رفتن به مطلب

مدکر هستید یا مونث؟

Artaria

جنسیت خود را انتخاب کنید  

59 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. جنسیت خود را انتخاب کنید

ارسال های توصیه شده

سلام

اخیرا تاپیکهایی زده شده که یکم خاطر مردارو رنجونده ..... بگذریم

هدف از زدن این تاپیک غرض شخصی ، تلافی و یا کل انداختن نیست . چند وقتیه که کنجکاو شدم یه آماری دستم باشه که در جامعه ما در حوزه هایی که فعالیت داریم مثل دانشگاه، محل کار، همین انجمن و ... تعداد افراد مذکر بیشتره یا مونث. اخبار هم در این موارد زیاد میشنویم که نسل مردان در حال منقرض شدن هست و این چیزا ....

خب لطفا جنسیتتونو انتخاب کنید . اگه نظر و مطلبی هم دارید عنوان کنید. با تشکر :a030:

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوستای گلم بخدا چیز نامفهومی نگفتمtexc5lhcbtrocnmvtp8.gif، فقط یکی از اون دوتا گزینه هارو انتخاب کنید، همین، خاطرتون هم جمع باشه در میزان یارانه هاتون تاثیری نداره texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب اشتباه شنیدید که نسل مردا در حال انقراضه. نسبت تولد پسر در مقابل هر 100 دختر بین 103 تا 108 و به طور متوسط 105 تا هست.

من مادینه هستم. (پارسیه مونث)

• Like 10
لینک به دیدگاه

من اشتباه نشنیدم، اخبار رسانه ملی اشتباه گفته پس

نمیشه یکی یکی پستارو خوند و شمرد، رای بدید لطفا icon_pf%20(34).gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

یه زمانی تعداد دخترا بیشتر بود اما الان بر عکس شده.... حالا نمیدونم این مطلب درست هست یا نه.. اما وقتی ما وارد دانشگاه شدیم از 50 نفر 7 8 نفر پسر بودن مابقی دختر!

اما الان ترمای پایین ترمون رو که میبینیم پسرا تعدادشون بیشتر شده:JC_thinking:

• Like 6
لینک به دیدگاه

یك پروفسور زن انگليسي ادعا كرد: "ژن مردان به تدريج در حال تحليل رفتن و نابودي است و از اين رو نسل مردان ممكن است طي چند ميليون سال آينده به طور كامل منقرض شود." به گزارش عصر ايران به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، «جنيفر گريوز» متخصص كروموزوم هاي جنسيتي مي گويد: "كروموزم Y در مردان رو به زوال است و احتمال دارد ظرف پنج ميليون سال آينده با نابودي كامل اين كروموزوم، هيچ موجود مردي بر روي كره زمين باقي نماند."

اين محقق انگليسي در عين حال مي گويد: "البته مردان ممكن است بتوانند همچون گونه اي از يك جونده (نوعي موش) كه به رغم فقدان ژن هاي حياتي تشكيل دهنده كروموزوم Y، هنوز قادر به توليدمثل است، به بقاي خود ادامه دهند." وي كه در جمع دانشجويان پزشكي در «رويال كالج جراحان» ايرلند سخنراني مي كرد، افزود: " شما براي مرد بودن به يك كروموزم Y احتياج داريد، اما حتي ممكن است در آينده شاهد تولد گونه اي جديد از انسان ها باشيم." گريوز خاطرنشان كرد: "كروموزوم Y رو به نابودي است و اين سئوال مهم مطرح است كه پس از آن چه اتفاقي خواهد افتاد." اين محقق دانشگاه ملي استراليا كه در زمينه «محو كروموزوم Y و تاثير آن بر روي انسان ها» سخنراني مي كرد ادامه داد: "هنوز معلوم نيست زماني كه كروموزوم Y ناپديد شود چه اتفاقي خواهد افتاد. انسان ها نمي توانند مثل برخي حيوانات توليد مثل غيرجنسي نمايند زيرا چند ژن حياتي است كه بايد از مردان بوجود آيد." گفتني است تقريباً يك دهه از زمان اولين پيشگويي دانشمندان در رابطه با از دست رفتن كروموزوم Y در مردان مي گذرد. در واقع كروموزوم Y باعث مي شود كه مردان ، مرد باشند. با اين حال تمام ژنتيك دانان معتقدند زوال كروموزوم Y در انسان متوقف شده است. «جني آ. مارشال» از دانشگاه ملي استراليا معتقد است: از 300 ميليون سال گذشته كه كروموزوم Y انسان متولد شد، به تدريج تحليل رفته است. ولي همچنان اين بحث ادامه دارد كه آيا كاهش نسل مردان در مقايسه با زنان متوقف شده است يا خير ؟

منبع :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 8
لینک به دیدگاه

همیشه همین نسبت برقرار بوده. رشته دانشگاهی علوم پایه معمولا دخترا بیشترن ولی رشته های مهندسی بیشتر پسرن. ضمنا پسرا به دلیل اینکه باید سربازی هم برن کمتر از دخترا وقت برای ادامه تحصیل دارن.

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب کشورتا کشورهم فرق دارها

الان توی کشورچین باکمبود دخترمواجه هستند......

ایران به نظرم مساوی هست غیراز اون عده که توی جنگ کشته شدند......:JC_thinking:

منم دخمر هستم دیگه:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ما که در نظرسنجی شرکت کردیم. ولی این تاپیک به کل کل کشیده میشه و دلیل هم دارم واسه حرفم. و استارت تاپیکهایی که مضمون کل کل آمیز داشته باشه یا به کل کل آمیزی کشیده بشه ممنوعه. :texc5lhcbtrocnmvtp8

دلیلم هم پست وافن عزیزه. این یک نمونه از اظهارنظرهاییست که جواب دادن به آن موجب آغاز کل کل است. در صورتی که پست استارت تاپیک هیچ اشکالی نداره و به نظر خالی از جنجاله. مثلا اگر من الان به وافن بگم اتفاقا با منقرض شدن مردها از روی کره زمین جنگ و خونریزی بیشتر میشه باید باهاش وارد بحث بشم.

تنها چیزی که تند رو های فمنیست کم داشتند دلایل و شواهد علمی بود برای اینکه بگند مرد ها به درد نمی خورند...

به هر حال چه خوب چه بد تا 125000 سال دیگه مردی روی این کره ی خاکی باقی نخواهد ماند...

احتمالا حداقل جنگ و خون ریزی کمتر میشه...

• Like 7
لینک به دیدگاه
ما که در نظرسنجی شرکت کردیم. ولی این تاپیک به کل کل کشیده میشه و دلیل هم دارم واسه حرفم. و استارت تاپیکهایی که مضمون کل کل آمیز داشته باشه یا به کل کل آمیزی کشیده بشه ممنوعه. :texc5lhcbtrocnmvtp8

دلیلم هم پست وافن عزیزه. این یک نمونه از اظهارنظرهاییست که جواب دادن به آن موجب آغاز کل کل است. در صورتی که پست استارت تاپیک هیچ اشکالی نداره و به نظر خالی از جنجاله. مثلا اگر من الان به وافن بگم اتفاقا با منقرض شدن مردها از روی کره زمین جنگ و خونریزی بیشتر میشه باید باهاش وارد بحث بشم.

به این میگید کل کل ؟

خوشبختانه من در تمام طول مدتی که اینجا و توی مهندسان بودم هرگز با کسی کل کل نکردم... مخصوصا سر این مسائل... :icon_pf (44):

• Like 10
لینک به دیدگاه
میدونی چیه شاید دخترا بیشتر شرکت کنن و پسرارای ندن :a030:

پس این امار درست نیستش :yes:

ميشه يه كار ديگه هم كرد

به زور بريم به بچه ها بگيم اگه راي ندين اينترنت 1ماهتون قطع ميشه:w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...