lorena 10305 سازنده ارسال شده در 27 بهمن، 2011 سرخ و سپید و سبز است این بیرق کیانی اما صد آه و افسوس شیر ژیان ندارد 3
JavadMessi 1620 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 خیلی جالب بود چند ساعت پیش فکر کردم پستی به این تاپیک اضافه شده اومدم دیدم نه ماله یه هفته پیشه!!! چند دقیقه بعد دیدم خلاصه یه چند بار این تاپیک بالا و پایین اومد تا بالاخره یه پست واقعی توش خورد 2
El Roman 31720 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 خیلی جالب بود چند ساعت پیش فکر کردم پستی به این تاپیک اضافه شده اومدم دیدم نه ماله یه هفته پیشه!!! چند دقیقه بعد دیدم خلاصه یه چند بار این تاپیک بالا و پایین اومد تا بالاخره یه پست واقعی توش خورد وقتی تو نظرسنجی رای میدن تاپیک میاد بالا 4
JavadMessi 1620 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 وقتی تو نظرسنجی رای میدن تاپیک میاد بالا این مدلیش رو ندیده بودیم 2
lorena 10305 سازنده ارسال شده در 2 تیر، 2012 کاش حداقل بریم عرب بشیم از این نصفه نفهم بودن خسته شدیم ما که حق نداریم ایرانی باشیم بزنیم کامل نابودش کنیم فرهنگ ناب عرب رو بیاریم دیگه اینجوری دخترام زنده به گور میشن دیگه مشکل کمبود پسر نداریم والا! حداقل 1 مشکل رو از سر راه برداشتیم اونم سوژه شدن مقام شامخ زن هستش!که الان با خاک کوچه یکی شده به علت ازدیاد ... دیگه دست هیشکی به زن نمیرسه تمام مشکلات شرعی هم از بین میره
شــاروک 30242 ارسال شده در 2 تیر، 2012 من اینطور احساس میکنم که کلمه الله وسط پرچم کشورم به نوعی دین من و سایر هم وطنامو نشون میده پس خیلی سعی نمیکنم که باهاش مشکل داشته باشم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری