شما آغایون زدین به این مملکت...... بقول (حشمت فردوس زکی به این مملکت) یاد این تایپیک افتادم که میگه مملکت داریم ؟!! بنظرتون باید چه چیزهای تغییر کنه تا درس بشه؟؟ بنظر من باید از اساس و بنیان همه چی عوض بشه.....منظورم به ارکان 16 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ بنظرتون باید چه چیزهای تغییر کنه تا درس بشه؟؟ به نظر من 4 تا نسل باید از سردمداران این مملکت بگذره 3 نسل از مردمش بگذره تا درست بشه چون هردوشون باهم تو این فاجعه ای که برای ما درست شد مقصرند!هردو به ما ظلم کردند! شایدم 1نسل منقرض بشه و نسل جدیدی جایگزینش بشه 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من 4 تا نسل باید از سردمداران این مملکت بگذره 3 نسل از مردمش بگذره تا درست بشه چون هردوشون باهم تو این فاجعه ای که برای ما درست شد مقصرند!هردو به ما ظلم کردند! شایدم 1نسل منقرض بشه و نسل جدیدی جایگزینش بشه بگو دیگه ما دهه شصتی ها باید بمیرم با این اوصافی که شما گفتی بعد شاید درست بشه.... ظلم واسه یه لحظست.....یه چیزی فراتر از ظلم که نمیدونم اسمش رو چی بذارم 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ بگو دیگه ما دهه شصتی ها باید بمیرم با این اوصافی که شما گفتی بعد شاید درست بشه.... ظلم واسه یه لحظست.....یه چیزی فراتر از ظلم که نمیدونم اسمش رو چی بذارم به نظرتون غیر از اینه؟ الانم داریم به خودمون امید واهی میدیم برا زندگی کردن!سرخوشیم اما دل خوش نیستیم مثه آدمی که برا 1 ملکول اکسیژن بیشتر داره دست و پا میزنه 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ به نظرتون غیر از اینه؟ الانم داریم به خودمون امید واهی میدیم برا زندگی کردن!سرخوشیم اما دل خوش نیستیم مثه آدمی که برا 1 ملکول اکسیژن بیشتر داره دست و پا میزنه خب غیر از این که نیست ولی خندیدن الکی از قدیم گفتن درد و خندست ولی انقدر هم نباید ناامید باشیم بنظر من ماها باید به مردم عادی هر جا که قرار گرفتیم امید بدیم نه اینکه خودمون رو تو یه بازی باخته بینیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ بنظرتون باید چه چیزهای تغییر کنه تا درس بشه؟؟ تنها راه مرگ دعا کنیم بمیریم و دوباره متولد بشیم تا بشیم دهه 80 ای یا این که به این شعر توجه کنی نخور غم گذشته گذشته ها گذشته هرگز به غصه خوردن گذشته بر نگشته به فکر اینده باش گذشته بر نگشته 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ خب غیر از این که نیست ولی خندیدن الکی از قدیم گفتن درد و خندست ولی انقدر هم نباید ناامید باشیم بنظر من ماها باید به مردم عادی هر جا که قرار گرفتیم امید بدیم نه اینکه خودمون رو تو یه بازی باخته بینیم اون که بله همیشه باید امید داشت اما امید+واقع بینی... مگه ما چند سال دیگه زنده ایم؟ 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ تنها راه مرگ دعا کنیم بمیریم و دوباره متولد بشیم تا بشیم دهه 80 ای یا این که به این شعر توجه کنی نخور غم گذشته گذشته ها گذشته هرگز به غصه خوردن گذشته بر نگشته به فکر اینده باش گذشته بر نگشته خواننده معین عجب روحیه ای داری تو مردن که کار رو درست نمیکنه میترسم اه باز زنده بشیم تو دهه 80 وضعیت از این بدتر بشه بنظر من باید ما یطور هادی هم خودمون هم جامعمون باشیم واز شعار دادن هم پرهیز کنیم وبیشتر متمرکز شیم رو بحث عملی کردن شعارهامون تا بلکه موفق بشیم اون که بله همیشه باید امید داشت اما امید+واقع بینی... مگه ما چند سال دیگه زنده ایم؟ اگر بنظر من امیدی باشه واقع بینی هم خود به خود البته منظور با تلاشه که بوجود میاد خب با این سوال شما یعنی ما باید بشینیم تا یه دکتاتور دیگه بیاد زمام دار این مملکت باشه وطور دیگه باهامون برخورد بشه یا باید منتظر ناجی که میگن باشیم که اگه باشیم به نوعی میشم ما هم عوام پس باید تلاش کرد در راستای عملی کردن شعارهامون 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اگر بنظر من امیدی باشه واقع بینی هم خود به خود البته منظور با تلاشه که بوجود میاد خب با این سوال شما یعنی ما باید بشینیم تا یه دکتاتور دیگه بیاد زمام دار این مملکت باشه وطور دیگه باهامون برخورد بشه یا باید منتظر ناجی که میگن باشیم که اگه باشیم به نوعی میشم ما هم عوام پس باید تلاش کرد در راستای عملی کردن شعارهامون من تو 1 تاپیک دقیقا همینو گفتم همین دوستان نواندیش بهم گفتند دلت خوشه ها... حالا نمیدونم حق با من و شماست یا بقیه که حداکثرند ولی نظر من به نظر شما شبیه ولی ادمیزاده دیگه بعضی وقتا خسته میشه حتی از تلاش کردن و نرسیدن... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ از کجای این دهه بگیم که دلمون خونه باید روح عاملین این بدبختیها رو آباد کنیم راه دیگهش هم فرار از این مرزوبوم هست یا یجورهایی بسازیم با این زندگی کوفتی 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ یکی از دلایلش تولید مثل بی رویه در این دهه هست.تفکرات اسلامی و نیاز به جمعیت بالا.دقیقا یه بار از تلویزیون ملی یه حرفای یه زنی رو دیدم که هیچی از صورتشم معلوم نبود فقط موهای دماغش معلوم بود.بقیش همش چادر بود.گفت اون دوران وقتی دیدیم نمیتونیم کاری کنیم به نمیدونم چیچی عمل کردیم و سعی کردیم فرزندان بسیجی رو به دنیا بیاریم و پرورش بدیم و از این شر و ورا. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ از ما که گذشت...ایشالا واسه نوه نتیجه هامون اوضاع روبه راه بشه 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ یکی از دلایلش تولید مثل بی رویه در این دهه هست.تفکرات اسلامی و نیاز به جمعیت بالا.دقیقا یه بار از تلویزیون ملی یه حرفای یه زنی رو دیدم که هیچی از صورتشم معلوم نبود فقط موهای دماغش معلوم بود.بقیش همش چادر بود.گفت اون دوران وقتی دیدیم نمیتونیم کاری کنیم به نمیدونم چیچی عمل کردیم و سعی کردیم فرزندان بسیجی رو به دنیا بیاریم و پرورش بدیم و از این شر و ورا. خدا اون زن رو از وسط نصف کنه که انقدر بسیجی بدنیا آورد جاش جهنم باشه از ما که گذشت...ایشالا واسه نوه نتیجه هامون اوضاع روبه راه بشه آره مامان بزرگ امیدی ندارم تا اون موقع هم درست بشه 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ ما دهه شصتی ها از اسمممون مشخصه وضعمون چیه زندگی یه شصت گنده بهمون نشون داده نسلی که بدنیا اومدنی تو شناسنامه هامون شهادت قید شده! نسلی که تو وضع حملهای قیر اصولی ، لگن پای خیلی هامون مشکل داره و خبر نداریم! پوشک واسمون کالای لوکس محسوب میشد و خییلی هامون بخاطر کهنه بستن پاهامون کج رشد کرده! شیر مادرامون بخاطر صدای انفجار بمب خشکید و ما شیرخشکی بار اومدیم! دبستانمون رو تو نیمکتهای 3 تا 5 نفره گذروندیم . . . . . . کنکورمون 24000000 نفر شرکت کننده داشت! شغل نداریم زندگی نداریم پیر شدیم و نفهمدیدم فرق زن و مرد چیه!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده