saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من یه مثال متفاوت میزنم یکی میشناسم یه زمانی به شدت درامد بالا و وضع مالی توپ(وحتی بهتر از توپ) کلا این به فکر همه بود آشنا و غریبه تاا میتونست کمک این و اون میکرد نه فقط کمک مالی هر کمکی. کافی بود بفهمه یه نفر گرفتاری داره به ثانیه نمیکشید که اونجا حاضر بود خلاصه میشه بگیم ادم نه فرشته است جالب اینجاست که با این همه پول هیچ زمین و خونه اضافی نداشت فقط همون خونه ای که توش زندگی میکرد و اما علت از عرش به فرش اومدنش همین خوبی بیش اندازش بود همین که زیادی به فکر دیگران بود و دلسوز و سواستفاده یه ده از زفقاش و هنوزم که هنوزه به عرش برنگشته به نظر من برگشتن به عرش بیشتر از همه به روحیه خود ادم مربوط میشه 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من یه مثال متفاوت میزنم یکی میشناسم یه زمانی به شدت درامد بالا و وضع مالی توپ(وحتی بهتر از توپ) کلا این به فکر همه بود آشنا و غریبه تاا میتونست کمک این و اون میکرد نه فقط کمک مالی هر کمکی. کافی بود بفهمه یه نفر گرفتاری داره به ثانیه نمیکشید که اونجا حاضر بود خلاصه میشه بگیم ادم نه فرشته است جالب اینجاست که با این همه پول هیچ زمین و خونه اضافی نداشت فقط همون خونه ای که توش زندگی میکرد و اما علت از عرش به فرش اومدنش همین خوبی بیش اندازش بود همین که زیادی به فکر دیگران بود و دلسوز و سواستفاده یه ده از زفقاش و هنوزم که هنوزه به عرش برنگشته به نظر من برگشتن به عرش بیشتر از همه به روحیه خود ادم مربوط میشه ببینم تو ستایش مهندسان نیستی؟ آره خوبی که از حد بگذرد همینطور میشه ولی اکثر کسای که از عرش به فرش میان روحیشون رو هم از دست میدن که البته کاملاً طبیعیه 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ببینم تو ستایش مهندسان نیستی؟ آره خوبی که از حد بگذرد همینطور میشه ولی اکثر کسای که از عرش به فرش میان روحیشون رو هم از دست میدن که البته کاملاً طبیعیه نه من saray_m مهندسانم خب منظورم فقط اون ناراحتی بعد از شکست نیست در واقع اون باید موقتی باشه تا ادم بتونه دوباره سرپا وایسته 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ نه من saray_m مهندسانم خب منظورم فقط اون ناراحتی بعد از شکست نیست در واقع اون باید موقتی باشه تا ادم بتونه دوباره سرپا وایسته خوشبختم از آشنایت آدمی باید همیشه حواسش باشه تا از عرش به فرش نیاد تا دچار یه همچین گرفتاری های بشه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ کلا زمین جای قشنگی نیست؛ آدمی که باید اون بالا بالا ها باشه الان به خاک سیاه نشسته؛ آدمی که باید رو خاک باشه داره تو عرش کبریا پرواز میکنه! بعضا هم اینجوری یکی رو میکوبه زمین و یکی رو شوت میکنه بالا! دور از اینکه اون بالا بودن حقت باشه یا نه، به زمین کوبونده شدن خیلی سخته، شکستن غرور خیلی ستمه، ولی بعضیا لیاقتش رو دارن؛ امیدوارم عده ای که الان اون بالا بالا ها، خیلی بالا ها، هستن آنچنان به بتن کوبیده بشن که سرشون متلاشی بشه، همون کسایی که جنازه ها روی هم انبار کردن با برسن به اون بالا بالا ها 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ کلا زمین جای قشنگی نیست؛ آدمی که باید اون بالا بالا ها باشه الان به خاک سیاه نشسته؛ آدمی که باید رو خاک باشه داره تو عرش کبریا پرواز میکنه! بعضا هم اینجوری یکی رو میکوبه زمین و یکی رو شوت میکنه بالا! دور از اینکه اون بالا بودن حقت باشه یا نه، به زمین کوبونده شدن خیلی سخته، شکستن غرور خیلی ستمه، ولی بعضیا لیاقتش رو دارن؛ امیدوارم عده ای که الان اون بالا بالا ها، خیلی بالا ها، هستن آنچنان به بتن کوبیده بشن که سرشون متلاشی بشه، همون کسایی که جنازه ها روی هم انبار کردن با برسن به اون بالا بالا ها الهی آمین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده