رفتن به مطلب

مغز هنگ میکند یا نمیکند؟

ارسال های توصیه شده

یک جراح استخوان می گوید: به نظر من یک سری اعمال و حرکات وجود دارد که مغز انسان قادر به انجام نیست و یا اینکه برای آنها برنامه ریزی نشده است. تست زیر این نکته را ثابت‌می‌کند. تست زیر نمونه‌ی از حرکاتی است که با انجام آن مغز درگیر و گیج می‌شود. حتی اگر بارها و بارها این عمل را انجام دهید، مغز با سردر گمی زیاد همان نتیجه را نشان خواهد داد و‌ هیچ تغییری بوجود نخواهد آمد. یعنی شما نمی‌توانید، با سعی و تمرین مداوم پای تان را با هوش کنید. چرا که مغز شما از قبل برنامه ریزی شده است. این تست بسیار هیجان انگیز تنها چند ثانیه طول می‌کشد. باور کردنی نیست، ولی کاملا صحت دارد.

همین حالا آن را امتحان کنید. در حالیکه مقابل مانیتورتان نشستید (هر جای دیگر مانند؛ صندلی، مبل...) پای راستتان را کمی بالا آورید و در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید. در همین حال با دست راست شماره ۶ را در هوا بنویسید(عدد ۶ را از بالایش شروع کنید یعنی حرکتی در خلاف عقربه های ساعت) مسیر چرخش پای شما تغییر کرد نه؟!! یعنی پای شما خلاف عقربه‌های ساعت شروع به چرخیدن کرد. درسته؟ هنوز دانشمندان علتی برای این عکس العمل مغزپیدا نکرده‌اند. در نتیجه هیچ‌کاری برای تغییر آن نمی‌توان انجام داد. جالب بود نه؟!!.... شما می‌توانید بارها و بارها این آزمایش را انجام دهید و بارها و بارها همان نتیجه را مشاهده کنید

• Like 13
لینک به دیدگاه
حالا باید چیکار کنیم؟:w58:

خوب ما جزو نوابغ هستيم كه مخمون تحت هيچ شرايطي هنگ نميكنه:w58:

بهتره صبر كنيم استارتر عزيز بياد و مارو به جهان معرفي كنه:texc5lhcbtrocnmvtp8

لینک به دیدگاه
خوب ما جزو نوابغ هستيم كه مخمون تحت هيچ شرايطي هنگ نميكنه:w58:

بهتره صبر كنيم استارتر عزيز بياد و مارو به جهان معرفي كنه:texc5lhcbtrocnmvtp8

ولی ممکنه تا استارتر بیاد دیر بشه حیفه جهان ازوجود نوابغی چون ما بی اطلاع باشه:ws47:

لینک به دیدگاه
پس چرا ماله من نمیشه نکنه مغزم مشکل داره؟:w58:

وجدانا واسه منم نشد:biggrin:

اشتباه انجام میدید بابا. امکان نداره. با دقت بخونید.

لینک به دیدگاه

من درست انجام دادم پاي راستمو بردم بالا درجهت عقربه هاي ساعت چرخوندم همون موقع هم با دست راستم تو هوا 6 نوشتم ولي بازم پام همون طوري ميچرخيد:w58:

لینک به دیدگاه

:w58::w58::w58:

بابا اینجا مجمع نوابغ بوده

بریم شما رو به کتاب گینس معرفی کنیم

برا من که نشد نمیدونم چجوریه کارشماها:biggrin:

لینک به دیدگاه
:w58::w58::w58:

برا من که نشد نمیدونم چجوریه کارشماها:biggrin:

صبر ميكنيم بقيه هم بيان و تست كنن:ws37:

اگر فقط من و حاني جون بوديم زحمت معرفي ما با شما:texc5lhcbtrocnmvtp8

لینک به دیدگاه

پای من که چپکی شد! مینا وحاني اگه این تستی که من میگم انجام بدین دیگه تو نابغه بودنتون شکی نیست!:ydm47612zsesgift969 با انگشت دست راستتون تو هوا مربع بکشید با انگشت دست چپ همزمان تو هوا دایره بکشید اگه دایره مربعتون قاطی‌ نشد کارتون درسته! :ws37:

لینک به دیدگاه
پای من که چپکی شد! مینا وحاني اگه این تستی که من میگم انجام بدین دیگه تو نابغه بودنتون شکی نیست!:ydm47612zsesgift969 با انگشت دست راستتون تو هوا مربع بکشید با انگشت دست چپ همزمان تو هوا دایره بکشید اگه دایره مربعتون قاطی‌ نشد کارتون درسته! :ws37:

ضلع آخر مربع بودم كه شد دايره:icon_razz:

لینک به دیدگاه
:biggrin:میناا من بیشتر ازینا روت حساب می‌کردم!:53tnkbetm2eof1u84pj:biggrin:

تستت سخت بود:icon_razz:

الانم اينا اومدن ديدن تست اولي رو من جواب نداد چشمم زدن:w58::texc5lhcbtrocnmvtp8

لینک به دیدگاه
تستت سخت بود:icon_razz:

الانم اينا اومدن ديدن تست اولي رو من جواب نداد چشمم زدن:w58::texc5lhcbtrocnmvtp8

چشم خوردی حیف شدی رفت پی‌ کارش!!:icon_pf (34): یه دعا خوندم برات فوت کردم رسید؟!!:biggrin:
لینک به دیدگاه

درست انجام میدم تازه چند بارم انجام دادم ولی جهت پام تغییر نکرد:texc5lhcbtrocnmvtp8

لینک به دیدگاه

برا من که نشد نمیدونم چجوریه کارشماهاbiggrin.gif

اره موندم چرا تو این همه سال به این نابغه بودنم پی نبردم حیف شد رفت...:ws37::texc5lhcbtrocnmvtp8

دایره ی من مربع شد

:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws47:

یعنی نابغه نیستم؟:ws44:

لینک به دیدگاه
اره موندم چرا تو این همه سال به این نابغه بودنم پی نبردم حیف شد رفت...:ws37::texc5lhcbtrocnmvtp8

دایره ی من مربع شد

:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws47:

یعنی نابغه نیستم؟:ws44:

تو هم چشم خوردی!:icon_pf (34): نه دیگه نابغه بودی ولی‌ تو هم از دست رفتی‌...:biggrin:
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...