Hossein.B 3666 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 فارغ از هر دو جهانم به گل روى على(ع) از خم دوست جوانم به خم موى على طى كنم عرصه ملك و ملكوت از پى دوست ياد آرم به خرابات چو ابروى على(ع) غدير يادآور عهد من و توست ،عهدى كه سالهاست ما و پدران ما با همه وجود آن را پاس داشته ايم. غدير داستان ديروز نيست،چراغى است كه امروزمان را مى افروزد و ولايت ، ريسمانى الهى است كه هميشه وهمه جا ما را به سوى خود فرا مى خواند،آنكه به اين ريسمان الهى در آويزد از دنيا بگسلد؛ آنكه سايه پر مهر و بى بديل ولايت رابر سر گسترد، سر بر آستان هيچ كس جز خدا فرو نياورد. هر كه حق را با امام على، (ع)، و اولاد طاهرينش، بشناسد؛در ميان قرائتهاى رنگ رنگ و پر فريب٬ سرگردان نگردد و آنكه عهدشكنان غدير رابخوبى بشناسد، امروز نيز دست پر نيرنگ فرزندانشان را به يارى و بيعت در دست نگيرد. غدير على، هنوز هم چشمه اى لبريز از آب حيات و دريايى موّاج از كرامتها و فضايل است. غدير، دريايى از باور و بصيرت، در كوير حيرت و هامون ضلالت است تا كام جان هااز آن سيراب شود. غدير، يك كتاب مبين است، سندى براى تداوم خط رسالت در جلوه امامت. غدير، براى تشنگان، چشمه زلال هدايت است، و براى ره گم كردگان، صراطى است.كه به سنّت پيامبر منتهى مى شود. غدير، عيد ولايت است.اگر امّت، غديرها را پاس بدارند، عاشورا هاى مظلوميت و كربلاهاى خون و شهادت پيش نمى آيد و خورشيد امامت، در محاق خلافت قرار نمى گيرد. امّت بى امام، و راه بى علامت و شب بى چراغ ، كشتى بى ناخدا، دشت بى چشمه، و . . . قنات خشكيده و بى آب! . . . رهشناس تر از «مولود كعبه» كيست؟ و قاطع تر از «ابوتراب» و پسنديده تر از «مرتضى» و والاتر از«على» كدام است؟ غدير، نشان دادن خورشيد به گرفتاران ظلمت است. غدير، روز تكميل دين و اتمام نعمت است. خجسته عيد سعيد غدير خم، عيد امامت و ولايت، بر دل دادگان آستان هدايت و شيعيان رهرو سعادت مبارك و تهنيت باد. 20
SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 عید اتمام نعمت بر بندگان خدا بر پیروان راستین مولای متقیان شادباش 15
sam arch 55881 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 عید بر هر که مهر علی دارد.....مبارک..:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 13
fargol_2408 3454 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 منم تبریک میگم عید همه مبارک امیدوارم همیشه شاد باشید :icon_gol: 12
JavadMessi 1620 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 حضرت علی (ع) : همراه می خواهی خدا ،، دنیا می خواهی عبرت از گذشتگان ،، رفیق می خواهی نویسندگان عمل،، کسب می خواهی عبادت خداوند ،، مونس می خواهی قرآن ،، موعظه می خواهی مرگ و اگر مرگ کفایت نکرد آتش جهنم کفایت می کند. عید همگی مبارک وشادباش 7
Himmler 22171 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 عید سعید غدیر خم عید اغاز ولایت بر شیعیان مبارک باد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Himmler 22171 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
zahra22 19502 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 دل را ز علی اگر بگیرم چه کنم** بی مهر علی اگر بمیرم چه کنم** فردا که کسی را به کسی کاری نیست** دامان علی اگر نگیرم چه کنم** ***عــــــــــــــــــــــــــــــــــید همگی مبارک.*** 6
sadafv 6585 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 عید همه ی دوستای گلم مبارک باشه ... امیدوارم شاد باشید و عید خوبی داشته باشید:rose: 5
Himmler 22171 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 علي اي هماي رحمت تو چه آيتي خدا را که به ماسوا فکندي همه سايهي هما را دل اگر خداشناسي همه در رخ علي بين به علي شناختم به خدا قسم خدا را 3
Himmler 22171 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 به خدا که در دو عالم اثر از فنا نماند چو علي گرفته باشد سر چشمهي بقا را **** مگر اي سحاب رحمت تو بباري ارنه دوزخ به شرار قهر سوزد همه جان ماسوا را **** 3
Himmler 22171 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 برو اي گداي مسکين در خانهي علي زن که نگين پادشاهي دهد از کرم گدا را **** بجز از علي که گويد به پسر که قاتل من چو اسير تست اکنون به اسير کن مدارا **** 3
Himmler 22171 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 بجز از علي که آرد پسري ابوالعجائب که علم کند به عالم شهداي کربلا را **** چو به دوست عهد بندد ز ميان پاکبازان چو علي که ميتواند که بسر برد وفا را **** نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت متحيرم چه نامم شه ملک لافتي را **** بدو چشم خون فشانم هله اي نسيم رحمت که ز کوي او غباري به من آر توتيا را **** به اميد آن که شايد برسد به خاک پايت چه پيامها سپردم همه سوز دل صبا را **** چو تويي قضاي گردان به دعاي مستمندان که ز جان ما بگردان ره آفت قضا را **** چه زنم چوناي هردم ز نواي شوق او دم که لسان غيب خوشتر بنوازد اين نوا را **** «همه شب در اين اميدم که نسيم صبحگاهي به پيام آشنائي بنوازد و آشنا را» **** ز نواي مرغ يا حق بشنو که در دل شب غم دل به دوست گفتن چه خوشست شهريارا --------------- (شهرِیار) 3
ارسالهای توصیه شده