رفتن به مطلب

کودکان کار!!

ارسال های توصیه شده

سلام دورود خدمت دوستان گلم

(از مومنین گرفته تا مومنات)

میگم شما از یه کودک 10 ساله چه انتظاری دارید؟

بغیر از اینکه بره تربیت درست و حسابی ببینه و درسش رو ادامه بده تا در آینده مشکلی برای این جامع (که این جامعه امروزی ما سراپا مشکله)ایجاد نکنه.....؟!

ولی چرا بعضی تو این سنین میرن کار میکنن؟؟!

من میگم بخاطر مشکلات بی پولی و اداره نادرست خانوادست(که برمیگرده به شرایط اجتماع) که این بچه مجبور میشه تحت یه چنین شرایطی بره کار کنه......(حال مشکلاتی از قبیل سو ءاستفاده افراد سود جو از این طفل معصوم ها بماند)

>>>>>>>>

البته قابل ذکر که بیشتر این جور اتفاقات در کشورهای جهان سوم (ایرانه خودمون)به دلیل اوضای نابسامان اقتصادی رخ میده......

::::::::نظر خودم رو اول میگم::::::::

این دولت ها باید به فکر برطرف کردن مشکل اقتصادی اینجور خانواده ها باشن........نه اینکه بهشون صدقه بدن نه......باید به طور عمیق مشکل رو حل کنن.....نه مقطعی

دوستان خارج از هر گونه بحث سیاسی نظراتتون رو بیان کنید.

با تشکر:icon_gol:

پیروز و شاد کام باشید:icon_gol:

به امید اون روز که هیچ بچه ای از سر ناچاری دست به کاری نزنه...:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

این جور بچه ها مال خونواده های بد سرپرست یا بی سرپرستن :sad0:

فقط دولته که با حمایت از این خانواده ها، اون ها رو می تونه بکشه بالای خط فقر

یکی از این روش ها یارانه دادنه ... البته یارانه ی درست حسابی :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

[h=2]آقایان جواب لرزش سحر و حنانه زیر باران های سرد تهران را چه می دهید؟ [/h]این تاپیک بالایی منم راجع به همین ها گفته...

من فکر می کنم مقطعی هم مشکلشون رو رفع نمی کنند! :sigh:

بگذریم...

ممنون بابت تاپیکت میذارم بقیه صحبت کنند :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آقایان جواب لرزش سحر و حنانه زیر باران های سرد تهران را چه می دهید؟

این تاپیک بالایی منم راجع به همین ها گفته...

من فکر می کنم مقطعی هم مشکلشون رو رفع نمی کنند! :sigh:

بگذریم...

ممنون بابت تاپیکت میذارم بقیه صحبت کنند :a030:

خواهش منم سعی کردم نقطه نظرم رو بیان کرده باشم.

خواهش میکنم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این جور بچه ها مال خونواده های بد سرپرست یا بی سرپرستن :sad0:

فقط دولته که با حمایت از این خانواده ها، اون ها رو می تونه بکشه بالای خط فقر

یکی از این روش ها یارانه دادنه ... البته یارانه ی درست حسابی :sigh:

قرار نیست هر بچه ای که تو جامعه کار کرد من به عنوان اینکه خانوادش بد هستن بهش نگاه کنیم

همشون اینطور که تو گفتی نیستن

بنظر من یارانه همون صدقست

یارانه مردم ما رو تنبل میکنه

فکر اقتصادی درسته که توش مردم با انجام دادن یه کار مفید بتونن هزینه ای دریافت کنن و در قبال اون هزینه پیشرفتی هم داشته باشن چه خودشون چه اجتماعشون مفیده:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
قرار نیست هر بچه ای که تو جامعه کار کرد من به عنوان اینکه خانوادش بد هستن بهش نگاه کنیم

همشون اینطور که تو گفتی نیستن

بنظر من یارانه همون صدقست

یارانه مردم ما رو تنبل میکنه

فکر اقتصادی درسته که توش مردم با انجام دادن یه ککار مفید بتونن هزینه ای دریافت کنن و در قبال اون هزینه پیشرفتی هم داشته باشن چه خودشون چه اجتماعشون:a030:

منظورم اون یارانه ی گداپروری نیست که انگیزه کار اقتصادی سلب بشه

کمک یارانه ای برای برطرف کردن حداقل نیازهای معیشتی که شامل خوراک و پوشاک و مسکن و قسمتی از آموزش و بهداشته :banel_smiley_4:

به ما اینا رو تو دانشگاه درس می دن باز می گی تو اشتباهه... :ws37:

اکثر مشکلات این بچه ها از وضع بد اقتصادی خونواده هاست ... که باید توسط دولت حمایت بشن ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظورم اون یارانه ی گداپروری نیست که انگیزه کار اقتصادی سلب بشه

کمک یارانه ای برای برطرف کردن حداقل نیازهای معیشتی که شامل خوراک و پوشاک و مسکن و قسمتی از آموزش و بهداشته :banel_smiley_4:

به ما اینا رو تو دانشگاه درس می دن باز می گی تو اشتباهه... :ws37:

اکثر مشکلات این بچه ها از وضع بد اقتصادی خونواده هاست ... که باید توسط دولت حمایت بشن ...

خب بنظر من دولت یارانه ای که میخواد برای اینه بده بهتره این رو آموزش بده و یه کارگاه تولید لباس و پوشاک رو با حمایت مالی خودش در اختیار یه همچین آدمهای قرار بده بعد ببینم مشکل اقتصادی باز پیش میاد؟؟

گفته تو بازم میشه بنظر من صدقه دادن دولت.......که این کاملاً اشتباهه

من نگفتم اون چیزی که تو دانشگاه خوندی درست نیست درسته........ولی تو دانشگاه همش تئوریه و تو اجتماع عملی.........بس باید افکار واندیشه های رو که تو عمل میشه بهش رسید حمایت کرد:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب بنظر من دولت یارانه ای که میخواد برای اینه بده بهتره این رو آموزش بده و یه کارگاه تولید لباس و پوشاک رو با حمایت مالی خودش در اختیار یه همچین آدمهای قرار بده بعد ببینم مشکل اقتصادی باز پیش میاد؟؟

گفته تو بازم میشه بنظر من صدقه دادن دولت.......که این کاملاً اشتباهه

من نگفتم اون چیزی که تو دانشگاه خوندی درست نیست درسته........ولی تو دانشگاه همش تئوریه و تو اجتماع عملی.........بس باید افکار واندیشه های رو که تو عمل میشه بهش رسید حمایت کرد:a030:

زدن یک کارگاه تولید لباس رشد اندکی در وضعیت مردم چیز دیگه ای نداره ... :banel_smiley_4:

اگه می خواییم یک اقتصاد قوی داشته باشیم باید مردمی با ذهن قوی داشته باشیم

اون تولیدی که گفتی حالا زدیم ... خوب مردمم رفتن سرکار ... یه حقوقی هم بهشون رسید ... با تورم حاکم بر جامعه می خوای چه کار کنی؟؟؟ ... هر چقدر هم حقوق داشته باشن باز تورم و خط فقر نسبی و نیازهای کاذب و ... هزار تا چیز دیگه چه کار می خوای بکنی ...

فک کردی چقدر دولت می تونه تو زدن این تولیدی خرج کنه و دستمزد بده ؟؟؟ خود تاسیس و اداره این کارگاه ها کلی هزینه و وقت بره ... تازه وقتی هم تاسیس شد استخدام افراد به این راحتی ها هم نیست ...

دولت بیاد کلی خرج کنه و آموزشم بده بعد این نیروی کار نتونه سوده باشه ... همین جور به هزینه های دولت اضافه می شه

به این راحتی ها نمی شه یه طرح ریخت و گفت این جوری ... اگه من می گم یارانه ی بهینه واسه اینه که برای کشوری مثل ما انحصاری هستیم بهترین راه رسیدن به تعادل یارانه بهینه هست ... این یک طرح اقتصادیه که همیشه و همه جا استفاده شده و سودمند بوده ... حالا اگه تو ایران نتیجه ی عکس بده جای تعجب نیست ... چون ایران اولین کشوری بوده که خیلی از نظریات اقتصادی حاکم بر جهان رو نقض کرده ...

در کل اگر هم بخوایم کار تولیدی هم انجام بدیم باید زیر نظر بخش خصوصی باشه نه دولتی ... البته با نظارت دولت ...

مهم تر از همه ما باید به فکر توسعه وضع مردم باشیم نه رشد ... :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
زدن یک کارگاه تولید لباس رشد اندکی در وضعیت مردم چیز دیگه ای نداره ... :banel_smiley_4:

اگه می خواییم یک اقتصاد قوی داشته باشیم باید مردمی با ذهن قوی داشته باشیم

اون تولیدی که گفتی حالا زدیم ... خوب مردمم رفتن سرکار ... یه حقوقی هم بهشون رسید ... با تورم حاکم بر جامعه می خوای چه کار کنی؟؟؟ ... هر چقدر هم حقوق داشته باشن باز تورم و خط فقر نسبی و نیازهای کاذب و ... هزار تا چیز دیگه چه کار می خوای بکنی ...

فک کردی چقدر دولت می تونه تو زدن این تولیدی خرج کنه و دستمزد بده ؟؟؟ خود تاسیس و اداره این کارگاه ها کلی هزینه و وقت بره ... تازه وقتی هم تاسیس شد استخدام افراد به این راحتی ها هم نیست ...

دولت بیاد کلی خرج کنه و آموزشم بده بعد این نیروی کار نتونه سوده باشه ... همین جور به هزینه های دولت اضافه می شه

به این راحتی ها نمی شه یه طرح ریخت و گفت این جوری ... اگه من می گم یارانه ی بهینه واسه اینه که برای کشوری مثل ما انحصاری هستیم بهترین راه رسیدن به تعادل یارانه بهینه هست ... این یک طرح اقتصادیه که همیشه و همه جا استفاده شده و سودمند بوده ... حالا اگه تو ایران نتیجه ی عکس بده جای تعجب نیست ... چون ایران اولین کشوری بوده که خیلی از نظریات اقتصادی حاکم بر جهان رو نقض کرده ...

در کل اگر هم بخوایم کار تولیدی هم انجام بدیم باید زیر نظر بخش خصوصی باشه نه دولتی ... البته با نظارت دولت ...

مهم تر از همه ما باید به فکر توسعه وضع مردم باشیم نه رشد ... :ws37:

خب ماهروخ بنظرت با توسعه مردم رشدی اتفاق نمیفته؟؟!!

خب بجای اینکه بیان الکی وقت و هزینه صرف یه سری از چرندیات حاکم بر جامعه کنن.......بنظرت بهتره نیست دست رو علاقه های مردم جامعه بذارن وتا حد امکان مشوق مردم به رسیدن به اون ایده آلشون باشن؟

حالا تولیدی یه مثال بود

کارهای خانگی که الان تو چین و تو اندوزی و مالزی داره جواب میده و کم کم ترکیه هم داره از این اصول الگو برداری میکنه بنظرت برای دولت چقدر هزینه داره؟؟!!

خب اون که مسلمه دولت تو بخش خصوصی باید به طور جد پیشتوانه این بخش باشه(البته قابل ذکر است که بحث ما بخش خصوصی نیست)

ولی برای برطرف کردن مشکلات اینجور خانواده ها باید بطور جد این مشکلات ریشه یابی و حل بشه......تا ما هم جامعه پویای داشته باشم:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب ماهروخ بنظرت با توسعه مردم رشدی اتفاق نمیفته؟؟!!

خب بجای اینکه بیان الکی وقت و هزینه صرف یه سری از چرندیات حاکم بر جامعه کنن.......بنظرت بهتره نیست دست رو علاقه های مردم جامعه بذارن وتا حد امکان مشوق مردم به رسیدن به اون ایده آلشون باشن؟

حالا تولیدی یه مثال بود

کارهای خانگی که الان تو چین و تو اندوزی و مالزی داره جواب میده و کم کم ترکیه هم داره از این اصول الگو برداری میکنه بنظرت برای دولت چقدر هزینه داره؟؟!!

خب اون که مسلمه دولت تو بخش خصوصی باید به طور جد پیشتوانه این بخش باشه(البته قابل ذکر است که بحث ما بخش خصوصی نیست)

ولی برای برطرف کردن مشکلات اینجور خانواده ها باید بطور جد این مشکلات ریشه یابی و حل بشه......تا ما هم جامعه پویای داشته باشم:a030:

رشد از هر راهی ممکنه ولی توسعه نوچ

مثلا فروش نفت رشد هست ولی توسعه نیست

توسعه از رشد مهم تره چون توسعه یعنی افزایش قدرت خرید و انتخاب مردم

ولی تا وقتی که اختلاص چند میلیاردی و حجاب دخترا و ماشین از رده خارج شده ی چند میلیاردی باشه کی میاد دنبال این کارا ... :banel_smiley_4:

فک کنم آب دریاچه ارومیه رو بستن به ستایش که خشکید :w58:

اگه بخوایم ایران رور اصلاح کنیم باید از زیر بنا شروع کنیم ... با اون چیزایی که ما خوندیم ممد خیلی گند زدن ... :sigh: ... ما الان یه اقتصاد فلج از گردن به پایین داریم ...

اوضاع خراب تر از اونی که حتی می تونی فکرشو بکنی ... یه گندایی زدن که حتی ممکنه دیگه قابل جبران نباشه ...

:icon_razz: ... با این اوضاع نمی شه هیچ کاری کرد ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
رشد از هر راهی ممکنه ولی توسعه نوچ

مثلا فروش نفت رشد هست ولی توسعه نیست

توسعه از رشد مهم تره چون توسعه یعنی افزایش قدرت خرید و انتخاب مردم

ولی تا وقتی که اختلاص چند میلیاردی و حجاب دخترا و ماشین از رده خارج شده ی چند میلیاردی باشه کی میاد دنبال این کارا ... :banel_smiley_4:

فک کنم آب دریاچه ارومیه رو بستن به ستایش که خشکید :w58:

اگه بخوایم ایران رور اصلاح کنیم باید از زیر بنا شروع کنیم ... با اون چیزایی که ما خوندیم ممد خیلی گند زدن ... :sigh: ... ما الان یه اقتصاد فلج از گردن به پایین داریم ...

اوضاع خراب تر از اونی که حتی می تونی فکرشو بکنی ... یه گندایی زدن که حتی ممکنه دیگه قابل جبران نباشه ...

:icon_razz: ... با این اوضاع نمی شه هیچ کاری کرد ...

خب بخاطر اینه که دولت های گرامی(علامت تعجب گنده)

فکرش توسعه و آبادانی کشور نبوده که فقط ساخت سلاح بوده پر کردن شیکمه یه سری از همسایگان و غیر همسایگان گدا و گشنه ایران بوده برای حفظ نظام استبدادیشون ......بخاطر همین گند زده شده به یه سری از چیزها

منم قبول دارم برای رسیدن به یه استحکام بنای محکم باید ستون ها تقویت بشه

نشد کلمه ای بسیار ناپسنده مخصوصاً برای من و توی که کلام دانشجو وتحصیلکرده ی این مملکت رو داریم خیرسرمون ید میکشیم......

باید تلاش کرد

ولی از قدیم گفتن یه دست صدا نداره:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...