lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ سرخ و سپید و سبز است این بیرق کیانی اما صد آه و افسوس شیر ژیان ندارد 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود چند ساعت پیش فکر کردم پستی به این تاپیک اضافه شده اومدم دیدم نه ماله یه هفته پیشه!!! چند دقیقه بعد دیدم خلاصه یه چند بار این تاپیک بالا و پایین اومد تا بالاخره یه پست واقعی توش خورد 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود چند ساعت پیش فکر کردم پستی به این تاپیک اضافه شده اومدم دیدم نه ماله یه هفته پیشه!!! چند دقیقه بعد دیدم خلاصه یه چند بار این تاپیک بالا و پایین اومد تا بالاخره یه پست واقعی توش خورد وقتی تو نظرسنجی رای میدن تاپیک میاد بالا 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ وقتی تو نظرسنجی رای میدن تاپیک میاد بالا این مدلیش رو ندیده بودیم 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ کاش حداقل بریم عرب بشیم از این نصفه نفهم بودن خسته شدیم ما که حق نداریم ایرانی باشیم بزنیم کامل نابودش کنیم فرهنگ ناب عرب رو بیاریم دیگه اینجوری دخترام زنده به گور میشن دیگه مشکل کمبود پسر نداریم والا! حداقل 1 مشکل رو از سر راه برداشتیم اونم سوژه شدن مقام شامخ زن هستش!که الان با خاک کوچه یکی شده به علت ازدیاد ... دیگه دست هیشکی به زن نمیرسه تمام مشکلات شرعی هم از بین میره لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ من اینطور احساس میکنم که کلمه الله وسط پرچم کشورم به نوعی دین من و سایر هم وطنامو نشون میده پس خیلی سعی نمیکنم که باهاش مشکل داشته باشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده